Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה אוונסיס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קפצתי היום לאלבר לגבי רכישת רכב יד שנייה בתקציב זול יחסית (רכב ראשון, תקציב של 10-15 גג וה15 עוד בהגזמה), באחת מההצעות הנציג אמר לי שיש לו אוונסיס 2008 ב8000 שהוא קיבל בטרייד אין לפני כמה חודשים. בדקתי את הרכב עשיתי עליו נסיעה קצרה מהחוות דעת שלי (הבנה בסיסית ולא רחבה) רכב מאוד חזק, מבדיקה שלי רכב אמין (טויוטה כמובן), מרווח ונוח, דלק די טוחן אבל אני גר בעיר מאוד קטנה ורחוקה מהארץ (אילת) ככה שהאוטו לא אמור להתאמץ יותר מידי בנסיעות עירוניות (אציין שהרכב הוא לשימוש אישי בלבד אין ילדים משפחה או דברים כאלה שאני אמור לקחת בחשבון). עכשיו לדברים הפחות טובים ברכב ממה שראיתי. מצבר לא תקין (יכול להיות שיוכלו להחליף אותו כחלק מהעסקה). תושבת מנוע הומלץ מהנציג להחליף ברקסים מקרטעים טיפה והכי חשוב עשתה 170 אלף, הומלץ לי לקנות אותו במחיר הזה במידה ויחליפו לי את המצבר, להשקיע בסביבות ה3000 על הרכב בנוסף מעצמי ויהיה לי רכב טוב שישמש אותי כמו שצריך. אשמח להצעות ולחוות דעת ומה עוד אפשר לבדוק. דרך אגב אין היסטוריית טיפולים והנציג אמר שאם ארצה לעשות בדיקה כללית לרכב זה יהיה עליי. תודה לעוזרים.

פורסם
לפני 27 דקות, קורן בן אשר כתב:

מריח לא טוב.

אם הייתה במצב טוב, כנראה היה מבקש עליה פי שניים. תשווה מול שנתון זהה ביד-2 לקבל מושג כללי. תבדוק בעלויות, רישיונות, קילומטרז' אמיתי.

18 אלף מחירון שלה, הגיוני שאלבר יזייפו קילומטר?, מצד שני הם הכניסו את הרכב הזה בטרייד אין אז נשמע קצת יותר הגיוני אתה לא חושב? 

פורסם

בניגוד לרוב כלי הרכב שנמכרים ע"י אלבר - הרכב הזה לא היה בבעלותם, ואין להם מידע מוצק על מצבו.

קנית רכב כזה ללא בדיקה ע"י איש מקצוע / מכון היא הימור שיכול להצליח או להכשל.

קח בחשבון שיחסית לדגמים האחרים של טויוטה בכלל ואוונסיס בפרט - לא נמכרו בארץ כמות גדולה מהדגם הזה, לכן יש חלפים שלא פשוט למצוא, ומה שיש לא זול.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי הבנתי אותך, אז מה אתה מציע לי במצב כזה? לקחת את הרכב לבדיקה לשלם אותה בעצמי ולראות מה מצבו?, אגב עוד משהו שאותו הנציג אמר לי כשבערך די דרשתי ממנו להעמיד את הרכב לבדיקה הוא אמר לי שבתוצאות יהיו מלא איקסים כי זה רכב ישן ובלה בלה. מעבר לזה הוא גם הציע לי רק להעלות את הרכב לליפט וכמו שרשמתי בהתחלה לראות שהכל בסדר לתת השקעה מעצמי של כמה אלפים ויהיה לי רכב שישמש אותי מעולה, מה דעתך?

פורסם

דעתי היא שאם יש לך את הידע לזהות תקלות ברכב הזה ע"י שתבדוק אותו על ליפט - מעולה. אך אתה מעיד על עצמך כבעל הבנה בסיסית בלבד.

הסיכון מבחינתך הוא ש"כמה אלפים" יהיה יותר ממה שאתה יכול להרשות לעצמך. ומה אז?

