Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת צמיגים uniroyal?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צמיג לא רע לגשם.

בינוני ומטה בכביש יבש, ללא קשר לגבי התחושות של חבר כלשהוא.

מכיוון שאתה חי ומתגלגל במדינה יבשה עזוב RAINSPORT ו- SNOWRACING......

אל תחליט על סמך השם של הצמיג שהוא טוב רק לגשם.

אם תעיין טיפה במבחני צמיגים מחו"ל תגלה שהוא לגמרי לא נופל מצמיגים אחרים (ובחלק מהמקרים גם עולה עליהם) גם בכביש יבש.

נתי.

גילוי נאות: אנו היבואנים של יונירויאל (pit stop -מ.י.ח)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאוד פשוט.

(כך) קח נעל עם סוליה רכה (ותמרך) ותמרח אותה על מרצפת...

(כך) קח גומי קשיח (או נעל קשיחה) (ותמרך) ותמרח אותו על מרצפת...

לתומי חשבתי שצמיג רך ובעל אחיזה מעולה (וזה צרוף שאכן יוצר שחיקה מרובה של הסוליה) ישרוק, כלומר יחליק, פחות בזמן פנייה. אבל מי אני שאתווכח.

התגרזנות זו נהיגה אגרסיבית?

יוסי

פורסם

אם כל הכבוד ליונירויאל ה- T1S בעל אחיזה עדיפה בכביש יבש ללא קשר להרגשת נהג קופרה או נהג 106 פלוני ומידת שביעות רצונו.

ה- T1S בקטגוריה שלו ממוקם ב- 10% בעליונים.

נתי, אשמח אם תפיץ מבחנים שבוצעו ע"י גורמים אובייקטיביים שבהם השתתף היונירויאל.

אין לי כוונה להשמיץ, למיטב ידיעתי הוא יצרן שמתמקד יותר בצמיגים לכל מזג אוויר עם דגש על יתרונות בכביש רטוב.

אני מסכים שאם הוא נשקל כחלופה לאליאנס אזי הוא עדיף.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
לתומי חשבתי שצמיג רך ובעל אחיזה מעולה (וזה צרוף שאכן יוצר שחיקה מרובה של הסוליה) ישרוק, כלומר יחליק, פחות בזמן פנייה. אבל מי אני שאתווכח.

התגרזנות זו נהיגה אגרסיבית?

יוסי

נכון . צמיג שמחזיק טוב הוא צמיג רך שיחליק פחות בפניה... זה שהוא שורק לא אומר שהוא מחליק יותר מצמיג שלא שורק!!!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אם כל הכבוד ליונירויאל ה- T1S בעל אחיזה עדיפה בכביש יבש ללא קשר להרגשת נהג קופרה או נהג 106 פלוני ומידת שביעות רצונו.

ה- T1S בקטגוריה שלו ממוקם ב- 10% בעליונים.

נתי, אשמח אם תפיץ מבחנים שבוצעו ע"י גורמים אובייקטיביים שבהם השתתף היונירויאל.

אין לי כוונה להשמיץ, למיטב ידיעתי הוא יצרן שמתמקד יותר בצמיגים לכל מזג אוויר עם דגש על יתרונות בכביש רטוב.

אני מסכים שאם הוא נשקל כחלופה לאליאנס אזי הוא עדיף.

יכול ליהיות מאוד שאתה צודק.

במידה הנוכחית שלי כרגע (195\45\15) הניסיון היחידי שלי ברכב האישי שלי היה רק יונירויאל...

הצמיג הבא שאני ייקנה לא יהיה יונירויאל כי אני רוצה לנסות משהו אחר... בכל מקרה TOYO אני לא ייקנה כי חויתי אותו פעמיים על אותו רכב (כמו שלי) ולא אהבתי...

מה שאני מנסה בגדול להגיד זה שבתמורה למחיר הUNIROYAL הם מעולים . אני אישית מאוד רוצה להשיג סט של GOODYEAR F1 ...

נ.ב: תקנו אותי אם אני טועה אבל הTOYO לא מתימרים ליהיות צמיגים שמחזיקים הרבה זמן ,ק"מ , שחיקה מואטת...

פורסם
יכול ליהיות מאוד שאתה צודק.

במידה הנוכחית שלי כרגע (195\45\15) הניסיון היחידי שלי ברכב האישי שלי היה רק יונירויאל...

הצמיג הבא שאני ייקנה לא יהיה יונירויאל כי אני רוצה לנסות משהו אחר... בכל מקרה TOYO אני לא ייקנה כי חויתי אותו פעמיים על אותו רכב (כמו שלי) ולא אהבתי...

מה שאני מנסה בגדול להגיד זה שבתמורה למחיר הUNIROYAL הם מעולים . אני אישית מאוד רוצה להשיג סט של GOODYEAR F1 ...

נ.ב: תקנו אותי אם אני טועה אבל הTOYO לא מתימרים ליהיות צמיגים שמחזיקים הרבה זמן ,ק"מ , שחיקה מואטת...

אם אתה רוצה ומוכן לשלם אתה תשיג F1 D3 של גודייר ואני משוכנע שתקבל רמות אחיזה שלא הכרת.

לגבי ה- T1S ודומיו (F1 D3 לדוגמא) הם צמיגים רכים יחסית ברמת שחיקה 240 ומטה ולכן לא שורדים ק"מ כמו הצמיגים הקשים יותר.

לגבי תמורה לש"ח אני לא מתווכח מכיוון שאין לי מושג לגבי מחירי יונירויאל, אבל זה לגיטימי לחלוטין להתפשר במידה מסויימת בביצועים עבור מחיר אטרקטיבי.

