Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת עצוב האתר הזה. אם לומר את האמת.

נראה שהושקע לא מעט בהקמה (כנראה לפני כתשעה חודשים) ומאז הוא עומד לו שם ללא עדכונים.

הפורום שם אפילו יותר שומם מהפורום הנוכחי , (שגם הוא ימי הזוהר שלו עברו )

גליונות אבטומוביל החדשים לא עלו

ובכניסה אתה מקבל פרטים על להרשם למועדון ,

אבל במקום טופס אינטרנטי , אתה מתבקש להדפיס דף , למלא ולשלוח בפקס. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

רוב החברים ( אני בתוכם ) שגלשו כאן בעבר ולא עברו לפיכסבוק ניסו לגלוש באתר החדש אבל מהר מאוד הבינו שהאתר הישן והטוב עדיין פעיל במלוא כוחו .

למי שזה לא מתאים - זה מה יש .

מסתבר שראשי המועדון משכו את הרוב למדיה אחרת - פחות נכונה ואת המדיה הזאת זנחו .

אם אלו פני הדברים - כנראה שאיננו מתאימים לחברות במועדון החמש ( או בעצם מתאימים לצורך תשלום דמי חבר ) .

אני שוקל ברצינות את המשך חברותי במועדון .

אילן

פורסם

כל מה שנאמר מעליי.
עצם העובדה שזה קרה לפני 9 חודשים ורק כעת מובא כאן, רק זה אומר משהו.
כבר כתבתי על זה פעם בעבר: אני כבר עשרות שנים בסצנה של רכבי אספנות (יותר אופנועים) ותמיד התלוננתי שהמצב בארץ הוא טיפוסי. קלאסי.
ראיתם פעם קבוצה של יהודים מסכימים האחד עם השני?
אתם יודעים מדוע לא עושים ילדים ברחוב?

אני כמובן מוריד ת'כובע לפני אנשי המעש והאירגון, אבל עצם זה שהקבוצה המפוארת הזו - שהחלה דרכה אי שם בתחילת שנות ה- 80 אאל"ט - התפצלה לה לכמה חמולות, עצם זה שביטלו מקום 1 וכו' בתצוגת תחרות הרכב המשופץ כי אנשים לא ידעו לקבל זאת או כי טענו שיד רוחצת יד, עצם זה שאני ראיתי בפעם האחרונה שביקרתי באירוע סוכות האחרון כל כך הרבה שנאה, שמחה לאיד, חוסר שיתופיות וניכור וכו' וכו'. יש עוד הרבה דוגמאות.
חבל.

אחיין שלי תרם למועדון לפני שנים ספרי רכב מפורטים טכניים (עבור מוסך) של רכבי אונימוג, כולל מערכת בלימת האוויר.
לפני מספר שנים הפניתי לשם מישהו שהיה צריך עזרה באונימוג שלו.
לא היה זכר לספרות הטכנולוגית הזו, שגם באירופה נחשבת לפנינה.
אין עם מי לדבר.

אני התייאשתי כבר מזמן.

פורסם

אתר המועדון התחדש לפני כ-8 חודשים 

כוונה הינה לאתר המרכז בו את עיקרי פעילות המועדון ואינו בא ליצור מדיה תחליפית לקבוצות האווצפ או הפיסבוק

ברור שלקבוצות מדיה אלו יש יכולת תגובה גבוהה יותר ונוחות שימוש .

לשימור זיכרון ארגוני/מאמרים /תמונות אין תחליף - רק אתר מסודר יכול לתת מענה ראוי.

קיום פורום הינו דבר חשוב המחבר בין אנשים להחלפת מידע או חוויות , עם אנחנו אוהבי רכבי אספנות וחשוב לנו שימור התרבות המוטורית 

אז כנסו לביקור באתר ואשמח לביקורת בונה - הארה/הערה.

ככלל מועדון ה5 עושה את ה מירב בתקופה מאתגרת זו:

+ גליונות האבטומוביל ישולבו באתר מיד בתום הסגר

+ פעילות 2020 -השקות וירטואליות ,מבחני פיב"א ,כתבות מצולמות -נמצא בעריכה  בשלב זה ניתן לצפות בערוץ TV-FIVE  ביו טיוב

+ תוכנית פעילות-2021 נמצאת בשלב האחרון של התכנון בתקווה שהכן נוכל לקיים אירועים ללא מגבלות וסגרים .  

פורסם (נערך)

הנה כמה הערות , ברשותך 

1. מי מעלה אתר בשנת 2020 שבו אתה מוריד טופס PDF , מדפיס , ממלא ביד ושולח בפקס. ?

