Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אנחנו זוג עם כוונות להתרחב בשני ילדים ב 3, 4 שנים הקרובות.

הרכב ישמש אותנו לפחות ל 3 שנים כך שאשמח גם המלצות על קילומטראז רצוי לפני שתקלות הבלאי הגדולות מגיעות/ מה כדאי לבדוק שבוצע מבחינת טיפולים.

אם ממש כדאי, אפשר למתוח תקציב עד 30.

מחפשים ולפי המדרג הבא:

1. חווית נהיגה לא נוראית (מבחינתי נוראית זה למשל מיקרה או אטראטז' שהן נורא רועשות בתוך התא נהג ועקיפה היא קשה לתכנון.)

2. רכב חסכוני בדלק ובטיפולים, עם אמינות גבוהה ככל הניתן, לאחר שהקריטריון הקדום סונן.

3. שיהיה נוח להעמיס עגלה/בוסטר/אמבטיה ולא על הקשקש. תא מטען מרווח ומושבים מתקפלים,

4. נסיעות בעיקר בין עירוני. מאמין שניסע ממוצע בין 15 ל 20 קילומטר לשנה, יותר לכיוון ה 15.

אופציה לביטול כרית אוויר ליד מושב נהג.

5. בונוס וכאופציה, שיהיה חיבור AUX או בלותות'. כותב הפוסט חובב ואוסף מוזיקה מושבע שרוצה להאמין שיהיו לו תחביבים גם אחרי...

סיכום: רכב קודם לא רועש בטירוף בתא נהג, חסכוני בדלק ואמין, נוח להעמסה עגלות תינוק ומסביב, בין עירוני לכיוון ה15 בשנה לא חובה אבל מעדיף בלותות או AUX.

אשמח גם לדעת על קילומטראז רצוי או איזה קילומטראז לא לעבור כדי להימנע מטיפולים יקרים. מה לבדוק כשניגש (טיימיניג, טיפול גדול וכו)

תודה רבה מראש.

פורסם

הייתי ממליץ על שברולט סוניק סדאן

הבגאז ענק, צריכת הדלק עומדת על 13 ק"מ לליטר, היא אוטומטית, בגסראת הבסיס תקבל לא מעט פינוקים מערכת עם בלוטוס, אוקס , פנסי ערפל קרוז קונטרול ועוד

בנוסף תהנה משנתון גבוהה לתקציב.

למען הכנות אני משוחד גם אני נוסע באחת כזאת.

נקודות תורפה, גיר עצלן, ומנוע טיפה רועש מעל 3000 סל"ד.

אבל לצורך העניין הרכב שלי נקנה מאחות של אמא שלי שהוציאה אותו מהחברה, הרכב עבר 75 אלף ק"מ ומלבד טיפולים הוחלף בעת רכישת הרכב, תושבות מנוע, ו2 צינורות שהתייבשו בהמלצת המוסך.

כלומר הרכב הפגין אמינות מצוינת.

מבחינת מקום הבאגז' ענק ויש מקום לעגלת תינוק ועוד להוסיף דברים.

הרכב שהיה לי לפני הוא מאזדה 3, ה3 הרגישה צפופה יותר.

בכל שאר הפרמטרים ה 3 עדיפה עליה.

פורסם (נערך)

אהלן,

תודה על התשובה, הבנתי שהמאזדה 9 עושה 1:10 1:9 ולכן ביטלתי אותה באופציות.

מבחינת טיפולים, מפחידים אותי עם אמריקאיות יקרות וצורכות הרבה דלק.

אני רואה שאני יכול לרכוש סוניק מ 2011-2014 בלחץ. על איזו גרסה אתה ממליץ 1400 או 1600. (מקווה ש 1600)

אשמח לדעת עלות טיפולים, כל כמה זמן, מאיזה קילומטר אתה ממליץ לא לקנות כי הבלאי כבד?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Tamir Farkash
פורסם

לגבי שאלתך שלי מנוע 1.4 אני מכיר מישהו עם מנוע 1.6 שנוסעת יותר טוב, אבל חסכונית פחות.

הייתי מציע לך למתוח את התקציב בשביל רכב שמור, לצורך העניין אני רכשתי ב28 אלף ₪ רכב עם ק"מ נמוך ושמור מאוד.

לגבי קילומטר עד שנהיה בלאי מואץ, אני אישית חושב שבלאי סביר זה בלאי בהתאם לגיל הרכב מבחינתי עד 25 אלף קילומטר בשנה זה בגדר הסביר.

עלות טיפולים, הרכב טופל במוסך נוגה ושם המחירים יקרים מאוד, אני עשיתי לו יישור קו אצל המוסכניק הקבוע שלי ועלה לי פחות מחצי לעומת מה שהציעו לי במוסך נוגה

אם אתה לא לחוץ על קניה מהיום להיום ומוכן לחכות עד ינואר תדבר איתי, בינואר מגיעה לי המחליפה והרכב שלי יפורסם פה בלוח.

פורסם

תחפש מיצובישי לנסר הדור החדש עם מנוע 1.5. רכב אמין, מרווח ונוח למשפחה, בגאז' גדול. רצוי בצבע לבן ( מטלי מתקלף עם השנים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ממליץ לחשוב גם על יונדאי איי30 כאופציה. מאוד אמין, על פניו נראה שהיא עונה על הקריטריונים שלך. חווית נהיגה סבירה (מנוע 1600), מפגין אמינות רבה, צריכת דלק לא נוראית (1-12 בערך), יש אופציה לחיבור בלוטוס ואוקס וניתן לבטל כרית אוויר במושב הקדמי. לגבי תא המטען אני חושב שיספיק לך אבל אם אתה רוצה המון מקום אתה יכול לשקול לקנות דגם סטיישן (כמעט כל הדגמים מגיעים עם סאנרוף אם אני לא טועה, אם אתה אוהב את זה אז זה יתרון). הרצתי חיפוש קצר ומצאתי כמה אופציות נחמדות לדגמי סטיישן בתקציב שלך.

https://m.yad2.co.il/ad/knomug

https://m.yad2.co.il/ad/0xc7ey

https://m.yad2.co.il/ad/du2nye

האופציה האחרונה בעיניי הכי שמורה וקילומטראז׳ מאוד נמוך אבל גם על גבול התקציב שלך.

פורסם

תודה על התשובות ועל ההפניות.

ביקרתי בכמה סוכניות רכב כדי לראות רכבים.

שאלתי מה הכי חסכוני מהאופציות של פוקוס, I30, SX4, ריו, לנסר, וסוניק.

בכל סוכנות נאמר לי משהו אחר כשהמספרים נאים מ 1:9 עד ל1:14.

באחת הסוכנויות נאמר לי שכולן אותו הדבר בהקשר של אי אפשר לדעת בדיוק.

המליצו לי גם על Accent ונהיה לי כבר כאב ראש.

מישהו יכול להגיד לי בבקשה, מי הכי חסכונית מהרכבים למעלה?

לנסר הומלץ לי 1.8 בגלל שה1.6 לא הכי סוחב.

בסוף אסע בהן ואחליט.

תודה.

• תוכן חדש...