Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את הרכבים הנל וכמעט כל אחד שמוכל דורש מחירון או גבוה מכך. נכון רכבים טובים וכ ודיברתי עם

האנשים שהם יד 1 ובכל זאת . רכב 1 עבר אפילו תאונה קטנה שהוחלף פנס ומכסה מנוע ולמרות זאת מתעקשים.

מה אומרים?

פורסם

ריו ידני זה רכב חלש מאוד, כמדומני 85 כ"ס מנוע 1200 , אל תצפה לגדולות ונצורות. אני אישית לא הייתי משלם מחירון לא על הריו ולא על הפאביה.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

למה בכלל מעניין אותך מה המחירון, ואם אתה קונה מעל או מתחת? מעבר לצורך של "לא לצאת פראייר", איזה עוד צורך זה משרת?

יש לך תקציב, ורכבים שאתה רוצה. תקנה את הרכב שנראה לך התמורה הכי טובה שאפשר. אם המוכרים לא מתפשרים, או שתשלם מה שמבקשים אם זה שווה לך, או שתחפש רכב אחר (דגם אחר) אם לא. מה שאנחנו חושבים לא באמת ישפיע על מוכר שהחליט שעדיף לו להתקע עם הרכב חצי שנה מאשר לרדת שקל. יש אנשים כאלה.

רוצה לקנות מתחת למחירון? חפש 208. ככה בטוח לא תצא פראייר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
ריו ידני זה רכב חלש מאוד, כמדומני 85 כ"ס מנוע 1200 , אל תצפה לגדולות ונצורות. אני אישית לא הייתי משלם מחירון לא על הריו ולא על הפאביה.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

אבל אם יהיה רכב עם מנוע 6 ליטר ו-400 כ"ס אך עם אמינות מפוקפקת, בטיחות נמוכה ומושבים לא נוחים הוא כן שווה מחירון?

מצב השוק, תקינות הרכב ושכיחות הרכב ש"קובעים" את המחירון, לא המנוע.

• תוכן חדש...