Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי טויוטה יאריס שנת עלייה לכביש אוקטובר 2015 שקניתי חדש בסוכנות יד ראשונה.

נסעתי בה 9900 ק"מ עד היום. (כן, אני לא נוסע הרבה...).

עשיתי לה אחרי שנה טיפול 15 אלף (טיפול ראשון) ועכשיו אחרי שנתיים הגיעו התור של הטיפול 30 אלף (טיפול שני).

המחיר שקיבלתי בכמה מהמוסכים המורשים (או שזה מוסך מורשה יבואן?) הוא בסביבות ה 1000 ש"ח.

בטיפול הזה עושים:

שמן מנוע

אטם פקק

מסנן שמן

נוזל בלמים

מסנן מזגן

מסיר פיח (אופציונאלי)

כדאי לוותר על הטיפול בגלל הקילומטראז' הנמוך?

אם אני מוותר על הטיפול או עושה את הטיפול שלא במוסך מורשה זה פוגע באחריות?

פורסם

רכב באחריות רצוי לטפל במוסכי היבואן, על אף המחיר המופרז...וכן, 1,000 ₪ זה די גבוה לטיפול בסיסי כזה..כדאי לקחת הצעות מחיר ממספר מוסכים, תופתע, אבל יש פערים.

seat leon 1.8 20v

פורסם
רכב באחריות רצוי לטפל במוסכי היבואן, על אף המחיר המופרז...וכן, 1,000 ₪ זה די גבוה לטיפול בסיסי כזה..כדאי לקחת הצעות מחיר ממספר מוסכים, תופתע, אבל יש פערים.

המחיר זה ממוצע שקיבלתי כשביקשתי הצעות מחיר מ 3 מוסכי יבואן.

הכי זול היה 990 ש"ח.

פורסם

מאיפה אתה?

המחיר הכי זול שקיבלתי לוורסו היה בחולון ( אחים קצב ) - טיפול דומה של 30 אלף קילומטרים שעלה פחות מ 900₪. הם מתמחרים שמן מנוע קצת יותר נמוך ממוסכים אחרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה מחיר סביר לטיפול כזה.

הדבר היחיד שאתה יכול להוריד זה פילטר מזגן שיוריד את הטיפול ב200 ש"ח לפחות.

ולהתקין בעצמך או להביא את החלק בעצמך ולחסוך את המחיר המופרז למסנן.

פורסם
מאיפה אתה?

המחיר הכי זול שקיבלתי לוורסו היה בחולון ( אחים קצב ) - טיפול דומה של 30 אלף קילומטרים שעלה פחות מ 900₪. הם מתמחרים שמן מנוע קצת יותר נמוך ממוסכים אחרים.

אני ברמת גן אבל יכול לעשות טיפולים גם באיזור רעננה - כפר סבא.

זה מחיר סביר לטיפול כזה.

הדבר היחיד שאתה יכול להוריד זה פילטר מזגן שיוריד את הטיפול ב200 ש"ח לפחות.

ולהתקין בעצמך או להביא את החלק בעצמך ולחסוך את המחיר המופרז למסנן.

זה לא יפגע באחריות אם אני אתקין את הפילטר מזגן בעצמי?

פורסם

אתה יכול לבצע את הטיפול במוסך מורשה משרד התחבורה ולא מחויב למורשה יבואן, תחסוך לעצמך 200-300 ש"ח בקלות לדעתי, מחירי החלפים המקוריים לרכב הזה לא אמורים להיות יקרים מדי וגם מבחינת עבודה אין פה יותר מדי עבודה, טיפול סטנדרטי לחלוטין.

מבחינת החלפים - אתה יכול לוותר בעיקרון רק על פילטר מזגן אבל לא מומלץ כיוון הרכב אחריות, עוד פיתרון יצירתי הוא להרכיב במוסך פילטר הכי זול שיש בשביל הרישום ולאחר מכן לרכוש אחד מקורי או איכותי ולהרכיב בבית.

לכל שאר החלפים יש בלאי של זמן בלי קשר לקילומטרז'.

פורסם
כשאני עשיתי טיפול במורשה (ליאריס) העלות לפילטר מזגן (מקורי) הייתה קצת פחות מ-60 ש"ח כולל מע"מ

באיזה מוסך זה היה? ומתי זה היה (השנה או לפני כמה שנים)?

פורסם

יש לבצע טיפול והחלפת שמנים מדי שנה או 15K או בהתאם לבקשת היצרן.

אין למנוע טיפולים היות והשמנים מאבדים מיעילותם והתוספים שלהם עם הזמן ולאורך שעות עבודת המנוע.

לעולם, אל תדחה טיפולים ואל תחסוך בהחלפות שמנים של המנוע/תיבות וכו'.

• תוכן חדש...