Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

toyo PROXES SPORT - צמיג חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

הפעם האחרונה שרכשתי צמיגים הייתה לפני שנה או שנתיים ולא זכור לי שנתקלתי בצמיגים הנ"ל

מחפש צמיגים אוחזים היטב, ואילו נראה משיטוט ברשת מעולים בזה ועוד במחיר ממש ממש מעולה!

מישהו שמע או התנסה בהם? איך הם בפניות , בלימות ובתקווה שלא ממש גרועים ברטוב?

פורסם

215/50/17 הרכב זה שברולט קרוז 1800 (אין מה לעשות המשפחה מתרחבת) מנסה למצוא צמיג שאוכל להנות ממנו, לא מעניין אותי קמ או רעש או צריכת דלק , נטו אחיזה ובלימה

אני לא נוסע הרבה בשנה (לא מאמין שאצליח להגיע אפילו ל10 אלף קמ בשנה) 

פורסם

הצמיג הזה הוא די בינוני בביצועים שלו.אם אחיזה ויכולת בלימה הם שמעניינים אותך,הייתי מגדיל את התקציב ל https://tires4u.co.il/tire-service?tire=4736&cs=1&diameter=8&aspectRatio=12&width=19 למשל,שיתנו לך יכולות בלימה טובות יותר ביבש וברטוב,ובנוסף הם יהיו יותר נוחים לנסיעה,פחות רועשים ובעלי משוב יותר טוב.

פורסם

הרבה מעבר לתקציב וגם יש איתם בעיה שהם מיוצרים גם בטורקיה אני חושב ורוב הסחורה שמגיעה לארץ זו הסחורה הפחות איכותית קשה למצוא את אילו שמיוצרים באירופה

פעם קודמת הזמנתי אותם ו"שחכו " בפנצ'ריה להודיע לי שזה לא הדגם האירופי למרות שביקשתי במפורש, ברגע האחרון אחרי שלחצתי לוודא התגלה שזה לא הצמיג שהזמנתי

יש לי אולי אפשרות להשיג מישלין פרימסי 4 שנסעו עליהם 2000 קמ' בני חצי שנה ב350 ליחי' , איך הצמיג הזה? בהשוואה לטויו?

פורסם

המישליין צמיג יותר טוב מהטויו.למעשה הגודייר והמישליין די דומים ברוב הפרמטרים למעט המחיר.אם אכן יש לך אפשרות לרכוש אותם במחיר שציינת והם אכן כמו שאתה מתאר(ומי שמוכר אותם לא מוכר עקב בעיה כלשהיא שצצה בהם,ואינך מודע לה).הייתי קונה אותם.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 12.11.2020 בשעה 20:24, elisb כתב:

היי חברים,

הפעם האחרונה שרכשתי צמיגים הייתה לפני שנה או שנתיים ולא זכור לי שנתקלתי בצמיגים הנ"ל

מחפש צמיגים אוחזים היטב, ואילו נראה משיטוט ברשת מעולים בזה ועוד במחיר ממש ממש מעולה!

מישהו שמע או התנסה בהם? איך הם בפניות , בלימות ובתקווה שלא ממש גרועים ברטוב?

אני רכשתי רביעייה כזו למידה 215,40r,18 השבוע והצמיגים פשוט מעולים! מדבר אחד שנהג על צמיגים מסוג מישלין ps3-ps4 ואת האמת שכרגע ממש לא מתאכזב.

פורסם

הטויו פרוקסיס הוא צמיג פח סלחו לי על המילה... 

קניתי רביעיה חדשה , החזיקו 4 חודשים ונהרסו כליל !

היבואן אמר שזה בעיה שלי.

קניתי פירלי פי זירו... מאז הוא על הרכב שנתיים !

פורסם
לפני 6 דקות, Amirst1 כתב:

הטויו פרוקסיס הוא צמיג פח סלחו לי על המילה... 

קניתי רביעיה חדשה , החזיקו 4 חודשים ונהרסו כליל !

היבואן אמר שזה בעיה שלי.

קניתי פירלי פי זירו... מאז הוא על הרכב שנתיים !

כנראה קנית את הt1 שהיה משמעותית פחות טוב מהפרוקסס ספורט החדש. 

פורסם
לפני 2 דקות, XxomriiXx כתב:

כנראה קנית את הt1 שהיה משמעותית פחות טוב מהפרוקסס ספורט החדש. 

Toyo Proxxis T1 Sport .

רביעיה חדשה בניילון.  

לא מכיר מה זה החדש לצערי.. אבל לאחר ההתעסקות עם היבואן אני לא קונה טויו יותר.

למרות שבג'יפ הצמיג שטח מלא שלהם הוא מספר 1 לדעתי והיה לי גם R888 שעשה עבודה לא רעה..

ספציפית לכביש הם לא משהו מהניסיון שלי

• תוכן חדש...