Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בקונה שאני סומך עליו, אבל באותה נשימה אני לא סומך על אחד.

ז"א, הוא נראה לי אמין ואני יודע שהבעיה שמעכבת את הכסף (עד מחר על הבוקר) היא בגלל שהבנק סגור כעת, אבל עדיין זה לא מקובל.

הסיבה שהוא רוצה את ההעברה היום זה בגלל שללכת בבוקר לדואר זה יהיה עם אשתו שלא תסתדר עם ההליך (הוא לא יכול ולא משנה גם למה).

הוא מוכן לתת לי צ'ק שלו על הסך הנ"ל עד הבוקר.

השאלה אם כדאי לעשות זאת או לא?

פורסם

לא הייתי מעביר בעלות לפני קבלת הכסף!

עם כל חוסר הנוחות הייתי מבצע את תהליך המכירה מחר,ובצורה מסודרת ובלי לחץ.

מה שכן הייתי לוקח מהקונה היום סכום כסף במזומן שמהווים חלק מהתשלום הכולל,ומגבה את הכל בזכרון דברים.

פורסם

זיכרון דברים כבר יש, חתום ע"י הלקוח ועל ידי כמובן.

רק שהוא מאוד רוצה את הרכב היום, אבל את הכסף יכול להעביר רק מחר.

הוא מעלה רעיון שרק אביא לו את הרכב היום בלי העברת בעלות, ומחר נעשה העברת בעלות והעברת תשלום.

חשבתי במצב כזה להשאיר אצלי מפתח אחד, ובמידה וזה הולך לכיוון שלילי חלילה אני פשוט מגיע ולוקח את הרכב.

כמובן שאני מנסח מסמך שאומר שכל פגיעה/נזק מהרגע שהוא מקבל האוטו (נציין תאריך ושעה) זה לאחר שהרכב כבר ברשותו ובעייתו הבלעדית.

מה אומרים?

פורסם
הוא מעלה רעיון שרק אביא לו את הרכב היום בלי העברת בעלות

זה בכלל מעולה. כדי שהוא יוכל לקחת את הרכב היום בלילה לשדוד איזו פיצוציה ולשרוף את האוטו.

רק אם התחלקת על השכל

אני חושב שזה מסכם את השרשור הזה מצוין. העברת הכסף מחר? גם העברת הבעלות (מבחינת ניירת ומבחינה פרקטית) מחר. לא חלק מהכסף, לא בערך, לא כמעט. אתה מוכר לו מוצר, והוא יקבל את המוצר לאחר שישלם את כל התמורה עליו. זהו.

לא חסרים פה סיפורי זוועה על רוכשים תמימים ונורמטיביים שלקחו רכב ללא/לפני העברת בעלות ומשהו "התחרבן" בצורה נוראית בדרך. עד לרמה שאנשים רדפו אחרי הקונה חודשים ארוכים כדי להסדיר את העברת הבעלות ובינתיים קיבלו דו"חות וחשבוניות מכביש 6 וחניונים ומה לא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

העברת בעלות רק לאחר שהכסף ובמזומן לאחר בדיקה במכשיר סופר שטרות ושיודע לבדוק זיופי שטרות בבנק / בדואר

לחילופין, שיבצע העברת זהב לחשבונך. זהב בלבד.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תגיד לו שאין לך ביטוח "לכל נהג" בכל מקרה אם אתה צריך תירוץ בשביל להרגיש נעים יותר במידה והקונה הוא מכר שלך.

תהיה תקיף ותעמיד את הרכב במקום בטוח עד להעברת הבעלות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם מדובר בקרוב משפחה או בחבר מאוד טוב - אולי כן הייתי עושה את זה.

בשאר המקרים - לא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...