Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאחר החלפת מידת צמיגים באימפרזה הצמיגים האחוריים נוגעים בדופן הפנימי של בית בגלגל בכל במפר.

שאלתי היא האם בולמי זעזועים אחוריים של פורסטר 1999 יכול להתאים לאימפרזה 1999 ?

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם
החלפת מידת צמיגים או ג'נטים? נשמע שלג'נט אופסט לא נכון. איך בולמ"ז יעזרו פה?[

/QUOTE]

החלפתי 4 גנטים ו 4 צמיגים למידה גדולה יותר לפי מה שנתנו לי במכון הרישוי מידה חוקית.

בבמפרים הגלגלים האחורים נוגעים בחלק הפנימי של בית הגלגל והייתי מעוניין להגביה אותו.

פורסם

בולמ"ז לא יעזרו לך להגביה את הרכב.

מה שקובע את גובה הרכב הם הקפיצים.

מה שכן, אם תרכיב בולמ"ז קשיחים יותר, הם ימתנו את התנועה האנכית של הרכב בכבישים משובשים או לאחר במפרים וככה אולי תגיע למצב שיש מספיק רווח בין בית הגלגל לצמיג - שים לב שזה יגרום לנסיעה נוקשה ופחות נוחה.

פורסם

החלפתי 4 גנטים ו 4 צמיגים למידה גדולה יותר לפי מה שנתנו לי במכון הרישוי מידה חוקית.

האופסט של הג'נט החדש לא מתאים. להגביה את הרכב או להקשיח זה פתרון חלקי ולא נכון.

:turn-l:
פורסם
האופסט של הג'נט החדש לא מתאים. להגביה את הרכב או להקשיח זה פתרון חלקי ולא נכון.

האופסט של הג'נטים והצמיגים החדשים תקינים ונבדקו ע"י בוחן מוסמך ומאושר ברישיון הרכב.

כנראה שאצטרך להחליף בלמים כי שלי עייפים.

אלו בולמים אחוריים קשיחים אפשר להרכיב ברכב ?

פורסם (נערך)

אופסט נבדק ונמצא תקין.

מה שחודש ברישיון הרכב אלו מידות הצמיגים והגאנטים.

אני שוב מזכיר הבעיה קיימת רק בחלק האחורי של הרכב.

עריכה אחרונה על ידי גילי29

פורסם

אלו בולמים אחוריים קשיחים אפשר להרכיב ברכב ?

מקוריים של GT, גם תוצאה מצויינת וגם עולים זול יחסית.

תחפור בקבוצות פייסבוק יעודיות ל סובארו או ל WRX, מוכרים שם הרבה חלפים בד"כ בזול.

1. אם האופסט נבדק ותקין, אז ככל הנראה שבאמת הבולמים/ קפיצים שלך גמורים .

2. לי יש נסיון אישי עם התאמה של בולמי פורסטר לאימפרצה מהדור הבא (של שניהם), שם זה מתאים בלי שום בעיה רצינית. דיי עניין של לגו עם שני סייגים:

א. בבורג אחד בלבד בתושבות הבולם האחורי בלבד יש אופסט של 2-3 ממ, אתה נדרש להרחיב את אחד החורים מאחורה במקצת ואז זה יושב בול.

ב. ההגבהה הזאת, בלי לקחת גם מוטות מתיחה/ פיתול/ רדיוס מהפורסטר היא דרסטית מידי, זה יתבטא אצלך בשבירה של המוטות האלה ושל ציריות בצורה דיי קבועה. אמין ודיילי זה לא יהיה.

כל זה כאמור, בהשוואה של הדורות הבאים.

אני מאמין שזה תקף גם לגביך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מקוריים של GT, גם תוצאה מצויינת וגם עולים זול יחסית.

תחפור בקבוצות פייסבוק יעודיות ל סובארו או ל WRX, מוכרים שם הרבה חלפים בד"כ בזול.

1. אם האופסט נבדק ותקין, אז ככל הנראה שבאמת הבולמים/ קפיצים שלך גמורים .

2. לי יש נסיון אישי עם התאמה של בולמי פורסטר לאימפרצה מהדור הבא (של שניהם), שם זה מתאים בלי שום בעיה רצינית. דיי עניין של לגו עם שני סייגים:

א. בבורג אחד בלבד בתושבות הבולם האחורי בלבד יש אופסט של 2-3 ממ, אתה נדרש להרחיב את אחד החורים מאחורה במקצת ואז זה יושב בול.

ב. ההגבהה הזאת, בלי לקחת גם מוטות מתיחה/ פיתול/ רדיוס מהפורסטר היא דרסטית מידי, זה יתבטא אצלך בשבירה של המוטות האלה ושל ציריות בצורה דיי קבועה. אמין ודיילי זה לא יהיה.

כל זה כאמור, בהשוואה של הדורות הבאים.

אני מאמין שזה תקף גם לגביך.

תודה רבה על ההכוונה אני יעדכן בהמשך

• תוכן חדש...