Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
צריך להביא למכון הרישוי צילומים של תעודת ההזהות של הבעלים הרשום ושל תעודת ביטוח החובה. אחרת יהיה עליך להצטייד במטבעות של שקל ולצלם במקום במחיר של אשכנזים.

צריך להביא למכון הרישוי צילומים של תעודת ההזהות של הבעלים הרשום ושל תעודת ביטוח החובה. אחרת יהיה עליך להצטייד במטבעות של שקל ולצלם במקום במחיר של אשכנזים.
אני מנסה להבין את פשר הבדיחה האומללה הזאת אבל לא מצליח.

אני רציני לגמרי. בטסט האחרון הייתי צריך לפשפש בתיק שלי כדי למצוא מטבעות של שקל כדי לצלם את המסמכים.

לגבי שלוש המילים האחרונות - חפש בפורום "מס אשכנזים".

עריכה: קישרתי לך דוגמא.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי תודה לכולם, הדפסתי עם הכרטיס של אבי ושילמתי באינטרנט והיה הכל בסדר.

אפילו הקשיש שלי עבר על הפעם הראשונה, הופתעתי לטובה... הבאסה היחידה שהחידוש עכשיו הוא רק ל-6 חודשים ויש גם את העושק בלמים עכשיו פעמיים בשנה לפני טסט וכו'... חח הדרך של המדינה לעשות לך פאסיב אגרסיב להחליף אוטו במקום להוריד את המיסוי על אוטו חדש...

פורסם

כנראה זה רק במכון הטסטים שלך. עד היום העברתי טסט עשרות פעמים, ואף פעם לא התבקשתי לצלם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אני, העברתי עשרות פעמים טסטים ולא התבקשתי אף פעם לשלם על צילום המסמכים. הפקידה מצלמת אותם במכומת צילום שנמצאת לידה כחלק מתהליך קבלת הרכב.

• תוכן חדש...