Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת java על win 10

cabrio
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אשמח אם מישהו יכול לעזור כי אני כבר אובד עצות. חפרתי בכל הפורומים האפשריים באינטרנט.

יש לי win 10.

64 ביט.

הורדתי את ה java המתאימה ישירות מהאתר של החברה. ברגע שההתקנה מתחילה לרוץ מופיע לי הודעה שאי אפשר להתקין. Error code 2.

מישהו יודע איך מתגברים על זה?

תודה רבה

פורסם (נערך)

1. איזו גרסה של WIN10 ? גרסת הום או פרו ?

2. רציתי לשאול איזו גרסה של JAVA הורדת, אך לאחר ביקור באתר ראיתי שכבר אין גרסאות שונות.

3. מה הודעת השגיאה המלאה ? מה רשום בה ?

https://www.java.com/en/download/help/index_error.xml?p=1&n=20&j=8&os=Windows%2010

עריכה לגבי סעיף 2:

יש את אתר JAVA.COM, שם יש גרסה יחידה ויש את אתר JAVA.ORACLE.COM בו יש מספר גרסאות - מאיזה אתר בדיוק הורדת את קובץ ההתקנה, ואיזו גרסה (במידה ויש מספר גרסאות) ?

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

WIN 10 PRO

JAVA VERSION 8 UPDATE 144

ההודעה היא

JAVA INSTALL DIDNT COMPLETE

ERROR CODE 2

גם ביטלתי את האנטיוירוס בהתקנה

שום דבר לא עובד

אשמח לעזרה אם תוכל

תודה

אלי

פורסם (נערך)

מאחר ולא רשמת מהיכן הורדת את קובץ ההתקנה, אני מניח שזה מ-JAVA.COM.

בלי קשר, עכשיו ראיתי שיצאה גרסה 9.

תנסה להוריד ולהתקין אותה מהקישור הבא (תבחר גרסת JRE):

http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/index.html

מקווה שהפעם יעבוד.

עריכה: לפני כן, תבדוק שתחת c:/program files לא קיימת תיקיית JAVA. אם כן - תמחוק אותה (לפני כן, תוודא שאין שום גרסה קודמת שמותקנת. אם יש - תעשה לה UNINSTALL)

עריכה אחרונה על ידי guya72
  • תוכן חדש...