פורסם
נכון . צמיג שמחזיק טוב הוא צמיג רך שיחליק פחות בפניה... זה שהוא שורק לא אומר שהוא מחליק יותר מצמיג שלא שורק!!!
אז מה גורם לרעשי שריקה בפניות?

יוסי

פורסם

חוששני שאתה טועה

למה אתה קורא "צמיגים שמחזיקים הרבה זמן או ק"מ" ?

אתה נוסע על רכב "ספורטיבי" לא על לנטיס

אני לא יודע על איזה סוג צמיגי TOYO נסעת

אבל היו לי TOYO PROXES T1-S הצמיגים הכי טובים ואוחזים שנסעתי עליהם.(גם יבש וגם רטוב)

המחיר כמובן בהתאם.

החזיקו לי כ-3.5 שנים

אני לא חושב שרביעית צמיגים שעולים כ-800 שקל יכולה להיכנס לאותו משפט עם ה-TOYO

פורסם
לגבי האליאנס

הבנתי שעושים אותם משאריות של מסטיקים

הלוואי משאריות של מסטיקים או אז היתה אחיזה, הם עושים אותם מבקבוקים של מים מינרלים בתוספת פגושי פלסטיק שחורים טחונים כדי לקבל את הצבע.

פורסם
חוששני שאתה טועה

למה אתה קורא "צמיגים שמחזיקים הרבה זמן או ק"מ" ?

אתה נוסע על רכב "ספורטיבי" לא על לנטיס

אני לא יודע על איזה סוג צמיגי TOYO נסעת

אבל היו לי TOYO PROXES T1-S הצמיגים הכי טובים ואוחזים שנסעתי עליהם.(גם יבש וגם רטוב)

המחיר כמובן בהתאם.

החזיקו לי כ-3.5 שנים

אני לא חושב שרביעית צמיגים שעולים כ-800 שקל יכולה להיכנס לאותו משפט עם ה-TOYO

אתה סוטר את עצמך...

אני מחליף צמיגים כל שנה בערך... 25000 ק"מ +\-.

אתה מחזיק צמיגים 3.5 שנים (ועוד כאלו שלא מתיימרים להחזיק כך ,כי הם רכים...) ואתה מסביר לי מה זה רכב ספורטיבי... או צמיגים שמיועדים ל...

יכול ליהיות שאני טועה מכיון שלא נסעתי על סט חדש של TOYO , הלואי ואני ייזכה לראות שהם באמת טובים ואני ישנה את דעתי ואולי גם ירכוש כאלו בעתיד...

נ.ב: רביעיית יונירויאל במידה שלי עולים כ 2000 ש"ח ולא 800 ש"ח . אני לא יודע על איזה דגם של יונירויאל הבחור מדבר... ועל איזו מידה הוא מדבר...

עוד משהו קטן- רביעיית מישלי או פירלי מדגם מעפן ייעלו לך כמו הTOYO האגדיים שלך כך שהמחיר לא תמיד משחק תפקיד בטיב החומר...

הצמיגים הראשונים שהיו לי , היו PIRELLI P4000 והם היו ממש ממש ממש גרועים. אח"כ YOKOHOMA A539 - דיי טובים ואז הUNIROYAL במידה שונה משמעותית - האחיזה השתפרה פלאים!

פורסם
אתה סוטר את עצמך...

אני מחליף צמיגים כל שנה בערך... 25000 ק"מ +\-.

נ.ב: רביעיית יונירויאל במידה שלי עולים כ 2000 ש"ח ולא 800 ש"ח . אני לא יודע על איזה דגם של יונירויאל הבחור מדבר... ועל איזו מידה הוא מדבר...

עוד משהו קטן- רביעיית מישלי או פירלי מדגם מעפן ייעלו לך כמו הTOYO האגדיים שלך כך שהמחיר לא תמיד משחק תפקיד בטיב החומר...

כל שנה אתה מחליף צמיגים וואלה סחתיין עליך.

2000 שקל לרביעיית צמיגים בחתך שלך זה זול מאד זול.(אני הסתמכתי על מה שאחד החבר'ה רשם 800 שקל טעות שלי)

כנראה בגלל זה אתה מחליף פעם בשנה.

בקשר ל- "TOYO האגדיים שלי" תבדוק כמה הם עולים לפנה שאתה משווה אותם "לרבעיית פירלי או מישלין מדגם מעפן"

פורסם

הבחור מדבר על הדגם ralley 680....לא מחפש צמיגי ספורט...רק כאלה שלא יתייבשו לי אחריי שנתיים!

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
כל שנה אתה מחליף צמיגים וואלה סחתיין עליך.

2000 שקל לרביעיית צמיגים בחתך שלך זה זול מאד זול.(אני הסתמכתי על מה שאחד החבר'ה רשם 800 שקל טעות שלי)

כנראה בגלל זה אתה מחליף פעם בשנה.

בקשר ל- "TOYO האגדיים שלי" תבדוק כמה הם עולים לפנה שאתה משווה אותם "לרבעיית פירלי או מישלין מדגם מעפן"

600 ש"ח לצמיג וגם פחות מזה אצל אנטון - זה המחיר !!!

אני החלפתי אחריי שנה סט של YOKOHOMA A539 שנחשב לטוב .

ואם היו לי AVS או P-ZERO אני דיי משוכנע שהייתי מחליף אותם עוד לפניי.

צמיג רך הוא צמיג ספורט שאוחז יותר אך נשחק יותר מהר!

אין כל קשר בין מה שאתה אומר לתקופת הזמן שהצמיג יחזיק- את הדבר הזה אבא שלי עם הלאנסר אולי יאהב לשמוע בשביל לחסוך הוצאות על צמיג.

אני רוצה צמיג שאוחז וייתן לי ביצועים מאשר שיחזיק לי עוד שנה יותר...!

• תוכן חדש...