Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהגת על דייהטסו סיריון משנת 2006 (המלצה מוצלחת שקיבלתי כאן בפורום לפני כמה שנים) ומעוניינת לשדרג.

מחפשת המלצה לרכב שייסחב יפה את העליות של רמת הגולן על בסיס יומי, אמין (מינימום תקלות), שנתון 2015 ואילך, וחסכוני ככל הניתן.

מספר נוסעים: 1-2 לפעמים קצת יותר.

הדברים שהפריעו לי בסיריון היו רעש בתא הנוסעים ובלימת זעזועים לא הכי טובה. אז אם אתם מכירים רכב שעונה על הדרישות למעלה ובנוסף מהווה שיפור מהבחינה הזו, זה מעולה (עם זאת, מודעת לכך שאיאלץ להתפשר על כמה פרמטרים, לכן זה פחות קריטי).

תקציב- 50000 שח ואפילו 55000 אם אין ברירה.

תודה:)

יעל

פורסם

האם ידני בא בחשבון ? אם כן, אז סיאט איביזה או רנו קליאו (בגרסת 0.9) ידניות יכולות להתמודד היטב עם העליות הואיל והן מצויידות במנוע טורבו. אני בכוונה שואל לגבי גיר ידני מכיוון שהגיר הרובוטי שלהם בעל אמינות מוטלת בספק.

אופציה נוספת היא פיז'ו 208 שגם מצויידת במנוע מוגדש ומצויידת בגיר אוטומטי יפני מתוצרת אייסין.

אופציה לא מטורבתת ואוטומטית שיכולה לדעתי להתמודד עם העליות היא מאזדה 2, לדעתי הצורה החדשה נכנסת בתקציב שלך.

בהצלחה !

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

בתקציב כזה תוכלי לקנות פג׳ו 208 2016 (אולי עדיין באחריות) עם נתוני יד וק״מ טובים, טורבו, אוטומטית ומאובזרת (אקטיב/אקטיב פרו). הרכב חסכוני, זריז ומהנה לנהיגה. העברת הגיר למצב ספורט הופכת אותו למטוס על חשבון צריכת דלק.

יש לי כזה, לגבי הנקודות שהעלת:

רעש - מנוע 3 צילינדרים (די סטנרטי בקטגוריה), שומעים אותו. במהירות מעל 100-110 קמ״שׁ רעשי הרוח מורגשים. החלפתי לאחרונה צמיגים לצמיגי פרימיום (מישלין פרימסי 4) ובהחלט רמת הרעש הכללית ירדה.

בולמי זעזועים - מאוד רכים בסגנון צרפתי, לא הכי נעים בכבישים משובשים מאוד ובכניסה לבורות ומהמורות במהירות.

פורסם

אם את לא נעולה על סופר מיני, בתקציב שלך תוכלי לקנות ספארק 2017 LTZ.

הרכב מאובזר מאוד, זריז, ולא מרגיש צפוף בפנים. בידוד הרעשים טוב לקטגוריה.

פורסם

בשקלול של כל הדרישות, הייתי מחפש מאזדה 2 דינמיק 2015 עם נתונים טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מתכוון לרמת אבזור דינמיק שהיא יותר גבוהה מאשר קומפורט בכל הדורות של מאזדה 2.

כמובן, הדגם החדש עדיף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...