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אז מה הצעתך במצב הזה? עדיין אפשר לבחור באופציה של הבדיקה הכללית או שלוותר על הרכב ולהימנע מהסיכון?

פורסם

אל תתקדם לפני שאתה מוודא בעלויות קודמות (מס' ידיים), תבקש לראות רישיון רכב, כתוב עליו כמה ק"מ היה בטסט הקודם. בקש לקבל דו"ח ממרכז הסליקה של חברות הביטוח. בלי זה לא הייתי מתקדם.

אם תקין, קח לבדיקה אצל מכונאי שאתה סומך עליו.

חזיר דיזל

פורסם

במקרים של רכבים בשווי כזה הם בכלל לא מסכלים על הרכב חבר קנה עכשיו קרוסאובר חדשה,

נתן בטרייד קורולה 2008 חבוטה עם מזגן תקול, ביקשו רק צילום רישיון רכב וזיכו ב 7K ש"ח, לא ראו בכלל את הרכב לפני שלקחו אותו.

מאמין שעם האוונסיס הזו הסיפור דומה.

פורסם
לפני 3 דקות, קורן בן אשר כתב:

אל תתקדם לפני שאתה מוודא בעלויות קודמות (מס' ידיים), תבקש לראות רישיון רכב, כתוב עליו כמה ק"מ היה בטסט הקודם. בקש לקבל דו"ח ממרכז הסליקה של חברות הביטוח. בלי זה לא הייתי מתקדם.

אם תקין, קח לבדיקה אצל מכונאי שאתה סומך עליו.

אוקיי לגבי הבעלויות הקודמות אני יכול לברר אצל אלבר את המידע הזה? ושאר הדברים שרשמת כנל האם אפשר להשיג את המידע מאלבר

פורסם

כל רכב בתקציב הזה הוא סוג של הימור וסיכון (אבל גם סיכוי) לא ראיתי את הרכב אז אני לא יכול להגיד מה הייתי עושה במקומך. בתקציב הזה כל רכב שתקח הוא סוג של סיכון - אם לקחת את הסיכון או לא, אני לא יכול להחליט במקומך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 2 דקות, llaavvii כתב:

במקרים של רכבים בשווי כזה הם בכלל לא מסכלים על הרכב חבר קנה עכשיו קרוסאובר חדשה,

נתן בטרייד קורולה 2008 חבוטה עם מזגן תקול, ביקשו רק צילום רישיון רכב וזיכו ב 7K ש"ח, לא ראו בכלל את הרכב לפני שלקחו אותו.

מאמין שעם האוונסיס הזו הסיפור דומה.

אוקיי ונתון כזה לא בהכרח מעיד על רכב ישן שהוא תקול לחלוטין, זאת אומרת שזה לא איזשהו סקאם שהחברה מנסה לעשות ובעצם הם רק מנסים להעיף את הרכב שהובא בטרייד אין כמה שיותר מהר?

פורסם
לפני 1 דקה, Aviio כתב:

אוקיי לגבי הבעלויות הקודמות אני יכול לברר אצל אלבר את המידע הזה? ושאר הדברים שרשמת כנל האם אפשר להשיג את המידע מאלבר

אלבר הוא הבעלים הרשום (אני מניח שהרכב על תו סוחר) - והם יכולים לקבל את המידע 

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 3 דקות, Aviio כתב:

כן. תבקש לראות. לא מוכנים/מורחים בתירוצים שונים? תסתובב ותלך.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 1 דקה, קורן בן אשר כתב:

כן. תבקש לראות. לא מוכנים/מורחים בתירוצים שונים? תסתובב ותלך.

לפני 2 דקות, zvit כתב:

אלבר הוא הבעלים הרשום (אני מניח שהרכב על תו סוחר) - והם יכולים לקבל את המידע 

אוקיי הבנתי תודה רבה על המענה

• תוכן חדש...