Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

יש לי רכב ראשון ואני נהג חדש,אני מעוניין לקבל מידע לגבי מספר דברים ושימור הרכב. אשמח לקבל כמה שיותר מידע.

1.איך נכון ומה הדרך הכי יעילה לנקות את החלונות של רכב בלי לפגוע בחלון ולעשות שריטות.

כרגע אני משתמש במגבת פייבר חד פעמית עם תרסיס שקניתי מאוטו דיפו 

https://www.amazon.com/Turtle-Wax-Protectant-Foaming-Trigger/dp/B00IOBT0AS - משום מה לא מצאתי אותו בקטלוג של אוטו דיפו. אבל כן קניתי מהם.

השיטה שלי שאני מרסס על המגבת הפייבר חד פעמית ואז עושה ניקוי רטוב ולאחר מכן מעביר עם מגבת פייבר עבה ויותר איכותית על מנת לייבש.

האם יש דרך יותר טובה ואיכותית לנקות את כול החלונות של רכב? ואם כן אם איזה חומרים ואיפה ניתן להזמין ברשת? בעדיפות מאתר פעיל בארץ עם מוניטין טוב.

2.הרכב שברשותי הוא רנו קליאו 2017. ויש גומיות חיצוניות ברכב סביב כול הדלתות. איך ניתן לשמור עליהם על מנת שלא יקרה מצב של יובש,האם יש חומר שניתן לרסס/למרוח על הגומיות על מנת לתחזק אותם ולשמור על האיכות שלהם?

ושוב אשמח לאתר טוב להזמין ממנו.

לפי החיפוש שלי בפורום הבנתי שהרבה אנשים מרוצים וממליצים על  https://www.autostore.co.il/  

אם כן,ואשמח לקבל חוות דעת עליהם,מה אני בדיוק צריך להזמין מהם ואיזה חומרים הכי טובים לשתי השאלות שלי. 

3. קצת מחוץ לתחום,אבל...אני מחפש מקום לקנות שואב אבק אלחוטי. ואני מדבר אל שואב אבל ספציפית אל חוטי,אחד שאני יכול להטעין בבית ואז לעשות איתו עבודה נטו של 2-5 דקות,גם ככה הרכב נקי ואני מנסה לשמור על פנים הרכב הכי טוב שאני יכול.

ושוב מדגיש מחפש לפי הנוחות שלי שואב אבק אלחטי שניתן להטעין בבית ואז לעשות איתו נגלה קטנה ברכב. האם יש חיה כזאת? ואיפה ניתן לרכוש?  

בבקשה אשמח לקבל כמה שיותר הכוונה.

פורסם (נערך)

בקשר לשואב אבק זה תלוי בתקציב שלך יש טווח גדול...  בכל מקרה אם אתה אומר שהאוטו נקי סך הכל הייתי גם בודק אופציה למפוח כמוצר משלים.
גם אצלי האוטו סך הכל נקי וקניתי מפוח של בוש ב 300 שקל ובמקום להפעיל את השואב אז פשוט 20 שניות מפעיל מפוח ומעיף בעוצמה את כל הפירורים וזה נותן אפקט יותר טוב ומהיר משאיבה.( כמובן כפיתרון מהיר אם רוצה יסודי אז מביא את השואב )
בכללי מה שמומלץ בשואבים אלחוטים זה בדרך כלל DYSON או יותר זולים של XIAOMI והחברות בת שלה.. אתה יכול לבדוק בערוץ היוטיוב של vacume wars ביקורות  

עריכה אחרונה על ידי Jon bones jones
פורסם

חומרים טובים שאפשר לקנות בכל דיפו זה של מגוויר מוצרים טובים ולכל מטרה .

לגבי השטיפה כדי לבדוק מכונות שטיפה חשמליות ניידות אחלה דרך לשטוף נוח בעיקר .

לגבי שואב אני משתמש בשארק והוא עושה את העבודה יופי יופי.

בהתחלה חשבתי שאני הולך להתבאס שוב פעם אבל גיליתי שהוא נותן מענה טוב חזק יחסית לגודל שלו נוח והמחיר לא עובד את ה500 השקלים .

לגבי הגומיות חלק אומרים שכדי לשמן חלק לא.

אני אישית מעדיך גם לגעת בהם מחשש שיהרסו מהשמש והתקשו .  

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

avi 23

ראשית כל, מוצרים טובים יש באוטוסטור או באבי חלפים ברחובות. אוטו דיפו זה לא המקום מעבר למחירים מופרזים.

1. שמשות מנקים בכמה צורות. ראשית כל עם הסבון ששוטפים את הרכב. מדי פעם תרסיס לניקוי חלונות (רצוי ייעודי שלא מייבש את הגומיות)

כולל ניקוי יסודי בפנים. אלכוהול רפואי מדולל גם עושה עבודה נפלאה. (להיזהר מגומיות) בכל טיפול דיטיילנג, לעבור גם על השמשות. 

כמובן כל זה עם מטלית וופלה.

2. גומיות חובה לחדש מדי פעם, אפילו עם אותה מטלית שכבר עברנו על הדשבורד. כל כמה חודשים לעבור על כל הגומיות החיצוניות

כדי לנוע מהן להתייבש -וגם להשלמת המראה של הרכב. (גומיות בוהקות מוסיפות יופי לרכב) כל זאת עם תכשירים ייעודיים לדשבורד (יש בנעוץ שרשור שלם)

שמבוססים על מים (מים =לא מייבש) בשום פנים ואופן לא בתכשירים פשוטים מבוססים על סיליקון או שמן שמטגנים את הדשבורד/גומיות.

זה תהליך שחייבים לעשות למי שחשוב מהרכב ומטפח אותו. (כולל דשבורד)

3. שואבי אבק אלחוטיים לרוב חלשים, אלא עם משלמים הרבה כסף על דייסון. היתרון שאפשר להשתמש בבית וגם ברכב.

פריט שיכול להעלות את איכות החיים בבית ומחוצה לו. (מקווה בקרוב לקנות אחד)

בהצלחה.

• תוכן חדש...