Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לסיוע בפענוח דו"ח מכון בדיקה על סוזוקי קרוסאובר 2014, עם 74,000 ק"מ. במיוחד מטרידות אותי הרעידות בגיר, בהתחשב בבעיות המוכרות של הגיר הזה.

תודה מראש לעוזרים!

רם

IMG_20191216_161221.jpg

פורסם

אף פעם לא שמעתי על בעיות בתיבת הילוכים של סוזוקי.

רשום שם שיש רטיבות שמן תיבת הילוכים.. אולי חסר שמן גיר שגורם לרעידות, צריך לבדוק.

פורסם

תיבת ההילוכים הרציפה ברכב הזה ידועה שלא מאריכה חיים.

בדוק היסטוריית טיפולים אם היו בעיות עם התיבה בעבר,

באופן אישי הייתי נמנע מלרכוש את הדגם הזה אבל אם החלטת שכן לפחות תדרוש מבעל הרכב לטפל בבעיה ולאחר מכן תחזור למכון בדיקה לבדיקה חוזרת, זה ללא תשלום כמה שידוע לי.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

לגשת עם הרכב למוסך מורשה סוזוקי,לשלם עוד 300-400 ש"ח אבל שיגידו מה מצב הגיר כדי להיות בראש שקט.

תיקון של הגיר הזה יקר מאוד-בספק אם ישפצו ואם יחליפו אין ערובה שתקבל גיר תקין לחלוטין מעבר לתקופת האחריות (6 חודשים כנראה)

אישית,ממליץ לך לרדת שנתון אחד ולרכוש את הרכב עם התיבה האוטומטית הרגילה-רכב מעולה שנקנה חדש ע"י דודה שלי בהמלצתי החמה ועכשיו ממשיך לשרת באמינות את בנה וכלתה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני רוכש את הרכב מטרייד אין היבואן, ולכן המוכר לקח את הרכב לבדיקה במוסך מורשה בעצמו. לדעתכם זה מספיק טוב, או שצריך ללכת גם בעצמי למוסך?

פורסם
אני רוכש את הרכב מטרייד אין היבואן, ולכן המוכר לקח את הרכב לבדיקה במוסך מורשה בעצמו. לדעתכם זה מספיק טוב, או שצריך ללכת גם בעצמי למוסך?

לחסוך עכשיו 500 ש"ח יכול לעלות לך ביוקר אחר כך.

קח את הרכב לבדיקה מטעמך בשביל השקט הנפשי.

• תוכן חדש...