Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אבל שם מדובר בעו''ד, שהעיקול הוטל בין היתר גם על שני חשבונות שהוא מנהל בנאמנות עבור לקוחותיו, ולכן החשש לפגיעה בשמו הטוב ובמוניטין שלו גובר

לא יודע מה יפסוק בית המשפט גם במקרה של אדם מן הושרה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, שקלתי את זה ונראה לי שאני כן רוצה לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות.. איזה עורך דין אמר לי שאני צריך את ההחלטה של השופט שביטל את הדוח והעיקול בשביל להגיש תביעה... והעירייה לא נתנו לי כזה... נתנו לי רק מסמך כללי כזה חתום על ידי הפקידה... מה דעתכם? וכמה אני צריך לדרוש?

פורסם

את דעתי לגבי כדאיות התביעה ציינתי בהודעה קודמת, ובכל מקרה אני מאוד אשמח אם תזכה (יותר אשמח שהעירייה תפסיד מהמקרה הזה, למען האמת. ואולי אולי משהו יזוז שם) ומאחל לך בהצלחה!

לקבלת החלטת השופט, נסה לפנות לבית המשפט לעניינים מקומיים באופן הבא: (בציון מספר הדו"ח והפרטים שלך)

אזרח נכבד, בקשות לבית המשפט לעניינים מקומיים יש להעביר אך ורק לכתובת דוא"ל: [email protected]

או בפקס: 03-7240253.

אני הופתעתי איזה שירות יעיל מקבלים במייל. רציני!

פורסם
את דעתי לגבי כדאיות התביעה ציינתי בהודעה קודמת, ובכל מקרה אני מאוד אשמח אם תזכה (יותר אשמח שהעירייה תפסיד מהמקרה הזה, למען האמת. ואולי אולי משהו יזוז שם) ומאחל לך בהצלחה!

לקבלת החלטת השופט, נסה לפנות לבית המשפט לעניינים מקומיים באופן הבא: (בציון מספר הדו"ח והפרטים שלך)

אני הופתעתי איזה שירות יעיל מקבלים במייל. רציני!

תודה אחי מה זה המייל הזה?

פורסם

יעלה כבודו את הנייר שקיבלת מהפקידה

אולי מספיק אותו

המייל שנרשם בהודעה הקודמת זה המייל לפנות לבית המשפט לעיניינים מקומיים כדי לקבל את החלטת השופט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...