Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האונו ברמת גימור "סלקטה" הובאה במספרים נמוכים, ובשעתו גם חולקה ע"י מפעל הפיס.

הגיר המחורבן גרם להמון בעיות וגרע מהאונו את הזריזות שלה. לרוב, מי שקיבל את הרכב, הסב אותו לגיר ידני.

תנחומי הכנים לבעליה של הפיאט אונו האוטומטית

לא מספיק שזה אונו, גם אוטמט ?!?!?!?!?

את אותו דבר אפשר להגיד על הג'אסטי. וזה שהיא ידנית גם לא בדיוק הופכת אותה ל"חורכת אספלט" מהשורה הראשונה. תקן אותי או שאני טועה? :-P

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תגובות 1.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמת בדבריך ידידי היקר, אבל נבצר ממני להחליף את הרכב עד כה, וכעת כאשר יש לי את האפשרות להתקדם הלאה, אני מנסה, בכל הכח, חזק !

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

רגע והקופסא שלך אמממ "אוטו" איזה יד בדיוק?

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

3

אין קריטיות, ממש אין...

וגם אם הייתה 5, זה בטוח לא היה בצבא, אני צודק ?

לא שאני חס וחלילה יורד עליך איגור, כי הקופסא שלי, הקופסא של אורן, הקופסא של אוראל, הקופסא שלך, זה הכל קופסאות, שונות בצורה, בעלות, אבל בסוף מובילות אותך ממקום למקום.

פורסם

איזה מפגש שקט היה (לדעתי) , בכל מקרה אין לי כוח לעלות תמונות, אוראל צילמתי את השקודה שלך וברזולוציה טובה אלף שש מאות על משהו), אחרי שאני אצנצזר את המספרים אני יעלה.

אהבתי את האונו סלקטה, אוטומטית, ובין הנדירות (לא כ"כ נדירה אבל קשה למצוא כזאת).

שבוע טוב,

Suzuki Jimny

פורסם
3

אין קריטיות, ממש אין...

וגם אם הייתה 5, זה בטוח לא היה בצבא, אני צודק ?

לא שאני חס וחלילה יורד עליך איגור, כי הקופסא שלי, הקופסא של אורן, הקופסא של אוראל, הקופסא שלך, זה הכל קופסאות, שונות בצורה, בעלות, אבל בסוף מובילות אותך ממקום למקום.

זה שהיא הייתה בצבא זה לא נותן אינדיקציה לכלום.נכון? נכון היא היתה בצבא אבל הנזק היחידי שנבע

מזה זה הדש בורד ההרוס וזהו!

האוטו הזה נבדק ב 10 עינים אין השקעות לעתיד הרחוק וגם לא לקרוב(טפו טפו טפו)האוטו נוסע מועלה!

נכון כל המכונית הם קופסאות שמטרתם הסופית זה להוביל ממקום למקום אבל (ויש אבל גדול)איך שהקופסא שלי עושה את זה,הקופסא שלך פשוט לא בנויי לזה.

כי אי אפשר להשוות סקאיליין לסיויק

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם
שמור עליה, ! ממש אהבתי את הרכב הנוצץ שלך !
תודה אחי,

ביום חמישי קניתי Carplan ועשיתי ווקס לכל הרכב, יצא מדהים :-P

מצטער שלא הגעתי היום למפגש, אני לא יכול להחשף לשמש :?

פורסם

אני לא מגיע בשבת, אבל מגיע איזה בחור מאשקלון עם פיאט אונו צבועה עם ציורים ושאר ירקות וכולם שמה מתלהבים ממנה חבל על הזמן...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
כי אי אפשר להשוות סקאיליין לסיויק

נכון, כי כמו שהוכיחו דומיניק טורטו ושות' בע"מ,

הסקאיליין טובה אולי לאימונים ולעשות דאוורות על הבנות.

לקרב לוקחים את הסיויק :snipersmi:evilbat:

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אז ככה:

חשבתי לעצמי, אולי נזיז את המפגש מהמקום השומם והחם הזה, ולא, לא לכיון ר"ג, בכלל לא, אני יותר בקטע של להזיז בסמוך למועדון ה5 או למועדון ירוק (אלפא פיאט לאנצ'יה)

זה 2 מועדונים שאני חובב, ומוותר על ביקור במפגשים שלהם בגלל המפגש שלנו בסופרלנד.

המפגש של האלפיסטים מתקיים בהרצליה, מול בית קפה מצדה

מקום הרבה יותר נחמד מהסופרלנד, השומם משהו, ויש אפשרות לקנות שתיה ממול...

