Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך The car:

https://thecar.co.il/%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a9-%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%90%d7%aa-%d7%9c%d7%aa%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9b-200000-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99/

ציטוט

"חברת קיה פרסמה בסוף השבוע בארצות הברית שתי קריאות לתיקון של שני דגמים שונים שלה, בגלל חשש להתלקחות שלא נגרמת בגלל תאונה. שתי הקריאות כוללות יותר מ-193,000 מכוניות נוסעים ומיניוואנים, ואלה מצטרפות לשורת קריאות לתיקון של יונדאי וקיה בנושאים דומים בשנים האחרונות. הקריאה הגדולה יותר לתיקון נוגעת לקיה אופטימה – שבה גילו אנשי קיה תקלה בצנרת הדלק של כ-142,000 מכוניות שיוצרו בשנים 2013 ו-2014 עם מנועי 2.0 ליטר טורבו ו-2.4 ליטר עם הזרקת דלק ישירה. אנשי קיה מצאו שחום המנוע עלול לגרום לצינור הדלק להיסדק, ובאופן טבעי לדליפת דלק ממנו. באופן משונה – אנשי קיה אמנם הכריזו על תאריך יעד לתתחילת התיקון – 16 באפריל השנה – אבל טוענים שהם עדיין לא פיתחו פתרון לבעיה".

מה דעתכם? האם יוכרז גם ריקול בישראל? ומתי משרד התחבורה יתעורר ולא ימתין שהיצרן יכריז על ריקול, אלא ייצא ויבדוק את הדברים בעצמו?.

פורסם

איך אתה רוצה שמשרד התחבורה יאתר תקלות כאלו?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש המון דברים,

לחקור תאונות יותר ברצינות ולחקור אם היו כשלים במכונית.

לבדוק מה קורה בחו"ל, לעקוב אחרי ריקולים שמתפרסמים בעולם ובמידת הצורך לחייב את היבואנים בישראל גם להכריז על ריקולים.

לחקור מקרים של מכוניות שעולות באש, גם אם לא היו נפגעים.

ועוד דברים שאני בטוח שאפשר לעשות במקום להעלות רק קמפיינים דרך הפייסבוק.

פורסם

אני מסכים עם יוליאן ,

מזכיר לי שדלק מוטורוס וצמפיון הכחישו את הסיפור עם הגיר ורק אחרי תביעה ייצוגית הודו בזה

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

אז בואו נקרא היטב את מה שכתוב.

קיה אופטימה

– שבה גילו אנשי קיה תקלה בצנרת הדלק של כ-142,000 מכוניות שיוצרו בשנים 2013 ו-2014 עם מנועי 2.0 ליטר טורבו ו-2.4 ליטר עם הזרקת דלק ישירה.

ככל שידוע לי, לא נמכרו בארץ דגמי קיה בעלי מנוע 2 ליטר טורבו בדגמי אופטימה. לכן לא ישים לשוק המקומי.

באשר למנוע 2.4 ליטר הזרקה ישירה (GDI) גם כן לא נמכרו בארץ בכמויות אם בכלל.

...קורונה קורונה... :x

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ליונדאי יש מפעלים בכל העולם, גם בארה"ב, ובהחלט יתכן שבעיה שהתעוררה שם לא קרתה במקום אחר בעולם - למשל בשל שימוש בחלקים מיצרני משנה אחרים וכדומה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אף אחד המרכבים לא נמכר כלל בארץ.

מעבר לכך לא היו בארץ מיקרים בהם התלקחו רכבי קיה או יונדאי מעצמם ולכן לא רואה אף סיבה לחשש.

אותי יותר מדאיג בלאי מואץ של גיר רובוטי ומדגש ברכבים שלהם.

אבל נחייה ונראה.

פורסם

סליחה דוד? אני חולק עלייך. סליחה העובדות חולקות עלייך.

בבקשה תקרא את הכתבה הזו עד הסוף כולל מה שבית המשפט החליט:

ש"ח לבעלים של יונדאי סנטה פה שנשרפה?

לא בכל יום משלמת יבואנית רכב פיצוי נדיב ללקוח שרכבו נשרף ושרידיו נעלמו. וגם: קבלו הצצה אל עולמם המסתורי של העדים המומחים

https://thecar.co.il/%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%99%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%9B%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9C-175000-%D7%A9%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%94-%D7%A4/

פורסם (נערך)

איתמר. מדובר ברכב אחד מתוך מליונים! הוא אפילו לא נכנס לסטטיסטיקה.

