Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יש ברשותי טויוטה רנאקס, ואני רוצה להחליף את הרמקולים המקוריים.

עכשיו ככה.

בניגוד לכל השאר, אני אוהב שהסאונד בא מאחורה. ולכן, חשבתי לעשות בנייה כמו בתמונה למטה.

לאחר מחשבות והצעות רבות, אני שוקל לוותר על הרמקולים האחוריים כמו בשירטוט, מפאת שפע פריצות אצלינו, ואז יהיה יותר נפח לתיבה.

מספר הערות שיש להתחשב בהן . אפילו חובה להתחשב בהן. :)

1. את ה-HU אני לא מתכוון להחליף (לפחות כרגע, אולי גם בעתיד לא). לא יודע מה קורה לגבי מנחת וכל הדברים האלה.

2. הפאגז' קטן יחסית. עומק תחתון 65 ס"מ בערך(מדדתי מזמן), עומק עליון 40-35 ס"מ בערך (לפי הערכה שלי). המידת רוחב המינימלית בפאגז' 107 ס"מ. את כל העומק ב-20 ס"מ (בערך, רצוי קצת יותר) התחתוניים בפאגז' אני צריך פנוי לחלוטין.

3. לפני חודש חבר שלי חזר מתאילנד עם המגבר שהמלצתם לי עליו JBL 75.4.

4. רוצה זוג קומפוננט(כרגע לדלתות האחוריות, ואולי בעתיד עוד זוג לקדמיות) שידעו לנצל את המגבר הנ"ל עד תום (נראה לי 100 אר אמ אס).

5. שיהיה שילוב של SPL ו-QL. המגבר שברשותי מתאים לבקשה? אין לי בעיה להחליף אותו אם צריך.

לצורך העניין, יש סיכוי טוב שאחי נוסע בקרוב לרומניה לצרכי עבודה (דיוטי פרי או משהו משם). ועוד חודשיים דוד שלי בא מארה"ב.....

התקציב הוא 1000 ש"ח, אבל כנראה שיוכפל בגלל יום הולדת.

בנוסף, כמה שאלות:

1. למישהו יש מושג מה גודל הרמקולים שאני צריך?

2. אם אני רוצה שילוב של SPL ו-QL, זה מצריך סוג (לא דגם) מסויים של מגבר?

מבחינת השרטוט למטה, שכבר לא ממש רלוונטי, למטה זה החלק הפנוי, למעלה בצדדים היו אמורים להיות 6X9, ובניהם התיבה. אבל העניין בוטל.

הרבה הרבה תודה, ובבקשה לשים לב לכל 5 הסעיפים כי הם "סעיפי חובה".

שוב תודה, רן.

mdf_2.JPG

פורסם

נראה לי כמעט 100 אחוז שזה 6 וחצי בדלתות של הטויוטה.. וקומפוננט ב2000 ש"ח יש המון.. אני הייתי ממליץ לך לקנות פוקאל

פורסם

בשורה התחתונה, מאוד מאוד קשה להמליץ במצב שכזה, משום שלכל אחד יש מונח אחר שקובע "כמה חזק" אני אוהב את המוסיקה באוטו שלי.

וכמובן וכמובן כל אחד אוהב את המוסיקה בצורה שונה מאחרים, ולכן זה מאוד בעייתי לקבוע מה האוזן שלך תעדיף.

כתבת שאין לך בעיה עם רמקולים אחוריים, אם אני הייתי במקומך לא היתי מסתפק בקומפוננט בודד מקדימה. (לפי מה שאתה מתאר).

היתי מביא באיזור האלפיה, רמקולים אובליים לאחורה - ובאיזור האלפייה.. קומפוננט בריא מקדימה ..

זה יתן לך שילוב לא רע מהעוצמה שתקבל, וניצול טוב של ההגברה של הגי בי אל. (ניחוש)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

רגע אני רוצה להבין אתה מתכוון להביא גם סאב...?

אם לא

אני הייתי משקיע 900 שקל על מורל דוטק לקדימה

איטום לדלתות הקדמיות ( זה יוסיף לך קצת מיד באס...ולא רק)

550 שקל

אחוריים

מורל פולס 6X9 מחיר 450

גם חזקים וגם מאוד איכותיים

ניצלת את כול ה 2000

וזה לדעתי הכי טוב שאתה יכול לקבל בתקציב הזה

( אם יש סאב או שיהיה זה סיפור אחר)

מתן

נ.ב

רושמים SQ ולא QL

ובמקרה שלך אין דבר כזה מגבר ל QL ( תקציב..ולא רק)

פורסם

כמה דברים:

אשמח אם תציעו לי כמה מפרטים בנפרד. ככה יהיה לי יותר סדר בראש לפני שאני אלך לשמוע את מה שאתם מציעים.

סאב 99% שיהיה, אפילו 100%. והוא בתקציב נפרד לחלוטין.

למורל יש כמה דגמים של 6.5. מה ההבדל בניהם? ומה כדאי?

ומה יש לכם להגיד על פוקאל VS מורל?? אולי יש עוד כמה יצרנים איכותיים? אני לא מתפשר על איכות.

"אחוריים"= דלתות אחוריות או במה אחורית??

בקשר לעוצמה, לא ביקשתי דיסקוטק או אולם ארועים(כי שם הרמקולים רחוקים ממך) אבל כן ביקשתי רמקולים שאני אוכל לעשות דיסקוטק פרטי באוטו. בקיצור, עוצמה ממש גבוהה.

שו "אובליים"?? זה סוג של רמקול כמו שיש קומפוננט אז יש אובליים?? וכמו כן יש מיד?? יש עוד סוגים חוץ מהסאב??

אם אני אצטרך לחסוך עוד קצת מעבר ל-2000 כדי לקבל משהו איכותי אז אין בעיה.

לא לשכוח, סראונד, SQ ו-SPL.

ודבר אחרון, לא ממש בא לי לעשות איטום, אוטו חדש, לא בא לי לפרק לו את הצורה, אבל נראה מה יהיה.

עוד הצעות/הערות??

שוב תודה, רן.

פורסם

למה שלא תרצה לעשות איטום ?

אם תלך למתקין נורמאלי לא יהיה לך בכלל בעיות עם האוטו

רשמתי לך אחוריים 6X9

זה אומר שהם למגש

מה ההבדל בין הדגמים של מורל ?

הרבה זה שהם 6.5 אינטש זה רק בגודל יש הבדלים עצומים בין סטים נמוכים לגבוהים

שאתה שואל על פוקאל מול מורל

שניהם מצויינים השאלה לאיזה דגם אתה מתכוון...?

• תוכן חדש...