Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסרטון הזה אציג בפניכם כיצד לתקן את הכפתור לחלון ברכב, זה תיקון ממש פשוט אבל העיקרון מאחורי הסרטון הזה הוא כיצד ניתן לחסוך המון כסף בתיקוני הרכב בכך שבמקום להחליף את כל החלק, ניתן להחליף בו רק את הרכיב שהתקלקל.
ספציפית בסרטון אתקן את הכפתור לחלון ביונדאי שלי ב-20 ₪ במקום ב-200-300 ₪.
אם יש לכם עוד דוגמאות לתיקונים מהסוג הזה, אשמח שתרשמו בתגובות של הסרטון למען הדורות הבאים. 😉
ואל תתביישו לתת לייק לסרטון או להרשם כמנויים בערוץ.

• רעיון טוב! 2
פורסם

יפה שאתה רוצה להיות כריס פיקס הישראלי, כל הכבוד!

אבל כמה טיפים בקשר לתוכן:

אם כבר אתה עושה סרטון הדרכה למשהו, אתה צריך לצלם את כל התהליך ולא לדלג על שום פרט.

לא צילמת איך אתה מפרק ומרכיב את הפנל של הדלת כולל הניתוק והחיבור של הסוויץ׳.

תקנה חצובה שתוכל לצלם ולעבוד עם שתי ידיים.

תוסיף קישורים בתיאור לחלקים, כלים וכו'.

תתחיל להשתמש בסימני פיסוק, זה המינימום.

• אהבתי 2
פורסם

(הוספתי את הסרטון ישירות לאתר)

אצלי יש את אותה בעיה בקיה שקניתי לאחרונה. לא ברור למה צריך לפרק את כל הדלת בשביל להוציא מתגים.

אולי אנסה את זה, או שחשבתי לקנות אחד בחלפים. (נראה לי יותר מידי התעסקות)

אבל רק שאלה, איך אתה מגיע למצב שהמשענת וכל הפלסטיק מלא שריטות ומטונף.

עבורי זה מראה קשה לצפייה. 

פורסם

ראשית המשענת שבה נמצאים המתגים מקובעת לשאר הפאנל זה קטע של יונדאים באותם שנים. גם אני חשבתי כמוך וניסיתי להוציא רק אותה אבל ראיתי בסרטונים אחרים שזה מה שהם עושים אתה מוזמן לבדוק בעצמך.

לגבי השריטות קניתי את הרכב שהפלסטיקה שלו במשענות לא משהו אחרי לא הרבה קילומטרז' במחשבה שאחליף אותן ואז גיליתי שצריך להחליף את כל הפאנל אז ויתרתי על הרעיון

פורסם

אני אבדוק את זה בקרוב, לאחר שאסיים את היישור קו של הרכב. (יש לי דברים אחרונים לסיים)

מאמין לך שזאת הדרך, מעט המוזרה.

לגבי הפלסטיקים השחוקים, זה כבר עניין אישי של כל אחד. אני פוסל רכבים כאלה באותו רגע בלי לחשוב פעמיים. (זה רק אני)

• תוכן חדש...