או לעשות עמוד צור קשר , ושם לרשום שם טלפון אימייל ונושא הפניה ומשהו חוזר אליך (הפתרון הזול והפחות עדיף )

או לאפשר רכישה אונליין , של חברות 

2. הלוגו בכניסה הוא יפה וגדול , הבעיה היא שהוא תופס את כל המסך. ומצריך גלילה של המשתמש למטה. בחלק הזה צריך להיות קישור לתוכן משתנה כמו אירועים עתידים , הודעות , המאמרים החדשים , קישור חם לקבוצת הפייסבוק / אינסטגרם/ יוטיוב , גלרית תמונות עדכנית וכד' משתמש ממוצע יפתח את החלון , לא יחשוב שצריך לגלול למטה. ויפסיד את הכל. האמת שבהתחלה בדקתי את האתר במחשב , ופשוט לא גללתי למטה. אחר כך בדקתי בנייד ואז שם דווקא כן ביצעתי את הגלילה וגילית את זה גם באתר הראשי. 

3. בהמשך ,אתר סטאטי זה דבר שעשו לפני 20 שנה , היום האתרים צריכים להיות דינאמים ולאפשר לאנשים להעלות תוכן. המקום היחידי שניתן להעלות תוכן הוא בפורום. צריך לאפשר לאנשים להעלות , בין אם לאחר אישור או אישור בדיעבד (או לשלב , משתמשים חדשים רק לאחר אישור , משתמשים ותיקים שהעלו תוכן רק אישור בדיעבד או ללא אישור כלל )

4. דף המאמרים רשום כדף אחד ארוך המכיל המון מאמרים. אף אחד לא ישב ויגלול את הדף , צריך דרך שבה יהיה ניתן לגשת לכל מאמר ישירות מתוך תוכן עניינים (וכמובן אפשרות להעלות מאמרים על ידי המשתמש. לא חובה שיתעדכן מיד , אלא אפשר שיגיע למנהל לאישור , או לחלופין להגדיר משתמש חדש (עד X מאמרים צריך אישור ומעל לא )

5. אירועי העבר נעצרו ב 2019. למרות שלמיטב זכרוני היו עוד אירועים גם בשנת הקורונה.כנ"ל גם לוח המודעות שמציג מודעות על רכבים שכבר נמכרו. 

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

פורסם

המון תודה על התגובה הנושאים יבחנו ע"מ לשפר את האתר

כניסה לפורום אפשרית עכשיו ללא צורך באישור או חברות במועדון ופתוחה לכל אחד

כתבות/מאמרים ניתן להעביר למזכירות המועדון 

יבוצע ריענון בדף -קחתן

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 19.1.2021 בשעה 18:13, shai159 כתב:

אתר המועדון התחדש לפני כ-8 חודשים 

כוונה הינה לאתר המרכז בו את עיקרי פעילות המועדון ואינו בא ליצור מדיה תחליפית לקבוצות האווצפ או הפיסבוק

ברור שלקבוצות מדיה אלו יש יכולת תגובה גבוהה יותר ונוחות שימוש .

לשימור זיכרון ארגוני/מאמרים /תמונות אין תחליף - רק אתר מסודר יכול לתת מענה ראוי.

קיום פורום הינו דבר חשוב המחבר בין אנשים להחלפת מידע או חוויות , עם אנחנו אוהבי רכבי אספנות וחשוב לנו שימור התרבות המוטורית 

אז כנסו לביקור באתר ואשמח לביקורת בונה - הארה/הערה.

ככלל מועדון ה5 עושה את ה מירב בתקופה מאתגרת זו:

+ גליונות האבטומוביל ישולבו באתר מיד בתום הסגר

+ פעילות 2020 -השקות וירטואליות ,מבחני פיב"א ,כתבות מצולמות -נמצא בעריכה  בשלב זה ניתן לצפות בערוץ TV-FIVE  ביו טיוב

+ תוכנית פעילות-2021 נמצאת בשלב האחרון של התכנון בתקווה שהכן נוכל לקיים אירועים ללא מגבלות וסגרים .  

רק אומר , 
אתר המועדון עדיין מתעדכן באיטיות רבה , 

סתם לדוגמא , המפגשים החודשים לפי האתר לא מתקיימים , למרות המפגש שהיה ביום שבת לפני 9 ימים..

אתר שכזה דורש תחזוקה שוטפת , אחרת כמו שאמרתי , קצת עצוב.

• תוכן חדש...