Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.השאלה בכותרת.בדיוק עושה את הגינה ומחפש פתרון שידליק שלוש נורות בשעות מוגדרות.לא מעוניין להתקין שעון שבת בלוח החשמל ולא מוצא שעון שבת המתאים לתנאי חוץ...מה ניתן לעשות?

Sent from my Le X829 using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אתה יכול להתקין שעון פנים, בקופסא שעמידה לתנאי חוץ, רק דאג להשתמש באנטיגרונים\גלנדים בכניסות\יציאות מהקופסה.

אני מצרף תמונה לדוגמה, אמור להיות מכסה מותקן כמובן, תתעלם בבקשה מהבלאגן בכבלים :? צריך לסדר...

קופסת חוץ.jpg

פורסם

אם אתה יכול להסתמך על אור שמש, יש פוטוצל. אם לאו, קטונתי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם קורץ לך מתג חכם שנשלט ע"י אפליקציה אז אחפש לך אחד..

בעקרון יש לך שם אפשרות של טיימר ואם אני לא טועה יש אפשרות לכיוון קבוע.

מה הסוג של הנורות ואיך נראה המתג שמדליק אותם?

פורסם
אם קורץ לך מתג חכם שנשלט ע"י אפליקציה אז אחפש לך אחד..

בעקרון יש לך שם אפשרות של טיימר ואם אני לא טועה יש אפשרות לכיוון קבוע.

מה הסוג של הנורות ואיך נראה המתג שמדליק אותם?

מתג של גוויס.נורות e27.חייב עוד היום לקנות..

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם
אתה יכול להתקין שעון פנים, בקופסא שעמידה לתנאי חוץ, רק דאג להשתמש באנטיגרונים\גלנדים בכניסות\יציאות מהקופסה.

אני מצרף תמונה לדוגמה, אמור להיות מכסה מותקן כמובן, תתעלם בבקשה מהבלאגן בכבלים :? צריך לסדר...

קופסאת פיקוד/חיבורים שאתה הכנת?

מעניין אותי על מה היא שולטת. זה נראה שיש שם וסת תדר למנוע.

פורסם

הפתרון הכי פשוט בשבילך הוא רכישה של נורות חכמות, לא צריך לפרק פיקודים ולגעת בחשמל..

http://m.gearbest.com/smart-light-bulb/pp_278478.html

זאת נורה בעוצמה 8w באור צהוב, או שתוכל לרכוש את זה:

http://m.gearbest.com/smart-lighting/pp_361555.html

בעוצמה של 9w ואתה בוחר את הצבעים שאתה רוצה למנורה, שכרגע במחיר מעולה.

מה שכן לרכוש כבר היום לא תוכל, אם תרצה ותחליט שזה רעיון טוב עבוך אז עוד כמה שעות אני מגיע לבית ואוכל לבדוק אם יש אפשרות לתזמן דרך האפליקציה זמני כיבוי והדלקה קבועים.

פורסם
קופסאת פיקוד/חיבורים שאתה הכנת?

מעניין אותי על מה היא שולטת. זה נראה שיש שם וסת תדר למנוע.

עזרתי לחבר עם ה"זיווד" של הקופסה הזו. אכן מדובר בוסת תדר ומשמאלו כרטיסי דגימה לחיישנים. משנה התדר מחובר למשאבת שמן גלגלי שיניים. זו אמורה להיות קופסת בקרה עבור מערך ניסוי (בהקמה) עם שמן תרמי.

פורסם
הפתרון הכי פשוט בשבילך הוא רכישה של נורות חכמות, לא צריך לפרק פיקודים ולגעת בחשמל..

http://m.gearbest.com/smart-light-bulb/pp_278478.html

זאת נורה בעוצמה 8w באור צהוב, או שתוכל לרכוש את זה:

http://m.gearbest.com/smart-lighting/pp_361555.html

בעוצמה של 9w ואתה בוחר את הצבעים שאתה רוצה למנורה, שכרגע במחיר מעולה.

מה שכן לרכוש כבר היום לא תוכל, אם תרצה ותחליט שזה רעיון טוב עבוך אז עוד כמה שעות אני מגיע לבית ואוכל לבדוק אם יש אפשרות לתזמן דרך האפליקציה זמני כיבוי והדלקה קבועים.

רעיון סבבה.איך לא חשבתי על זה...תגיד ,הנורה משדרת וויפי בעצמה ?

פורסם

לא, היא מחוברת לרשת הביתית באופן קבוע דרך ויופי וזהו..

יש לך גם המון משחק עם זה, אתה יכול לקבוע תנאים לכיבוי ולהדלקה וגם לקבוע עוצמה בהדלקה, למשל לקבוע שבשעה 5 זה ידלק חצי עוצמה ובשעה 6 עוצמה מלאה או איך שתרצה. אני רק לא סגור בנוגע להגדרה חד פעמית לזמן קבוע ואצטרך לבדוק וכשאגיע לבית.

אם זה לגינה או משהו בסגנון ממליץ ללכת על הנורות הצבעוניות

פורסם

תודה.אני הנדסאי מחשבים וטכנאי אלקטרוניקה.מודע לאפשרויות ולא רוצה להגדיל את הטווח של הוויפי מכיוון שאיכות האות נפגעת ,למרות שלמוצר כמו מנורה זה לא ממש משנה...

פורסם

כפי שאמרת.. כשאתה מחבר את המוצר הזה יש לך אפשרות לפתוח נקודת גישה נוספת ולא להגדיל את הנוכחית וככה בעצם אתה יכול להשאיר את כל המכשירים שלך מחוברים לראוטר המקורי ורק את הנורות למגדיל הטווח.. במגדיל טווח הקודם שלי לא הייתה לי אפשרות כזאת והוא "הגדיל" לי את הנקודה הקיימת והייתי מחויב לחבר את כל המכשירים שלי למגדיל ללא אפשרות להשאיר מחובר לראוטר.. וזה גם נח כי אתה יכול לראות דרך האפליקציה כמה ומי מחוברים למגדלי עצמו..

פורסם

טוב בדקתי ויש לך אפשרות לתזמן איך שאתה רוצה ומתי שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה.. חד פעם, כל יום מסויים או כל השבוע או מספר ימים. כמובן שאתה יכול לשים כמה טיימרים במקביל וכמובן טיימר נפרד לכל מנורה

• תוכן חדש...