Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני מציק היום באופ טופיק - אך זקוק לעזרתכם פעם נוספת.

רכשתי היום מתאם BT למחשב הנייח שלי, ETION ET-BT5, לשם חיבור האיירפודס דרכו למחשב.

לא ידעתי שיהיה צורך בהתקנת דרייבר ועם המתאם הגיע גם דיסק קטן שעל פי הוראות ההפעלה יש צורך בו להתקנת הדרייבר. בתמימותי חשבתי שזה יהיה רק PLUG&PLAY

לצערי אין לי כונן דיסקים במחשב הנייח לצורך התקנת הדרייבר

ניתן לעקוף את התקנת הדרייבר בדרך כלשהי? המתאם מופיע בהתקני ה-BT, אך לא הצלחתי למצוא את האיירפודס ולהתחבר - למחשה

במידה ולא, יש אפשרות למצוא הורדה לדרייבר באינטרנט ולפעול על פי ההוראות ההתקנה כרגיל ולדלג על ההתקנה עם הדיסק? לא מצאתי הורדה...

IMG-4534.jpg

IMG-4535.jpg

IMG-4536.jpg

IMG-4537.jpg

IMG-4538.jpg

פורסם
לפני 1 דקה, save כתב:

מוצר של etion ? יש לי ניסיון מר מאד איתם. חלקם הגיעו תקולים מהייצרן!

רכשתי ללא מחקר כלשהו מתוך מחשבה שזה רק צריך לשמש אותי לקורס מסוים בזום וחיבור האיירפודס, לא מעבר...

פורסם

קרה לי גם עם מתאם BT כלשהו שהדרייבר הגנרי של ווינדוס (וגם חנות הדרייברים של Windows Update) לא תפסו.

אם אתה מגיע לאיזור ראש העין אני אוכל להוציא את הקבצים מהדיסק, בינתיים לא מצאתי את זה "מוכן"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

סיכוי קלוש אבל אולי זה יתפוס(הדונגלים הפשוטים הללו אמורים ליהיות מבוססים על ציפ דומה לא?), בעמוד המוצר הזה הם מציאים דרייבר להורדה, תנסה אולי להפנות את אשף העידכון דרייבר של הוינדוס לתיקייה הזו- אם יהיה מתאים הוא יעדכן לבד:

https://www.netbitct.co.il/shop/ציוד-היקפי-למחשבים/מוצרי-usb/mini-bluetooth-5-0-usb-dongle/

אפשרות נוספת לדבר עם החנות -אולי יוכלו לישלוח לך את הדרייבר במייל.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

קרה לי גם עם מתאם BT כלשהו שהדרייבר הגנרי של ווינדוס (וגם חנות הדרייברים של Windows Update) לא תפסו.

אם אתה מגיע לאיזור ראש העין אני אוכל להוציא את הקבצים מהדיסק, בינתיים לא מצאתי את זה "מוכן"

זה סתם תירוץ בשבילך כדי שתיתן לי סיבוב על המזאדה פשע.

לפני 3 שעות, hwgeek כתב:

סיכוי קלוש אבל אולי זה יתפוס(הדונגלים הפשוטים הללו אמורים ליהיות מבוססים על ציפ דומה לא?), בעמוד המוצר הזה הם מציאים דרייבר להורדה, תנסה אולי להפנות את אשף העידכון דרייבר של הוינדוס לתיקייה הזו- אם יהיה מתאים הוא יעדכן לבד:

https://www.netbitct.co.il/shop/ציוד-היקפי-למחשבים/מוצרי-usb/mini-bluetooth-5-0-usb-dongle/

אפשרות נוספת לדבר עם החנות -אולי יוכלו לישלוח לך את הדרייבר במייל.

תודה רבה רבה על המענה!

הצליחו להשיג עבורי את המדריך הבא - https://drive.google.com/drive/folders/1i1Hhe3ama8Tg6SBizvBvw9C-meyAUhI6

שכולל הורדה של הדרייבר. פעלתי על פי המדריך וכעת ההתקן מזהה התקני BT מצוין.

בגדול, עשיתי את כל זה כי פחדתי להיראות מוזר עם אוזניות גיימינג של רייזר בקורס שאני עושה בזום. היום גיליתי שחצי מהקורס משתמש באוזניות כאלה או אחרות, אז פאק איט.

אבל יהיה יותר נוח עם האיירפודס בכל אופן

פורסם
לפני 15 דקות, Ragnar כתב:

זה סתם תירוץ בשבילך כדי שתיתן לי סיבוב על המזאדה פשע.

התירוץ הוא בשבילך 😂

לפני 15 דקות, Ragnar כתב:

בגדול, עשיתי את כל זה כי פחדתי להיראות מוזר עם אוזניות גיימינג של רייזר בקורס שאני עושה בזום. היום גיליתי שחצי מהקורס משתמש באוזניות כאלה או אחרות, אז פאק איט.

אבל יהיה יותר נוח עם האיירפודס בכל אופן

אני בשיחות עבודה עם סנהייזר HD 4.50BTNC 🤣 האוזניות הללו מעולם לא חשבו שיורדו בדרגה ככה

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...