Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשאלתך אני חושב שכן אחרת לא הייתי כותב.

השאר שכתבת לא כל כך רלבנטי כעת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אז אתה ממליץ לשלוח בקשה לביטול בטענה שהשוטר החל את האכיפה במרחק גדול מהקבוע בתקנות, ואז אם אולי ידחו את הבקשה - לחשוב הלאה.

פורסם

כן

לא מדובר בתקנות אלא מבוסס על פסיקה של בית המשפט העליון אותה אימצה המשטרה לנוהל האכיפה שלה.

וזה לשון הפסק  בתיק 4682/01 גבריאל לוי  ומשה עטיה נגד מדינת ישראל

ובלבד שהמדידה בוצעה על-פי הנחיות אלו:

(א)    בטווחים שמעל 300 מטרים יופעל הממל"ז מעל חצובה בלבד.

(ב)     בטווחים שמעל 300 מטרים ישתמש המפעיל בעדשה מגדילה ומקרבת.

(ג)     כאמור בפיסקה 18 של פסק-הדין, מכל תוצאת מהירות הנמדדת על-ידי הממל"ז יופחתו 5 קמ"ש בגין סטיית הדיוק של המכשיר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

תודה רבה! אשלח את הבקשה בהקדם.

האם כדאי לציין גם את הפרש השעות המוזר כעילה לביטול?

עריכה אחרונה על ידי ben ari
פורסם

לא כעילה לביטול , אבל כציון עובדה תמוהה המעידה על אי הקפדה על מילוי דו"ח התנועה.

זה ייעשה את האפקט שלו , או לא. 

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אם הוא היה מתעד את מספר הרכב הוא היה מזמן אותך למשפט על אי ציות לשוטר. זה כבר חמור מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה צודק שזה כנראה היה מגיע לבית המשפט. אני עדיין סקרן לדעת איזו הצדקה היתה לו לסכן ככה את עוברי הדרך. זה יכל בקלות להגמר בתאונה קשה, אבל העיקר שהוא הצליח לעבוד על הנהגים ולהחביא את הניידת. עורך דין טוב היה עושה מזה מטעמים.

פורסם

שןם מטעמים מהחבאת הניידת ייתכן שעל סיכון חייו בקפיצה לכביש היה מקבל על הראש אם היית מגיש תלןנה על כך.

שום דבר מזה לא קשור לעצם העבירה שלך

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בתאריך 23.6.2020 בשעה 11:17, sperial כתב:

אם הוא היה מתעד את מספר הרכב הוא היה מזמן אותך למשפט על אי ציות לשוטר. זה כבר חמור מאד.

יש תקדים?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

תקדים לכך שלא עצרת לשוטר וברחת ממנו?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

פעם עצר אותי שוטר.

ביקש רשיון. קיבל. הלך לבדוק בקשר משהו (לפני עידן המסופונים) ואמר לי להמתין. המתנתי כמה דקות, ונסעתי. הרשיון נותר אצלו.

כאן זה נגמר.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

תינוקי, זה בהחלט בהחלט היה בוגר... 🤣 מצידו של השוטר (מנהלים, להכניס את הכרטיס הצהוב בחזרה...) כמובן

דבר דומה/שונה: עצרתי רכב על עבירת טלפון נייד. קבלתי רשיון וחזרתי לניידת לרישום הדוח.

הנהגת החליטה שלא מתאים לה לחכות ונסעה.

אחרי שעה הגיעה לתחנה עם סיפור רקע.

לא רציתי להכביד עליה יותר מדי (אי ציות לשוטר, בריחה ממשמורת חוקית, וכו' וכו') וזה נגמר בדוח בלבד

פורסם

מירון לג בעומר לפני כ-17 שנה. הייתי כבן עשרים.

היה בלאגן והרגשתי אחרי כמה דקות שזה ממש טיפשי להמשיך להמתין לדוח שאולי יגיע.

אני רואה את עצמי כאזרח שומר חוק

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

אני מנסה להגיש את הבקשה לביטול באתר של מפנ"א, אולם הוא מגביל אותי במספר התוים שאני יכול לרשום!

היכן אני אמור לכתוב את הנימוקים? מה זה, טוויטר?

• תוכן חדש...