Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הכלה חדשה מקבלת עיטוף XPEL Ultimate על פגושים ולאחר ניסיון עבר גם על כל מכסה המנוע נגד אבנים שריטות וכל השאר :) (ברכב הקודם חוליגן עשה לי W על מכסה המנוע)

כעת לפחות יש הגנה בפני חוליגנים בחנייות שמשפשפים פגושים בלי חשבון למכוניות אחרות.

אין הגנה בפני פתיחת דלתות - לא שמתי על הדלתות בגלל עלויות.

על שאר הרכב אני מתכוון לשים (בעצת יעקב אלטר) את Gtechniq Crystal Serum Light

שהמליץ עליו יותר מכל מה שיש (תודה יעקב)

11a.jpg

11c.jpg

11d.jpg

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם (נערך)

אם אפשר לשאול קובי, מה העלות?

בקרוב מתכנן להחליף לפולו GTI החדשה.

מצטרף להמלצה של יעקוב אלטר Gtechniq crystal serum light קל לישום ועמיד מאוד.

ממליץ להוסיף שכבה/ או שתיים של exo v4

עריכה אחרונה על ידי or6699

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

תתחדש! נראה מעולה

אני רציתי לעשות לליאון שלי בזמנו עיטוף אבל בסוף לא יצא ובדיעבד אני מתחרט

אומנם אין שפשופי חניה (טפו טפו חמסה חמסה שום בצל :lol: ) אבל הנקודות על המכסה מנוע משגעים אותי כך שברכב הבא בטוח אעשה

פורסם

יפה ! ,

אני הייתי מוסיף עוד קצת ועושה על הדלתות, הסימנים של הפתיחת דלתות של הישראלים ממש מגעילה.

לא מעניין אותם שום דבר !!!

פורסם

רואים כמה אהבה הרכב שלך מקבל קובי.

לצערי הפתרון היחידי שיש בארץ עקב תרבות נהיגה שגובלת בבריונות

זה רק ציפוי לרכב. עד שנאס"א ימציאו חומר מתאחה מעצמו וחוזר למקומו הטבעי... (לא מדבר על ציפוי שכבר קיים פחות או יותר)

פורסם

איזה יופי! איזה כיף! תתחדש.

ברכב שלי (2010), ציפיתי רק דלתות וכנפיים. והכי מבאס, שאת הנזק היחיד לפגוש האחורי אני עשיתי, לפני חודשיים, ביציאה מחנייה ברוורס (אל מעקה).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

ההגנה הושלמה בשישי שעבר

אחרי שגליל החומר הגיע מארה"ב (תלאות בדואר ישראל שהחזירו את החבילה ולאחר התערבות של מנכ"ל דואר ישראל (תודה דני) החבילה הוחזרה - גמרתי עם הזמנות שעוברות דרך דואר ישראל. חבילה הוזמנה ב 2 לאוקטובר וקיבלתי חודש אחרי)

ppf0.jpg

חזרתי לארמולן כיוון שעובדים ביום שישי ושזה היום היחיד שאני פנוי - עבודה מדהימה ואיכותית על הפגוש האחורי - שאפו

ppf2.jpgppf3.jpgppf4.jpgppf5.jpg

כעת רגוע - פגושים ומכסה מנוע מוגנים :inlove:

נשאר יישום Gtechniq Crystal Serum Light

מחכה לימים "יבשים" בלי גשם שיהיה לפחות שבוע

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

פורסם

איך זה צפוי להתמודד עם ״חניות תל אביביות״? תמיד כשאני נוסע לתל אביב אני מפחד מכל מיני נשיקות חניה כאלה שנפוצות שם.

אפשר לשתף עלויות?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הוא כתב, עיכוב של דואר ישראל הידוע בסמלו של האיילה הדוהרת במהרה -רק שזה היה שייך 1948

לא להיום.

נראים חבר'ה מקצוענים ארמולן.

פורסם

יפה שהם מוכנים לעבוד עם חומר שאתה מביא להם, אין ספק שבשביל להגן על הרכב זה הפתרון הטוב ביותר, כבר רכב שני שאני מצפה את כולו, והרכב בהחלט נשאר חדש לגמרי, בקרוב אעלה פרויקט שאני עושה אצל אומנות הציפוי בחולון עם עיטוף ויניל.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
יפה שהם מוכנים לעבוד עם חומר שאתה מביא להם, אין ספק שבשביל להגן על הרכב זה הפתרון הטוב ביותר, כבר רכב שני שאני מצפה את כולו, והרכב בהחלט נשאר חדש לגמרי, בקרוב אעלה פרויקט שאני עושה אצל אומנות הציפוי בחולון עם עיטוף ויניל.

אכן ההגנה הטובה ביותר

קובי

• תוכן חדש...