Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הכוונה שלי זה לפתרונות מהיבואנים.

לגבי מערכות אפטרמרקט זה לאו דווקא נכון. 

אפשרי למצוא פתרונות אפטרמרקט שתומכים באנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי, אבל צריך גם 

למצוא דרך להתקין את זה בצורה טובה או מתקין שאפשר לסמוך עליו.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חפש מולטימדיית אנדרויד וקנה מתאם של קארפליי ושלום על ישראל. תן לאייפון לעשות את העבודה ולא למולטימדיה - השתמש בה רק כמסך. 

2016 BMW M235i.

פורסם

להרבה רכבים התאימו מסגרות שמתאמות בין המולטימדיה לרכב ואף מסוגלות להגדיל את המסך, יש כלים שזה פחות מפריע, אבא שלי הגדיל את המסך בסיוויק 1.5 טורבו שלו והמסך הגדול יותר באמת מרשים אבל קצת מפריע לפתחי המיזוג אוויר, לטענתו אין הבדל כיוון שהוא גם ככה מאלו שהפתחים לא מכוונים אליו ישירות אלא לחלל הרכב.

אצלי נכנס מסך גדול יותר משמעותית בלי שום הפרעה, המסגרת המקורית היתה בעלת שוליים מאוד רחבים והחדשה פשוט צמצמה אותם משמעותית והמסך גדול בהרבה וההבדל באיכות הוא שמיים וארץ במיוחד בתאורה חזקה...

אני ממליץ להכנס עם האוטו למתקין רציני (אם אתה במרכז אני ממליץ בחום על גריז מערכות בראשון לציון) הוא כבר ימצא לך את הפתרון המושלם באיכות התקנה מושלמת. 

פורסם

מדובר אמנם במערכת בהתקנה מקומית אבל כזאת שמותקנת ע"י היבואן ולא אני התקנתי אותו עצמאית לפי הבנתי הרכב במקורי מגיע עוד עם רדיו דיסק

פורסם
לפני 3 שעות, yoav911gt2 כתב:

אפשרי למצוא פתרונות אפטרמרקט שתומכים באנדרואיד אוטו ואפל קאר פליי, אבל צריך גם 

מחפש פתרון מהיר שיולבש קומפלט על המסגרת הקיימת.  חשבתי שמולטימדיה תהיה הפתרון הטוב ביותר. (לא התעמקתי בנושא)

אבדוק את הכיוונים שהצעת. 

פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

בשביל זה צריך רכב עם מולטימדיה מקורית מ3-4 שנים האחרונות. הכי קרוב שהתנסיתי היה שברולט קרוז 2019, ומזדה2 2020, וגם שם זה לא היה להיט.

יכול להגיד שניסיתי כמה מערכות מולטימדיה מודרניות יחסית:

מאזדה 3 2017 - טאץ' טוב, איטית קצת בעליה, חוץ מזה בסדר.

קיה פיקנטו - טאץ' גרוע יחסית, מעצבנת בגלל שכל התנעה צריך לאשר איזה חוזה, אבל מהרגע שעולה עובדת בסדר.

סיאט ארונה ופולקסווגן קראוול (שתיהן 2020) - בארונה המערכת טובה יותר ועם מסך גדול יותר, אבל באופן כללי שתיהן טובות, עולות מהר יחסית, תומכות AA ו-CP והטאץ' מגיב היטב.

מה משותף לכולן? כולן מקוריות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מבין על מה אתה מדבר, רכשתי מאליאקספרס מערכת אנדרואיד לרכב כולל הפנל שמתאים לרכב ומצלמת רוורס ב400 ₪ אנדרואיד פתוח יש כל מה שאתה צריך וויז , יוטיוב, ספוטיפיי פרוץ נטפליקס  ,ווי פיי ועוד... , שליטה על המזגן דרך המסך, אפליקציית טורק מראה לי נתונים על המסך, ועוד לא נתקלתי בשום בעיות, הכל התקנה מהירה .

פורסם (נערך)

9 אינץ לשברולט קרוז , הכי חשוב כשמזמינים לראות שזה תומך canbas , זאת השליטה ברכב , מזגן , כפתורים בהגה ועוד המון דברים שיש בהגדרותae_1600781624110.thumb.jpg.6bf28b44da4d7352f12e8ff7dbeeef95.jpg

עריכה אחרונה על ידי טרול
הוספה
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, טרול כתב:

לא מבין על מה אתה מדבר, רכשתי מאליאקספרס מערכת אנדרואיד לרכב כולל הפנל שמתאים לרכב ומצלמת רוורס ב400 ₪ אנדרואיד פתוח יש כל מה שאתה צריך וויז , יוטיוב, ספוטיפיי פרוץ נטפליקס  ,ווי פיי ועוד... , שליטה על המזגן דרך המסך, אפליקציית טורק מראה לי נתונים על המסך, ועוד לא נתקלתי בשום בעיות, הכל התקנה מהירה .