עכשיו ככה:

אלו שהולכים להתבכיין לי על דלק ואמא לא מרשה להוציא את האוטו ושאר חרטאות, סגרו את הבעיות הכלכליות משפחתיות שלכם בארוחת הערב ואל תשתפו אותי בזה כאן בפומבי.

מי שמעוניין ורוצה, שיגיד, מי שרוצה להציע להצמד למפגש אחר ממה שהצעתי (ולא, לא ר"ג, לא בא לי להדפק בגלל פשיטה שלא קשורה אלי) מוזמן בכיף.

ואם אין עניין בהזזת המפגש למקומות שנאמרו, אז אפשרי גם להפגש ישירות באנדרי, בשעה 5, יש צל, יש אפשרות לשבת, לא על המדרכה, אפשר לקנות שתיה וגלידה

אז תחשבו על זה.

בברכת שבוע טוב, אור, שנמאס לו לבוא לסופרלנד

פורסם

בהמשך לשרשור הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81616

אני לא מבין אותך ORSE, אתה רוצה להגיע למפגש של מועדון החמש?! אז תגיע למפגש של מועדון החמש. להיכנס לשם תוכל רק אם אתה חבר מועדון ורצוי עם רכב אספנות. לקיים את המפגש בסמוך למועדון החמש לא תצליח, כי פשוט אין מקומות נורמלים באזור (אם היו אז מועדון החמש כבר מזמן היה פולש גם לשם, אתה חושב שנעים לנו להיפגש במגרש חניה הקטן שאנחנו לא יכולים למנוע כניסה של רכבים חדשים אליו?!). פעם היה את הדר יוסף אבל הבית קפה שם נסגר אז הוא עונה לך על כל הדרישות חוץ מהקטע של השתיה (שלפי דעתי אתה יכול להביא לבד, זה גם מה שאני עושה כי בשבילי לשלם 20 ש"ח על בקבוק בירה פשוטה או 10 ש"ח על בקבוק קולה קטן זה שוד לאור היום).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני לא מבין אותך ORSE, אתה רוצה להגיע למפגש של מועדון החמש?! אז תגיע למפגש של מועדון החמש. להיכנס לשם תוכל רק אם אתה חבר מועדון ורצוי עם רכב אספנות

תיקון טעות:

תוכל להכנס גם תמורת עשרה שקלים.

לא שאני מציע לכם להכנס, גם ככה יש מחסור בחנייה לחברי המועדון. ובכלל, אין לכם מקום נורמלי לארגן שם מפגש עם המכוניות.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
אז ככה:

חשבתי לעצמי, אולי נזיז את המפגש מהמקום השומם והחם הזה, ולא, לא לכיון ר"ג, בכלל לא, אני יותר בקטע של להזיז בסמוך למועדון ה5 או למועדון ירוק (אלפא פיאט לאנצ'יה)

זה 2 מועדונים שאני חובב, ומוותר על ביקור במפגשים שלהם בגלל המפגש שלנו בסופרלנד.

המפגש של האלפיסטים מתקיים בהרצליה, מול בית קפה מצדה

מקום הרבה יותר נחמד מהסופרלנד, השומם משהו, ויש אפשרות לקנות שתיה ממול...

עכשיו ככה:

אלו שהולכים להתבכיין לי על דלק ואמא לא מרשה להוציא את האוטו ושאר חרטאות, סגרו את הבעיות הכלכליות משפחתיות שלכם בארוחת הערב ואל תשתפו אותי בזה כאן בפומבי.

מי שמעוניין ורוצה, שיגיד, מי שרוצה להציע להצמד למפגש אחר ממה שהצעתי (ולא, לא ר"ג, לא בא לי להדפק בגלל פשיטה שלא קשורה אלי) מוזמן בכיף.

ואם אין עניין בהזזת המפגש למקומות שנאמרו, אז אפשרי גם להפגש ישירות באנדרי, בשעה 5, יש צל, יש אפשרות לשבת, לא על המדרכה, אפשר לקנות שתיה וגלידה

אז תחשבו על זה.

בברכת שבוע טוב, אור, שנמאס לו לבוא לסופרלנד

אני בכלל בעד להזיז את המפגש לקלאב הוטל אילת, עזבו אתכם המרחק והדלק, אל תתבכיינו... בכל מקרה גם ככה רציתי לנסוע לשם בחופש הזה :roll:

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אני בעד לערוך את המפגש כל שבוע במקום אחר, באיזור המרכז כמובן

ככה יהיה יותר נחמד לכולנו ואני בטוח שכל אחד יוכל להציע מקום מעניין.

פורסם

מרון (לא זוכר את שמך) תוותר, היה ניסיון לעשות משהו כזה, אנשים פה פשוט עצלנים מידי ומקובעים מידי כדי לצאת משם.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...