Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעדכן בבקשה.

מה הסדנא אגב אמרה?

עם הסדנה עוד לא דיברתי אחרי ההחלפה השניה של הטיימונג כי הם לא היו בארץ בימים האחרונים.

אגב אני לא בא לעשות שיימינג לאף אחד שזה יהיה ברור בגלל זה גם אני לא נוקב בשמות.

בעל הסדנה ואני מכירים מעל 10 שנים וכל הרכבים שלי טופלו אצלו באהבה ובלי בעיות.

למרות שעוד כשהם החליפו שרשרת בפעם הראשונה וקיבלתי את השגיאה p0016 שמראה בברור שיש בעיה בשרשרת עוד פעם וסימן שמשהו לא נעשה שם כמו שצריך היה צריך להדליק להם מנורה אדומה ולבדוק את זה שוב פעם ולא ללכת לחפש בעיות אחרות.

בכל מקרה אני בימים הקרובים אדבר איתו ונראה מה עושים

בלי קשר אני אדבר עם רון ממוסך רון ונראה מה הוא אומר.

כרגע בסכומים שצמפיון זרקו לי אין טעם לסדר אצליהם....

פורסם

זכור לי שקראתי על סדקים בבוכנות שהתבררו כ תקלת יצור. Vw החליפו יצרן והוציאו בוכנות חדשות.

חיפשתי לך אך לא מצאתי את המאמר המקורי אבל מצאתי את זה, מדריך בעיות ידועות שנראה רלוונטי, קראתי ברפרוף..

https://forums.seatcupra.net/index.php?threads/lucifers-ultimate-guide-1-4tsi-fundamental-problems.407682/

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

עידכון:

כזה דבר עוד בחיים לא היה לי ואני כנראה אפנה לכיוון של תביעה על צמפיון.

הרכב היה בצמפיון במשך שבוע וחצי כאשר במהלך השבוע וחצי הזה אני לוקח את הרכב אחרי ההחלפה השניה של השרשרת וצצה תקלה חדשה משום מקום וחוזר למחרת לצמפיון.

הרכב עוד פעם נתקע שם למשך יומיים שלושה ושוב משוחרר ושוב חוזר....

אחרי החלפת שרשרת אצל צמפיון הטענה שלהם הייתה שהרכב הוכנס עם נזילת מים !!!

אני בתור פדנט בקטע של רכב אומר בלב שלם שהרכב הוכנס בלי שום טיפה של מים שמן דלק או כל נוזל אחר.

הם קיבלו את הטענה עבדו על הרכב ואמרו ששכחו לחבר צינור למיכל מים.

מפה לשם התחילו לדבר איתי על משאבת מים שצריך להחליף ועלויות מטורפות שלטענתם היה פותר את כל הבעיות.

כמה שהייתי נאיבי והכנתי את עצמי מסתבר שלא היה צריך להחליף משאבה בסוף.

הגיעו לטורבו ואמרו שיש שבבים בטורבו wtf??????

כדיברו איתי על עלויות של טורבו חדש ומשומש ועבודה כבר רציתי להתאבד.

ידעתי שכבר אין טעם להשקיע וביקשתי להחזיר הכל ולקבל את הרכב.

לקחתי את הרכב היום נוסע כמו מטוס לפני אממה

התקלה של p0016 שממנה התחיל כל הסיפור חזרה.

תקלה שמעידה על בעיה בשרשרת.

להזכירכם האוטו נכנס לצמפיון בגלל התקלה הזאת ולטענתם היה צריך להחליף שרשרת אחרי הסדנה שהחליפה לי שבועיים לפני זה.

עכשיו יוצא מצב שלכאורה סתם השחילו לי שרשרת ששילמתי עליה סכום לא קטן על אותה תקלה שחזרה!!!

עצות?

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...