Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול ב חצות טלפון מהילד שאומר שבאמצע נסיע הגיר נכנס למצב N - נדלקת מנורת אזהרה והאוטו לא נוסע .

נסעתי לבדוק ובאמת אין תגובה בגיר והאוטו על זז - מה זה אומר בגיר רובוטי ? למי מומלץ לפנות ? עלות משוערת ?

האוטו עם 107000ק"מ מטופל בחברה

 

 

 

פורסם

איזו שנה הרכב?

 

לרוב הקלאץ' מתחמם כתוצאה מנהיגה אגרסיבית ואז מופעל מנגנון שמעביר את הגיר לניוטרל ואז לרוב מכבים את הרכב לקצת זמן כדי שהקלאץ' יתקרר ואז לרוב זה מסתדר. לפעמים צרייך לקחת את הרכב למורשה שיבצע איפוס לגיר.

זה יכול גם להגיע להחלפה של הקלאץ' שנפח את חייו וזה כבר מסתכם בכמה אלפי שקלים.

זה מה שאני מכיר לגבי הגיר הנ"ל.

ממליץ לקחת את הרכב ולהתחבר למחשב לבדיקת שגיאות.

בכל מקרה אני בטוח שלתותחים הכבדים של הפורום יהיו עוד הרבה הארות לגבי המקרה.

פורסם

אם הרכב לא עבר מזמן את תקופת האחריות וטופל כל חייו במורשה,הייתי מתייעץ טלפונית וגורר למורשה היבואן וככל שקיימת תקלה רצינית בגיר (אם כל הגיר שבק חיים),מאמין שהם בניגוד לכמה יצרנים אחרים יקחו על עצמם רצון טוב וישתתפו בלפחות חצי מעלות התיקון.

אם הבעיה רק בקלאץ- זה רכיב מתבלה כמו קלאץ' בגיר ידני ואז כדאי לחשוב האם חייב מורשה או מתמחה ברכבים יפניים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

×
×
  • תוכן חדש...