Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים סבירים, יכולים לסחוב עוד שנה, אבל אני שוקל להחליף אותם וגם את הג'אנטים.

אותם לא אהבתי מלחתחילה בעיקר בגלל המראה, ובנוסף, רוחב הצמיג.

מה שלא ברור לי כ"כ הם האופציות והנתונים שמופיעים על המדבקה בקורה.

הקפיצות במידות נראות על פניו מאוד גבוהות ויהיו הבדלים באחיזה/נוחות/זריזות

אז מה היתרונות אני שואל, במידות הגדולות?

מבחינתי אם היה מתאפשר רק לגדול ברוחב הסוליה זה היה מספיק בהחלט אבל.. לא אפשרי.

אז.. מה כן ניתן וכדאי לשנות, אם בכלל?

תודה למשיבים.

45118417_2211175015838051_3616486274254241792_n (1).jpg

פורסם

אם כבר אתה מחליף אז תחליף לפחות ל 17 אינץ'.

16 אינץ' נראה סטנדרטי לחלוטין, לא מוסיף שום יופי.

אתה יכול לשים עד 18 אינץ' כולל. רק שבמידה הזאת חתך 40, הרכב כבר נהיה קשה מדי. לטעמי

17 זה הבאלאנס הנכון בין יופי, אחיזה ועלות ברכב הזה.

פורסם

17/195/55 זו מידה עם צמיג רחב מספיק, ראיתי כמה כאלה ואין לי צורך מבחינה ויזואלית ליותר מזה.

שמתי לפני שנה 17/45/205 וזה פשוט היה לא מתאים בכלל.

הדבר הזה הכביד מאוד על מערכת ההיגוי ואין לי ספק שזה גם יכול היה ליצור לאורך זמן בלאי מואץ לתפוחים וציריות..

ההאצה גם הפכה להיות עצלה ומאוד מורגשת.

מה גם שבנוסף הגלגלים הגיעו עם ספייסרים ובלטו כמה מ"מ החוצה.

אז ההחלפה הזו הסתכמה בכישלון מוחלט וחזרה למקוריים.

לכן כאן אני שואל על ג'אנט 16' שמבחינתי לסוגיה של המראה הוא בסדר גמור,והסוליה רחבה מספיק

אבל לא יודע איך זה ירגיש, האם שוב ברכב יחזור להיות מאוד לא נעים מהסיבות שציינתי ועד כמה

זה ישפיע על המכלולים.

פורסם

קודם כל ספייסרים צריך במקרה והגאנט לא מתאים מבחינת מידות. אם תקנה, תמיד תקנה אך ורק ג'אנט שמתאים בדיוק לרכב שלך.

דבר שני, איזה איכות ג'אנטים וצמיגים היו בסט 17 שניסית? אפשר לקנות ג'אנט 17 קל וצמיגים קלים וזה יהיה בסדר גמור מבחינת משקל ולא יפגע בתאוצה בצורה כזאת. כמובן, שהרוחב מכביד על התאוצה, מצד שני 205 זה לא רחב, רוחב די סטנדרטי.

חשוב להבין שגודל הגלגל כולו לא משתנה, החתך הנמוך מפצה על גודל הג'אנט. הגאנט בגודל יותר גדול פשוט תופס יותר אחוז בגובה הגלגל מבחינה ויזואלית, הוא לא צריך להיות בולט יותר.

פורסם

את הג'נטים הקודמים העפתי ביומיים,לא זוכר איזה יצרן אבל מה שבטוח הם הכבידו,ו+הספייסר בכלל.. ומה זה רוחב דיי סטנדרטי? אין דבר כזה. כל רכב יש לו מידות צמיג אופטימליות לכל הפרמטרים המיוחסים למשקל ואחיזה.

אני רוצה להבין מדוע ישנו טווח אופציות שעל גבול המוגזמות לרכב הזה. ממידה 175 ל195 והקיצון 205. למה? מה השיקול? מה גם שלא מדובר בדגם הספורטיבי S,ששם המתלים והבולמים מכויילים בהתאם

מבחינתי אם ג'אנט 16 מקורי ( שכרגע יש לי הזדמנות לקנות בכלום כסף)על 195 לא מכביד על המנוע והמכלולים,אשמח להרכיב.

מבחינת צריכת דלק אין בעיה אם זה מתבטא בעוד כמה שקלים..

פורסם

יושב מאוד חזק אצלך שזה קיצוני. אין שום דבר קיצוני בג'אנט 17 אינץ' עם צמיג ברוחב 205.

אז הרכבת סט לא מתאים, וגם כנראה כבד שהרס את הביצועים, זה לא הופך את כל הסטים מעל 16 גרועים.

סטנדרטי זה אומר מה שזה אומר, מותר לפי נתוני היצרן וזה לא רוחב חריג בשום מובן.

הרכב יהיה יותר דבוק לכביש, יותר אחיזה, מראה יותר ספורטיבי.

מה הקשר לבולמים? הבולמים ברכב ספורטיבי יתר רק יותר קשים, זה ההבדל.

אם אתה סגור על הג'אנט 16, אז תקנה אותו, אין שום בעיה עם 16.

• תוכן חדש...