Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב יד שניה עד 100 אלף (כי לא רוצה לספוג ירידת מחיר בשנתיים הראשונות)

1) אמין ועלות תחזוקה סבירה

2) ביטחות 

3) צריכת דלק סבירה נוסעים יותר מ 20 אלף קמ בשנה לפעמים מתקרב ל 30

מבחינת גודל זה יהיה הרכב הראשי שלנו אנחנו זוג עם ילד 

היו על השולחן טיוטה קורלה אבל ירד בגלל צריכת הדלק וסקודה אוקטביה ירד בגלל האמינות שזה נשמע כמו לקחת סיכון למרות שמבחינת מחיר הוא נשחט לגמרי ביד 2

בנתיים הנירו הוא נשמע כאופציה לא רעה אלא אם חוכמת המונים פה תציע לי אופציה יותר טובה 

הדבר המעניין שמצאתי בחיפוש שהנירו והטיוטה הברידי ראב 4 עולים כמעט אותו הדבר בחו״ל אבל בארץ יש הבדל של 40 אלף במחיר היבואן גם ביד 2 מוכרים אותו מעל למחיר מחירון גם אין כל כך היצע

פורסם

בתקציב של עד 100K אתה יכול לרכוש נירו שנת 18-19 וראב4 שנת 16-17.

הנירו רכב מצויין ונותן תמורה מעולה לכסף (למרות שאני אישית לא התרשמתי ממנו בנסיעת מבחן אבל יש אלפים אחרים שכן)

הראב4 מהצורה החדשה (2019) הוא רכב מוצלח מאוד (אבל יקר בטירוף) בניגוד לדגם הקודם (עד 2018).

אם תתרשם מנסיעת מבחן על הנירו, לך עליו.

פורסם

איפה בחו"ל המחירים דומים?  מבדיקה קצרצרה שערכתי בבריטניה ובארה"ב הפרש מחירים של כ-15% (הטויוטה כמובן יקר יותר וזה גם הגיוני)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

אתה צודק בחישוב שלך באופן יחסי, (זה לא "מחירים דומים" - זה הפרש של כ- 15% כמו שציינתי), אבל צריך לקחת בחשבון גם את עדכון נוסחת המס - היום המס על RAV4 גבוה יותר מאשר על הנירו מכיוון שהיא עברה לקבוצת זיהום 3 והנירו נשארה בקבוצת זיהום 2. 

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 5 שעות, Fadi Haik כתב:

היו על השולחן טיוטה קורלה אבל ירד בגלל צריכת הדלק

מה החישוב שלך? הקורולה ההיברידית נחשבת לחסכונית מאוד

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

קורולה היברידית התחילה רק ב 2019 אז עדיין יקר לכן ההשוואה הייתה בין קורלה רגילה לנירו היברידי

אחרי שעשיתי עוד חיפושים אני מטלבט בין סקודה אוקטביה לנירו כנראה אוקטביה חסכונית בדלק פחות מהנירו אבל יותר מקורולרה רגילה עלות הרכב יותר נמוכה ב כ 20 אלף השוק של סקודה פחות טוב 

אז החיסכון בדלק בין סקודה לנירו אני צריך 7 שנים לסגור הפער

אבל השאלה אם אשלם ההפרש הזה הרבה יותר מהר ממה שאני מצפה בתיקונים במוסכים ?

הבנתי שגרסה של 2018 אמור להיות יותר טובה 

אני יודע שאף אחד לא יודע מה התקלות של נירו בעוד 5 שנים וגם לא של סקודה אבל מנסה מזלי :) 

• תוכן חדש...