Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי i30 עם גיר רובוטי שנת 2016.

נוצרה בעיה בעת מעבר הילוכים בין 3-4 ובין 5-6 שהאוטו תוקע הילוך ואז מעביר.

לאחר בדיקה במוסך יונדאי נאמר לי שיש להחליף את המפעיל מצמד.

האם זה הגיוני שחלק של הגיר יהרס אחרי 62 אלף קילומטר.

ההצעת מחיר היית גבוהה כי החלק עצמו יקר.

במוסך עשו 10% אחוז הנחה ולפי דעתי זה קצת.

אשמח לחוות דעת בנושא ודרכי התנהלות מול יונדאי.

פורסם

אם כל הטיפולים בוצעו עד כעת במוסכים מורשי היבואן, אז תבקש מהמוסך שיבקש מחווה של "רצון טוב"

מהמחלקה הטכנית של היבואן ויתכן שתקבל השתתפות מלאה או חלקית בתיקון התקלה.

בברכה - רפי לין

פורסם

בשונה מתקלת מצמדים/גלגל תנופה,שאולי אפשר לומר עליה שהיא בלאי טבעי והיו כאן מס' שרשורים בנושא- אבל,לגבי התקלה שלך ,לא חושב שאלו פני הדברים.

אם הרכב עדיין באחריות (עלה ברבעון האחרון של 2016 על הכביש),נסה לפנות ליבואן במייל וחכה מהם לתשובה לגבי השתתפות ניכרת של רצון טוב בעלות התיקון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בשונה מתקלת מצמדים/גלגל תנופה,שאולי אפשר לומר עליה שהיא בלאי טבעי והיו כאן מס' שרשורים בנושא- אבל,לגבי התקלה שלך ,לא חושב שאלו פני הדברים.

אם הרכב עדיין באחריות (עלה ברבעון האחרון של 2016 על הכביש),נסה לפנות ליבואן במייל וחכה מהם לתשובה לגבי השתתפות ניכרת של רצון טוב בעלות התיקון.

הרכב עלה לכביש במאי 2016. למי כדאי פנות בידיוק?

פורסם (נערך)

האם קנית את הרכב מהחברה ? יש לך חוברת או ספר רכב המעידים על תקופת האחריות של היבואן ?

בכל מקרה,אתה פונה ליבואן יונדאי,חברת כלמוביל, בקישור הבא:

https://www.colmobil.co.il/contact-us/

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...