Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

P0421 היום בעמידה בפקק קיבלתי את הקוד תקלה הזה שמעיד על בעיה בממיר הקטליטי , 3 דברים רציתי לשאול:

1. התקלה התקבלה באמצעות אםליקציית אנג'י האם מישהו יודע איך אפשר למחוק תקלה בשביל לראות אם היא תחזור שוב

2.אני יודע שיש שני חיישני חמצן אחד עליון ואחד תחתון ליד הגיר איך ניתן לדעת איזה מהם זה ? האם יש באפלקציה אחרת מידע יותר מדוייק?

3.האם זה בסדר לנסוע עם זה בשבוע הקרוב?

פורסם

אני מתנצל על התיאור הקלוקל שלי , לצערי נורת מנוע הופיעה בלוח השעונים ובעקבותיה ביצעתי בדיקה דרך אנגי שהראתה על התקלה הזו.

ביינתים ביצעתי באמצעות אפילקיציית טורק מחיקת תקלות והנורה נעלמה השאלה שלי היא כזו:

1. האם סביר שבעמידה בפקק יכול להיות טריגר חד פעמי שידליק את הנורה?

2. קראתי קצת על כל המנגון של הממיר הקטליטי והבנתי שהמנגון עובד כך:

סנסור ראשון מנתר תערובת דלק אוויר לפני הכניסה לממיר וסנסור שני מנתר יחס תערובת דלק/אוויר לאחר יציאתו מהממיר הקטיליטי . שני הנתונים משני הסנסורים נשלחים למחשב ניהול המנוע . במידה ושני הסנסורים פוךטים את אותם נתונים אזי המחשב מנוע מסיק שיש בעיה בממיר הקטליטי , השאלה שלי האם קיימת דרך לבדוק היכון בדיוק התקלה ולא ללכת על שיטת האלמינציה , כלומר לבדוק האם הבעיה היא בסנסור הראשון ,בשני , או בכלל בממיר הקטיליטי עצמו.

תודה

פורסם

אולי כדאי להשתמש קודם בתוסף דלק, כגון BK-44 או גולד לייבל של LM.

התוספים הללו מנקים פיח ועוזרים לניקוי מזרקי הדלק , החיישנים והממיר הקטליטי.

במצב רגיל להוסיף לטנק דלק מלא - לניקיון יותר יסודי, להוסיף לחצי טנק דלק.

העלות כ 79 ש"ח, במידה ולא יעזור, לפחות בצענו ניקיון למערכת הדלק.

א - http://www.autostore.co.il/151426/%D7%AA%D7%95%D7%A1%D7%A3-%D7%93%D7%9C%D7%A7-BG44K

ב - http://www.ferromat.co.il/ProductDetails.aspx?productid=1617

ג - http://www.autostore.co.il/151426/%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%93-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91%D7%9C-Liqui-Moli

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה רבה על עצה משובחת אני בעצמי חובב של K44 ובאמת עבר המון זמן (מעל שנה ) מאז שהוספתי K44 אני בהחלט אשמע בהצעתך ואנסה זאת היום ואעדכן.

במידה ולמרות זאת יהיה צורך בלהחליף חלקים אשמח לדעת אם למישהו יש קישור להזמנת חלפים של מיצובישי לנסר תודה ץ

פורסם

בהחלט יכול להיות טריגר - יום קר מאוד והממיר טרם התחמם.

ממיר יעיל לא יראה בעיה, אבל ממיר קצת מזדקן עלול לא להיות אפקטיבי במצב כזה ולכן יתכן וזה לא יחזור שוב בתקופה הקרובה.

פורסם

עוד שאלה בנושא ברשותכם, לא הבנתי מדוע אומרים שצריכת הדלק עלולה לעלות במידה ויש בעיה עם המערכת . לדוגמא בהנחה שהממיר עצמו תקין ויש בעיה באחד הסנסורים- המחשב ניהול מנוע (PCMׂ) מקבל נתון שגוי אבל למה זה מעלה את צריכת הדלק? סה"F המערכת הזו אומרה למנוע זיהומים לאיכות הסביבה , הגזים עוברים בתוך הממיר שהוא פילטר פסיבי , מה שיוצא מהמנוע הם אותם גזים בדיוק (לפני הממיר) . האם אפשר להמשיך לנסוע ככה בחודש הקרוב או שאני עלול לקצר את חייהם של הפלגים וכו...?

פורסם

עדכון לגבי השאלה ששאלתי ומצאתי לעצמי תשובה:

שאלתי כיצד ניתן בתקלת ממיר קטליטי היכן בדיוק התקלה בסנסור הראשון בשני או בממיר עצמו?

עד היום הכרתי רק את טורק וטורק פרו לאבחון ומחיקת תקלות , מסתבר שיש אפליקציה נוספת שנקראת EOBD שמאפשרת לקבל מידע על חיישני החמצן הראשוני והמשני ובכך להבין יותר לעומק היכן הבעיה

פורסם

ישנם סורקים פשוטים כמו ה elm327 שאומרים לך בדיוק איזה החיישנים הוא הלא תקין והתקלה שקפצה אצלך ברוב המיקרים ברכב הזה מצביעה על חיישן חמצן קידמי אן אני זוכר נכון.

• תוכן חדש...