Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת צמיגים uniroyal?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבחור מדבר על הדגם ralley 680....לא מחפש צמיגי ספורט...רק כאלה שלא יתייבשו לי אחריי שנתיים!

אין לי ניסיון על הצמיג הספיציפי הזה וטוב שכך:wink: .

הויכוח שלנו מיותר כי הבחור מחפש צמיגים שיחזיקו לו הרבה זמן ולא צמיגי ספורט אוחזים ורכים.

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין לי ניסיון על הצמיג הספיציפי הזה וטוב שכך:wink: .

הויכוח שלנו מיותר כי הבחור מחפש צמיגים שיחזיקו לו הרבה זמן ולא צמיגי ספורט אוחזים ורכים.

בדיוק!!! הפכתם את השאלה התמימה שלי לויכוח על צמיגי ספורט:)...

תראו לאבא שלי יש פאלקן על הלאנטיס ואת האמת אנחנו לא מרוצים מהם הם כבר התחילו להסדק בדפנות ועברו כולה שנתיים!!!

אני רוצה צמיג שיחזיק יותר זמן משנתיים...

ואין לי שום צורך בספורטיביות כי איזה כבר מהירות אני אפתח בדיהטסו שרייד ? אני גם לא אקח פניות פרסה על 120 קמש:)

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
600 ש"ח לצמיג וגם פחות מזה אצל אנטון - זה המחיר !!!

אני החלפתי אחריי שנה סט של YOKOHOMA A539 שנחשב לטוב .

אני רוצה צמיג שאוחז וייתן לי ביצועים מאשר שיחזיק לי עוד שנה יותר...!

בקשר ל- YOKOHAMA אתה צודק הם באמת נשחקים מהר מנסיון, אחרי שנה לפח

ואני לא יודע מי זה אנטון

פורסם
בדיוק!!! הפכתם את השאלה התמימה שלי לויכוח על צמיגי ספורט:)...

תראו לאבא שלי יש פאלקן על הלאנטיס ואת האמת אנחנו לא מרוצים מהם הם כבר התחילו להסדק בדפנות ועברו כולה שנתיים!!!

אני רוצה צמיג שיחזיק יותר זמן משנתיים...

ואין לי שום צורך בספורטיביות כי איזה כבר מהירות אני אפתח בדיהטסו שרייד ? אני גם לא אקח פניות פרסה על 120 קמש:)

אם מעניין אותך רק משך חיים חפש צמיג בשם MINERVA (לא לצחוק) נהגי המוניות מתים עליו, צמיג קשה כמו בטון מחזיק ק"מ חבל על הזמן וחוץ מזה הכל ח-א.

נראה לי שזה הצמיג בשבילך.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

דווקא לדעתי ומנסיון (לא על האוטו שלי כמובן) הSTAR של אליאנס (שזה בטח מה שמציעים לך) הוא צמיג שמחזיק יפה מאוד... (אבל לא אוחז מי יודע מה ולא מצטיין בשומדבר)

למען האמת שמעתי מחבר בדיהטסו שרייד שהצליח לרכוש סט של פירלי ב650 ש"ח, שווה לבדוק.

אני לא זוכר אם מדובר ב P2000 או P4000

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה דעתכם על barum? אחד מחברי הפורום פה מוכר כאלה במצב דנדש במחיר זול...שווה?אני בטוח שהם לא פחות טובים מאליאנס

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם
מה דעתכם על barum? אחד מחברי הפורום פה מוכר כאלה במצב דנדש במחיר זול...שווה?אני בטוח שהם לא פחות טובים מאליאנס

צמיגים בסדר

לדעתי - יותר טוב מאליאנס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...