Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגו 208GTI או IBIZA CUPRA 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיים תקציב של כ100K

התלבטות קשה קשה קשה..

הבנתי שהפג'ו מהנה יותר לנהיגה.

האם זה מתבטא באופן רציני?

ולדעתי העיצוב החיצוני יפה יותר בקופרה.

לגביי שתיהן מדובר בדגם 2016.

אשמח לדעת עוד יתרונות/חסרונות של 2 הרכבים.

תודה רבה.

פורסם

הפיגו מתנהגת יותר,מהנה יותר,חזקה יותר,קח רק בחשבון ששורט שיפט יכנס לעלות הרכישה.

אם אתה מעוניין לדעת עד כמה ההבדל גדול פשוט תנהג בשתיהן.

פורסם

בתור בעלים של 208 אני ממליץ בחום. הכיסאות מפנקים, יש מלא מקום מאחורה לאדם גבוה, מנוע חזק מקופרע ולדעתי גם העיצוב הפנימי יותר יפה.

פורסם

הבנתי שהפג'ו מהנה יותר לנהיגה.

האם זה מתבטא באופן רציני?

זה מתבטא באופן רציני אם אתה נוהג באופן רציני. זה תלוי כמה אנין טעם אתה כנהג וכמה אתה מסוגל להעריך דקויות של התנהגות.

ה-ESP בקופרה מתערב באופן ברור יותר, וגם באופן לא עקבי, והמכונית הרבה פחות טובה על המגבלות.

כתבתי את דעתי כאן:

https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2549/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A--%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%94

אני גם חושב שתא הנוסעים של ה-208 עדיף, ככה שבין השתיים הללו אין לי התלבטות, ה-208 לוקחת.

נ.ב. יש לי הסתייגות אחת לגבי ה-208. יש הדהוד בתדר נמוך מתא המטען במהירויות של מעל 110 קמ"ש. אותי זה היה מטריף. שמעתי היכנשהו שזה פתיר ע"י שינוי במערכת הפליטה. לא יודע... אבל הייתי בודק את זה לפני רכישה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קודם כל בשביל מה אתה צריך את הרכב? אם מעניין אותך יותר לנהוג במסלול או לעשות טיולי נהיגה בכבישים מפותלים או פשוט אתה רוצה את ההרגשה של כוח ודחיפה קדימה ופחות נהיגה טכנית?

במקרה ראשון 208, שני איביזה.

פורסם
הפיגו מתנהגת יותר,מהנה יותר,חזקה יותר,קח רק בחשבון ששורט שיפט יכנס לעלות הרכישה.

אם אתה מעוניין לדעת עד כמה ההבדל גדול פשוט תנהג בשתיהן.

מי אמר שחייב להתקין שורט שיפט?

מעבר לכך שזה לא מפריע לכל אחד יש גם כשל לוגי במסקנה. כי אם זה ברור שכולם מחליפים אז גם המוכר שלה כבר החליף...

פורסם
מי אמר שחייב להתקין שורט שיפט?

מעבר לכך שזה לא מפריע לכל אחד יש גם כשל לוגי במסקנה. כי אם זה ברור שכולם מחליפים אז גם המוכר שלה כבר החליף...

יכול להיות שגם המוכר החליף,אם אתה רוצה למצות את היכולות הגבוהות של הרכב אז כן..מומלץ מאד להחליף,המהלך של הידית המקורית לא מאד מוצלח.

פורסם

נהגתי בשתיהן ואני לא יכול לחשוב על אפילו יתרון אחד שיש לאיביזה על פני ה-208. אולי רק זה שיש עליה יותר כבוד כי היא לא צרפתיה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
על 208 1200 טורבו חדשה

ההידהוד בו מדובר מאפיין את ה 208GTI ונובע כנראה ממערכת הפליטה השונה מזו באוטו בו עשית נסיעת מבחן. לא זוכר טענה על התופעה ב 208 "הרגיל", גם לא מכיר אותה מנסיעה שאני עשיתי בו, אולי ענין של חוש שמיעה מפותח יותר, אולי אג'נדה, לא באמת יודע.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום

אין כמו נסיעת מבחן על שתי המתחרות על מנת להבין איזה רכב הכי מתאים לך.

ה 208GTI מקבלת הרבה שבחים, כאן בפורום, בארץ וגם בחו"ל.

אתה מוזמן לשלוח אלינו פרטי יצירת קשר ונסייע בתיאום נסיעת מבחן.

בהצלחה,

צוות לובינסקי

• תוכן חדש...