תתקדם לקארפליי/אנדרויד אוטו. בהצלחה 

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

לא הבנתי בכלל למה צריך אנדרואיד אוטו, יש לי הכל על המסך , אולי במערכות סגורות כמו שיש בוואגיות או מערכות בהתקנה מקומית צריך אנדרואיד אוטו כדי לעקוף את הממשק המוגבל שלהם. תתקדם 

עריכה אחרונה על ידי טרול
הוספה
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 46 דקות, טרול כתב:

9 אינץ לשברולט קרוז , הכי חשוב כשמזמינים לראות שזה תומך canbas , זאת השליטה ברכב , מזגן , כפתורים בהגה ועוד המון דברים שיש בהגדרות

10 אינץ' הציעו לי ב -1700 ש"ח כולל מצלמת רוורס. שליטה על מזגן זה מעניין, בהתקנות לא אמרו לי דברים כאלה (אולי לא שאלתי)

מלבד וויז, יוטיוב, BT כמובן - יותר מזה לא צריך. בעתיד נתקין מערכת שתכלול קומפוננט מקדימה, סט אחורי, ומגבר. (על המולטימדיה, מקווה שייצא איכותי)

הבעיה שלא ניתן להשוואת מולטימדיה, כי כל חנות/מתקין מזמין משהו אחר. (יש עשרות חברות, וקשה לדעת מי טובה/איכותית יותר מהשנייה)

פורסם

אני קונה רכב במחיר הזה. אם אתה לא יודע לעשות לבד/אין לך מי שיעזור לך, אל תסתבך .אני עושה הכל לבד. ככה זה נראה  אצלי עם לאונצר agama פרוץ

20210208_184044.jpg

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, טרול כתב:

לא הבנתי בכלל למה צריך אנדרואיד אוטו, יש לי הכל על המסך , אולי במערכות סגורות כמו שיש בוואגיות או מערכות בהתקנה מקומית צריך אנדרואיד אוטו כדי לעקוף את הממשק המוגבל שלהם. תתקדם 

שלל סיבות:

1. לטלפון שלך יש פי מיליון יותר כוח עיבוד מהמערכת שהינדסו עשרות הסינים שלך במעבדה בשנג'ן, לכן עדיף לך להישען עליו ולא על המערכת.

2. החיבור תמיד יהיה מושלם ובנוסף זה יטעין לך את המכשיר. לא בלוטוס' שלא עובד, לא דילאיי ולא בעיות.

3. תוכל להפעיל אפליקציות ניווט עם התראות בזמן אמת כמו גוגל מפות או וייז מבלי להתחבר ל-WiFi דרך נקודת גישה או סים שיעלה לך כסף כל חודש.

4. תוכל להתרכז בדבר החשוב ביותר - בנהיגה - מבלי שהטלפון יהווה הסחת דעת.

5. כל דבר שמופיע בטלפון שלך - יופיע כך על המסך. שיחות מאנשים עם תמונה יפה ולא מערכת אנדרויד סינית שמציגה פונט David, מוזיקה עם תמונות אלבום

כפי שהן מוצגות בטלפון שלך, וכו' וכו'.

6. מבלי להכיר את המערכת שלך, אני יכול לנחש כמה היא מרגיזה רק מהתמונה שפרסמת כאן למעלה: "ביפ" מעצבן בכל לחיצה, מסך מגע רסיסטיבי שאתה צריך

לשבור אצבע כדי שהוא יגיב, ערכת נושא של סוני אריקסון W595 מ-2007, מערכת ניווט בת 9 שנים שלוקח לה 49 שניות לעלותו רזולוציה של 640X480.

7. אינגטרציה מושלמת - המסך יושב כמו שצריך בלי קומבינות. בתמונה שלך נראה שהוא מסתיר 20% מהדאשבורד שלך.

8. הסיבה האהובה עליי - התקנה מושלמת. כנראה שאם נפתח את הדיפונים והפלסטיקה ברכב שלך נמצא שלל חוטים בכל צבעי הקשת עטופים באיזולירבנד

עם דבק שנמס בחום הישראלי שרק מי שהתקין אותם אולי יכול לנחש לאן הם הולכים ועוד שלל קומבינות. במערכת מקורית לא תמצא את זה, ויותר טוב - לא תצטרך

להתעסק עם זה ולשרוף כסף אצל "מוטי סטריאו" באור יהודה. 

בכל אופן, נראה שאתה מבסוט עם המערכת שלך לכן לא אשכנע אותך, אבל עובדתית קארפליי או אנדרויד אוטו הם פתרון משמעותית טוב יותר ואני לא אתפלא אם בעוד

מספר שנים נצטרך לשים את מכשיר הטלפון במרכז והוא זה שיניע את מערכת המולטימדיה, ולא ההפך. 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם

כנראה שלא ניסית מערכת כזאת , אז בלוטוס עובד מצויין ולא מתנתק כולל גם הוויפי שמתקבל מהטלפון כנקודה חמה , המערכת היא 2 ג'יגה ראם ועוד 16 גי'גה רום , נתקעת? דיליי? ממש לא. שיחות מתקבלות עם תמונה של הקרובים אליי על כל המסך ולא עם פונט david.התראות מהודעות אני בחיים לא עונה או מסתכל בזמן נהיגה, למרות שיש לי אפשרות לקבל למסך הודעות מווטסאפ .הטלפון שלי נמצא בכיס ולא מעניין אותי כלום , מי שצריך אותי שיתקשר.כנראה שאתה מבסוט עם האנדרואיד אוטו שלך לכן לא אשכנע אותך

• אהבתי 1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...