Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל זה הייעוץ עם רואה החשבון.

מדרגות המס אינן משתנות אןם אתה שכיר או עצמאי. אלא מה - כעצמאי אתה משלם מקדמות כאחוז מהפדיון החודשי (או הדו חודשי) לפיח אומדן של הפדיון, ההוצאות המוכרות ומדרגת המס שאליה אתה מגיע "בזכות" עבודתך כשכיר. המקדהמה יכולה להיות גבוהה יחסית, אבל אם היא גבוהה מדי תקבל את ההפרש לאחר הגשת הדו"ח השנתי, ואחרי אישור השומה גם יקבעו מקדמות בהתאם לשומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שלום לכולם.

בימים הקרובים אני צפוי לפתוח לעצמי עסק קטן לעבודת פרילנס מסוימת שאני אספק ללקוח בחו"ל (תחום התוכנה).

בעקרון אני שכיר ועובד במשרה מלאה בחברה בישראל ואין לי תכנון להפוך לעצמאי מלא אי פעם. העסק הזה נועד לעזור לי לספק קבלות ללקוח על פרוייקט אחד ארוך. כך שההכנסה מעבודת הפרילנס הזאת אמורה להיות קטנה מאוד (סכום של 4 ספרות מדי חודש).

איך זה עובד? איזה סוג עסק אני אמור לפתוח? איך אני מצליח לראות מזה את הכסף מבלי שיגמרו אותי במיסים על זה שאני גם שכיר?

יש לציין שאני לפני התייעצות עם רואה חשבון שמטפל בעניינים לחלק מהמשפחה, אבל אשמח להגיע אליו כשיש לי מושג במשהו מזה ולא לעקוב אחריו בעוורון מוחלט.

4 ספרות זה 21.12 דולר 1,015 דולר או 9,999 דולר לחודש.

חשבונית לחו"ל אתה יכול להוציא "לצייר" לך בword באנגלית מולה תוציא חשבונית עסקה ישראלית בעברית ממוספרת מראש ( פנקס יספיק לך ל כמה שנים ).

הכסף יועבר אליך אני מניח בהעברה במט"ח , תצטרך לפתוח חשבון מט"ח, וערכה בש"ח ביום הקבלה הוא ההכנסה שלך.

יש כאלה שחייבים להירשם כעוסק מורשה לא חושב שאתה נמנה עליהם, הרוח איתו תתיעץ או הפרקיד שאליו תבוא להירשם במע"מ כבר יחליט בשבילך.

כמובן שאם אתה עובר את הסכום של עוסק פטור 98700 ש"ח יירשמו אותך כעוסק מורשה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...