מעבר לכך אתה לא יודע מי הבעלים של אותו רכב ואתה לא יודע מה באמת היה.

אולי מוסך כלמוביל עשה פאק בייצור שגרם להצתה ברכב ואולי מנהל בכיר בכלמוביל חבר של בעל הרכב ונתן הוראה לביטוח לשלם.

בכל אופן אני מציע לך לקחת את הדברים בפרופורציות ולא להכנס לפניקה סתם.

אגב, מדובר ביונדאי סנטה פה שנת 2014! כלומר רכב לא באחריות שנימצא כבר 5 שנים על הכביש.

אם אתה רוצה לדון בנושא ברצינות אז אשמח אם הנהלת הפורום או הנוגעים בדבר יפרסמו מספר רכבי

סנטה פה משנת 2014 שנשרפו בארץ.

ואז אפשר יהיה לראות אם יש פה קנוניה.

עריכה אחרונה על ידי David17
פורסם

אני מוכן להתערב איתך שאם משנים עכשיו רק את הכותרת, בלי התוכן מ "קיה" ל "פולקסוואגן" יהיו אנשים ישמיצו את המותג פה ויגיבו בלי לקרוא את התוכן.

ככה זה. שמביאים ידיעה על תקלה ברכב קוריאני או יפני ישר כולם יוצאים להגנתו.

אף אחד לא ייתן לך את הנתונים כמו שיונדאי חא תפתח את המחשבים ותיתן לך לראות כמה בוררי מזגן החליפו ליונדאי איי 20 או כמה מערכת היגוי שלמה באלנטרה.

וכנ"ל גם ניסן שמתנהלת נגדם תביעה ייצוגית בעניין הגיר הרציף. בחיים לא יתנו לך לראות נתונים אלא אם בית משפט יפסוק אחרת.

ואגב. יש בבעלותי רכב יפני. סתם לידע כללי. והייתה לי גם קוריאנית אחת.

פורסם

אתה סתם משווה שני דברים שונים לגמרי.

יש לך עשרות תלונות על הגיר של VAG פה הפורום עוד משנת 2010. מאז ועד היום כלום לא השתנה.

עכשיו תמצא לי תלונות משנת 2010 על רכבי קיה ויונדאי שנשרפו. אני לא זוכר אפילו אחת.

לרכבי יונדאי וקיה יש מיליון בעיות אבל שריפה היא לא אחת מהן.

וזה מהות השרשור.

פורסם
סליחה דוד? אני חולק עלייך. סליחה העובדות חולקות עלייך.

בבקשה תקרא את הכתבה הזו עד הסוף כולל מה שבית המשפט החליט:

ש"ח לבעלים של יונדאי סנטה פה שנשרפה?

לא בכל יום משלמת יבואנית רכב פיצוי נדיב ללקוח שרכבו נשרף ושרידיו נעלמו. וגם: קבלו הצצה אל עולמם המסתורי של העדים המומחים

https://thecar.co.il/%D7%9E%D7%93%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%99%D7%9C%D7%9E%D7%94-%D7%9B%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9C-175000-%D7%A9%D7%97-%D7%9C%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%94-%D7%A4/

תגידו, אתם קוראים עד הסוף את הכתוב בכתבות? או מגיבים "מהבטן"?

כותבים "מומחים" את דבר הבא "ה המקום להוסיף ספקולציה לא פחות מרהיבה מאלה שהעלו העדים המומחים בחוות הדעת שלהם: ביונדאי סנטה פה, ובמספר דגמים אחרים של יונדאי וקיה, מותקנים מנועי תטא 2 מתוצרת קבוצת יונדאי-קיה, בנפח 2.0 ו-2.4 ליטר. כמיליון כלי רכב שבהם מותקנים מנועים כאלה נקראו לתיקון בארצות הברית על-ידי היצרניות לאחר שהתגלה בהם כשל סדרתי שעלול לגרום לשריפה."

רק פרט "קטן" נשמט. הפרט המשמעותי ביותר, בדגמים המשווקים בארצות הברית המועים הם מנועי 2.0 ליטר טורבו.

מנועי הטורבו האלה ומנועי ה 2.4 לא שווקו בארץ, בוודאי לא באותן שנים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...