Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר על סיאט לאון 2011 אוט׳ , לאחרונה חווה בעיה בחימום של המזגן ברכב , אין בעיה עם הקירור- עובד כמו מקפיא , הבעיה רק עם החימום , כשעשיתי טיפול למנוע(מנוע) ניסו לעשות ניקוי לצינורות של המזגן עם לחץ אוויר חזק, אבל נראה שלא עזר כך שלא מדובר בסתימה , אולי בעת המעבר לחימום לא נתפס המתג שאמור להעביר את המזגן למצב חום, מישהו נתקל בזה או מכיר את הנושא?

מקום טוב לבדיקה בעת הצורך באזור הקריות ?

פורסם

קודם כל תבדוק שצינורות החימום הנכנסות לקיר האש חמים באותה המידה. במידה ולא אז יש סתימה. כמו כן אם קיים ברז חימום צריך לבדוק שהוא מתפקד. מעבר לכך באמת לראות שהבורר מעביר לחימום..

פורסם
שלום לכולם,

מדובר על סיאט לאון 2011 אוט׳ , לאחרונה חווה בעיה בחימום של המזגן ברכב , אין בעיה עם הקירור- עובד כמו מקפיא , הבעיה רק עם החימום , כשעשיתי טיפול למנוע(מנוע) ניסו לעשות ניקוי לצינורות של המזגן עם לחץ אוויר חזק, אבל נראה שלא עזר כך שלא מדובר בסתימה , אולי בעת המעבר לחימום לא נתפס המתג שאמור להעביר את המזגן למצב חום, מישהו נתקל בזה או מכיר את הנושא?

מקום טוב לבדיקה בעת הצורך באזור הקריות ?

לפני הכול אנא ציין על איזה מנוע מדובר ונפח המנוע.

אנא תעלה צילום של פנל הבקרה של מערכת המיזוג ברכבך.

* בכול מקרה לא קיים ברכבף ברז חימום כפי שהיה ברכבים בעבר. היום רק דגמים מסויימים של רכבים תוצרת קוננצרן VAG קיים ברז חימום.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום לכם ,

מדובר על מנוע 1800 ,160 כוח שנת 2011 אוטומט,

זה התמונה של פנל הבקרה ברכב,

https://vwforum.ro/uploads/monthly_2016_09/1p.jpg.31365b8fe8d424a468c27c1e3514918b.jpg

במידה והצינורות נכנסים חמים לתוך הקיר אש, יכול להיות שהבעיה בבורר ? איך נוכל לאבחן את התקלה בו ו\או האם אצטרך לפנות למוסך ?

פורסם

על-פי התיאור שלך כנראה הבעיה בכבל שמחובר בין בורר הטמפ' לבין המדף ששולט על הטמפ'. ייתכן שהכבל התעוות או החיבור שלו למדף או לכפתור השתחרר לכן מערכת המיזוג עובדת רק על קור או במילים אחרות המדף תקוע על "קור".

בעיקרון כול מי שמכיר את הרכב יכול לטפל בבעיה אבל אני מציע שתתחיל ממוסך רון בת"א.

איזה כייף לי :)

פורסם
אולי בעת המעבר לחימום לא נתפס המתג שאמור להעביר את המזגן למצב חום, מישהו נתקל בזה או מכיר את הנושא?

אולי יש בעית הבנה: המזגן בבית יכול לעבוד לחימום או לקירור.

ברכב יש שתי מערכות שונות לקירור ולחימום.

המזגן ברכב עובד רק לקירור.

החימום ברכב מתבצע ע"י סיחרור של נוזל קירור חם של המנוע לתוך מחליף חום (רדיאטור) שבתוך הרכב.

שימוש במזגן ברכב דורש המון אנרגיה.

בחימום עם נוזל קירור שבא חם מהמנוע זה אנרגיה חינמית (אחרת מתבזבזת כאשר נזרקת לאטמוספרה)

פורסם
אולי יש בעית הבנה: המזגן בבית יכול לעבוד לחימום או לקירור.

ברכב יש שתי מערכות שונות לקירור ולחימום.

המזגן ברכב עובד רק לקירור.

החימום ברכב מתבצע ע"י סיחרור של נוזל קירור חם של המנוע לתוך מחליף חום (רדיאטור) שבתוך הרכב.

שימוש במזגן ברכב דורש המון אנרגיה.

בחימום עם נוזל קירור שבא חם מהמנוע זה אנרגיה חינמית (אחרת מתבזבזת כאשר נזרקת לאטמוספרה)

אולי,

אשמח אם תסביר לי יותר בפירוט ...

פורסם

מהאנרגיה מסופקת ע"י דלק חלק משמשת להנעת הרכב ואביזרים, חלק הולך לאיבוד בצורת חום בגזי פליטה וחלק הולך לאיבוד בצורת חום דרך הנוזל קירור שמתקרר ברדיאטור (שבדרך כלל) בחלק הקדמי של הרכב ומעביר את החום מהנוזל קירור לאוויר של אטמוספרה.

פורסם

אני לא מכיר מוסכים שמתעסקים במזגנים בקריות.

בלאון שלי בחורף שעבר החימום לא עבד.

במוסך הראשון אמרו ישר שרדיאטור חימום זקוק להחלפה והעלות הייתה אסטרונומית.

ניגשתי למוסך שמתמחה במזגנים שפתח סתימה ברדיאטור חימום בעזרת לחץ מים ומאז החימום שב לעבוד, בעלות הייתה 150 ש"ח.

• תוכן חדש...