Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי,

כשבאתי להתניע את הרכב הרחתי את הריח של הנוזל קירור, ניחשתי שהייתה דליפה, ואכן המיכל היה ריק. ניסיתי לנסוע להגיע לתחנת דלק לקנות נוזל, אבל המחוג חום מנוע סגר סקאלה אחרי 2 דק' נסיעה - מסתבר כל המערכת יבשה לגמרי.

מילאתי בקבוק מים ותוך כדי שאני ממלא *כשהאוטו מכובה לגמרי* אני רואה איך מתחתיי המים פשוט זורמים החוצה. הספקתי לצלם את נק' הזליגה. עריכה: ראיתי שההעלת תמונה מורידה רזולוציה. רואים איך בגחון בין הגלגלים הקידמיים, קצת לפני, המים םשוט זורמים החוצה (לא סתם זולגים).

זה מרגיש לי, בעיקר בגלל שזה קרה בבת אחת ביום בהיר אחד, שאיזה צינור התנתק שם...

הצינור שמוביל ממיכל הנוזל עד המנוע יבש, משם כבר אין לי נק' מגע זה - "נכנס פנימה".

יש לי 2 אפשרויות:

האופציה הראשונה היא לעלות עם הגלגלים הקידמיים על אבן שפה של מדרכה, ואז לתת עוד קצת גובה עם הג'ק ולנסות למצוא בגחון של הרכב איזה כבל משוחרר - יש לזה סיכוי?

האופציה השנייה זה גרר למוסך.

יש טעם לאופציה הראשונה? וכמו מה התקלה נשמעת? הרכב זה פיג'ו 508 2013.InShot_20180914_190845993.jpg

עריכה אחרונה על ידי רוכב_נוהג
פורסם (נערך)

אל תחשוב על האפשרות של לעלות ככה את הרכב! גרור את הרכב למוסך.

במנוע הזה התרמוסטט נסדק, צינור מים אחורי ממשאבת המים לתרמוסטט או צינור גמיש שקרוב לידו שמשתפשף בצירייה במידה והתעסקו עם איתו לפני.

נסה להסתכל עם פנס בין המנוע למצבר אם הנזילה משם(תרמוסטט).

עריכה אחרונה על ידי Adamm
  • תוכן חדש...