Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

יש לי רכב סיטרואן c4 sx אוטומט 1600 (שנת 2006) ויש לי נזילה די רצינית מהאאוזינג ובמוסך רוצים על תיקון באזור 2000 שקל וכמה ימים השבתה של האוטו. ומכיוון שכל האוטו עלה לי 3500 לא שווה לי כל הסיפור הזה.

אשר על כן אני מעוניין לנסות להתגבר על העניין בכוחות עצמי (שווה לי את הסיכון) ואני ממש ירוק בתחום אם ידים די טובות ב"ה. 

לפי מה שהבנתי אני צריך לפרק את הגיר בשביל לתקן את הנזילה ושאלותיי הם כאלה 

1. האם צריך כלים מיוחדים לעבודה כזאת 

2.אם יש איזה דגשים חשובים שאני צריך לדעת לגבי הפרוק

3.מה בדיוק יש שם באאוזינג בנקודת חיבור בין הגיר למנוע . גומיות? ואם כן איפה משיגים אותם? ואם זה סיבה אחרת מה היא?

4. אשמח לטיפים כלליים בנושא+המלצות אם יש. מה עוד כדאי לעשות אם כבר מפרקים את הגיר (רכב שנת 2006. 128.000 קילומטר)

5. אם יש למישהו קישורים לסרטונים בנושא אשמח לקבל 

תודה מראש לכל העונים

פורסם

לדעתי הבעיה היא בבית טרמוסטט שנמצא ממש מעל הגיר.

תבדוק טוב-טוב לפני שאתה מפרק גיר סתם.

לא נתקלתי בנזילות מהאוזינג( אני גם לא זוכר האם יש שם פקקים בבלוק מנוע - צריך לבדוק) אבל הרכב בן 14 אז הכל יכול להיות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

גם אני לא זוכר שיש שם משהו שקשור במים. 

בית תרמוסטט ברכב הזה גם ככה מפלסטיק צרפתי ומועד לפורענות.

קנה אחד איכותי (לא סיני/ישראלי/נשבע לך שזה טוב) או מקורי כדי לא לקלל את הרגע שקנית אותו ב-3500 שקל

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

תודה למגיבים

באמת לאחר בדיקה יותר מדוקדקת זה אכן הבית טרמוסטט שעשוי מפלסטיק (גם הגומי גם הפלסטיק אכולים) 

לא יודע איך המוסכניק החליט שזה מהאאוזיג.  איפה אני קונה במחיר סביר בית טרמוסטט מקורי או חליפי באיכות טובה עדיף באזור מודיעין או במרכז.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי משה63
פורסם

אתה זקוק ל-1336Z0 אם יש לך בית תרמוסטט פלסטיק.

גאן מוכר אותם באיביי ב-313 כולל משלוח.

אם תחשוק נפשך בחליפי אני ממליץ על Vernet, יצרן צרפתי.

למרות שהפסקתי להתעסק בחלקים, ל-C4 של אחותי הזמנתי אחת כזה ובטעות הגיעו 2 יחידות. אם תרצה, בפרטי.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...