Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אוטוטו אני צריך לעשות טיפול גדול לאוטו, וכחלק מהעניין אני רוצה ליישר קו עם כמה דברים

הרכב הוא פיגו 206 שנת 2007 מנוע 1600 אוטומט

אני רוצה להחליף משולשים, כריות בולם ומייסבים וטיימינג.

לגביי כריות בולם ומייסב הכי זול שמצאתי זה של FEBI או SNR, מה מבין השתיים לדעתכם עדיף?

לגביי משולשים, זה משהו שאני יקנה בארץ אבל מבירור שעשיתי עם חנויות חלפים, כל התחליפיים שיש בארץ לא תואמים למקט שאני צריך לפי מספר שילדה.

המקטים שאני צריך הם: 3520V7 ו-3521R9, האם מישהו נתקל במשהו חליפי סביר בארץ שיתאים? משום מה היבואנים מביאים רק את הסטנדרטים של ה-1.4.

ולגביי טיימינג ומשאבת מים, האם זה קריטי ללכת רק על מקורי, או שGATES, CONTINENTAL, DAYCO יעשו את העבודה? (ולגביי המשאבה האם יש העדפה לחברה אחרת?)

תודה מראש!!

פורסם

מאיזו סיבה אתה מחליף משולשים? אם זה בגלל התותבים, אפשר להחליף רק אותם. אם בגלל הבולגוינט אז אין לך ברירה אלא להחליף.

כריות בולם, אני רכשתי של SNR. מגיע עם מיסב צרפתי.

עזרתי לחבר עם טיימינג ל-C4 מנוע NFU שקנה ורצה לחסוך כל שקל. קניתי לו של קיט של SKF. בינתייםנלא קורה כלום והרכב נוסע. אם אתה קונה חליפי תקפיד על מותג איכותי. ההפרש בין מקורי לחליפי לא גדול שקונים מחו"ל.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

SKF חברה מעולה,אני גם רוכש עכשיו קיט טיימינג ומשאבת מים שלהם.

גם קונטיננטל ודייקו חברות טובות מאד,

כריות בולם יש גם של SACHS שזה למעשה המקורי של פיגו במרבית המקרים.

פורסם

הכי חשוב- קח הצעת מחיר גם מהפולני

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אז אחרי חיפושים הגעתי לתוצאות הכי זולות באיביי

לגביי כריות בולם ומייסבים הכי זול היה של SNR, והמחיר לזוג כולל משלוח יוצא 260 ש"ח

לגביי סט טיימינג + משאבה, הכי זול היה של GATES במחיר של 420 ש"ח כולל משלוח (ממה שראתי בסט מקורי של פיגו הרצועה היא של GATES)

מה דעתכם לגביי טיב החלקים? לגביי כריות בולם אין ספק שבארץ המחיר כזה זה יהיה רק סיני, השאלה האם המחיר של הטיימינג משתלם לעומת הארץ?

לגביי משולשים לצערי אין בארץ משולשים שמתאימים לדגם שלי בדיוק, יבואנים כניראה מביאים מה שהולך הכי הרבה, והמותגים הם TEKNOROT בעלות של 160 למשולש או TALOSA בעלות של 200 למשולש. מה דעתכם? הדבר היחיד שמבאס אותי זה כי העדפתי למצוא משולשים זהים למה שאני צריך על מנת שתיהיה לי את האופציה העתידית להזמין להבא רק בוקסות ממותג איכותי, אבל בדגם שלי ובדגם שנמכר בארץ הבוקסות מעט שונות.

פורסם

משולשים מקוריים בלבד או שתחליף רק את הבוקסה, גם היא מקורית בלבד כמובן.

אל תתעסק עם הזבל התורכי (TEKNOROT) או הספרדי (TALOSA)

מנסיון של משולשים שפירקתי מרכבים, של שתי החברות האלה, גם התפוח קיבל חופש וגם הבוקסות נקרעו, בפחות משנתיים.

Stay Dirty

פורסם

גם כריות בולם הייתי שם מקורי. חלקי גומי לרכב רק מקורי.

טיימינג - אותו מחיר פחות או יותר כמו בארץ, הנה למשל מהאתר של אבי:

http://www.justmotor.co.il/product/%D7%A1%D7%98-%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-ina-2

וסט של INA שם עולה 400.

Stay Dirty

פורסם
תוכל להזכיר לי מה האתר שלו?

האתר שלו בפולנית, אני קונה ממנו דרך המייל ומשלם בפייפאל-

[email protected]

לצורך ההשוואה- קיט טיימינג של INA ל-307 1.6 עלה לי 235 ש"ח.

משאבת מים מקורית 160 ש"ח.

פורסם
גם כריות בולם הייתי שם מקורי. חלקי גומי לרכב רק מקורי.

טיימינג - אותו מחיר פחות או יותר כמו בארץ, הנה למשל מהאתר של אבי:

http://www.justmotor.co.il/product/%D7%A1%D7%98-%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-ina-2

וסט של INA שם עולה 400.

זה בלי משאבת מים אבל, מה שאני רשמתי כולל משאבה

פורסם

שאלה אחרונה. האם בהכרח סט מקורי יהיה הכי איכותי?

מצאתי סט קומפלט עם משאבה של חברת INA במחיר של 450שח כולל משלוח, וסט מקורי מעט יותר יקר, יש מצב שסט של INA יהיה יותר איכותי ממקורי או שבכל מקרה ללכת על מקורי?

תודה

פורסם

אין צורך במקורי במקרה של טיימינג, הרי לא פיג'ו היא זאת שמייצרת את הרצועה או המותחנים. CUT THE MIDDLEMAN.

INA זה מעולה, לך על סט כזה בראש שקט.

Stay Dirty

• תוכן חדש...