Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי נהגה ברכב והרכב התחיל לרעוד לפי התיאור שלה בעת נסיעה איטית בפקק, כשהמנוע דוחף ומרפה(כבר התייעצתי לגבי זה והציעו לי ניקוי מצערת לגבי התחושה של המנוע בעמידה)

ולאחר מספר דקות בנסיעה איטית היא מרגישה שהרכב מידרדר, ודוושות הבלם לא מגיבה, היא הרימה בלם יד, וזיהתה את הנורות הנ"ל.

לאחר מכן דוממה מנוע המתינה קצת והמשיכה בנסיעה כרגיל.

כרגע, לאחר סיבוב המפתח לפני התנעה הנורות הנ"ל נשארות (לאחר הופעת כל הנורות- מה שקורה לפני התנעה מלאה, הנורות הנ"ל נותרות דולקות) אך כשהיא עושה התנעה מלאה הם נכבות וכאילו הכל רגיל.

מישהו יכול לכוון אותי מה קורה לרכב?

פורסם

מותר בסיטואציה הזו להמשיך ולנסוע ברכב? אתמול בדקתי את רוב הנוזלים ברכב והכל היה תקין מלבד נוזל הגה במפלס קרוב למינימום.

הרכב עבר לפני שבועיים טיפול שמן ופילטר שמן בלבד

פורסם

הנורות הנ"ל ורק הן נותרות דולקות לפני התנעה מלאה. וכשקרתה לה התקלה על הכביש הן דלקו במיידי

פורסם

תתחיל בניקוי מצערת כמו שאתה עצמך כתבת בהודעה הראשונה באשכול.

כמובן ניקוי יסודי כולל פירוק שלה, ולבסוף ניתוק מצבר לאיפוס.

Stay Dirty

פורסם

ניקוי מצערת זה משהו שאוכל לבצע בעצמי? אם כן, יש מצב לקישור למדריך כלשהו?

שאלה נוספת, רציתי להחליף גם פילטר דלק,כי בספר הרכב נכתב כל 45אלף ואני מניח שמי שמכר לי לא החליף מעולם.

העניין הוא שכשהתקשרתי לחנות החלפים נאמר לי כי ברכב שלי פילטר הדלק יושב בתוך המיכל וכלל לא ניתן להחלפה..(למרות שבספר הרכב כתוב שמוחלף)

מה נכון?

כמו שציינתי למעלה, מדובר במאזדה 3 2012, 1600 סמק. מנוע z6

(למוכר שלחתי את רישיון הרכב והוא אמר שלפי הרישיון לא מוחלף)

• תוכן חדש...