Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אומרת ההודעה במחשב דרך ?20170316_132143.jpg

בנוסף הרכב נוסע על טורים גבוהים מושך הילוכים ולא ניתן להעביר הילוכים עם הטיפטרוניק

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• ספונסר פורום
פורסם

היי

מזמין אותך אלינו לבדיקה, כל מה שאמרו לפניי - נכון :)

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

למיטב הבנתי, בפוקוס הזאת, הידלקות הנורה היא פיצ'ר ולא באג :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה רכב של אלבר שבה אני עובד באמצע נסיעה נדלק לי והייתי עם לקוחות שעשו עליה קניה ובסוף החליטו לבטל קניה מדובר בפוקוס 5 דלתות שחורה לא זוכר שנה קיצר גיר על הפנים נהרס בתדירות ...

פורסם

ייתכן והיו מרוויחים כי הגיר תקול וככל הנראה התיקון, יכול להיות לא זול בכלל.

התקלה מופיעה כאשר המחשב של הגיר מזהה שיש בעיות בפרמטרים שהוגדרו לו.

התיבה ידועה כתיבה לא אמינה.

פורסם (נערך)

סליחה שאני מתבטא ככה אבל זה חרא של אוטו לא מבין איך בכלל חשבו לייבא זוועה מוטורית ואני לא אגזים אם אומר שהיא יותר גרועה מהקורולה 2008 הרובוטית שייבאו בזמנו שאותה עוד אני יכול לסבול ויצא לי לנהוג גם עליה מספר פעמים.

לגבי הפוקוס גיר זוועה בנוסף האוטו יש לו נטייה לפרפר בלחיצה עדינה על הגז מה זה הדבר הזה ועוד לחשוב שהגרמנים ייצרו אותה בגרמניה (איכות גרמנית?אני בספק..)

הבנתי שהדגם החדש כבר עם גיר אוטומט רגיל וחלק עם 6 הילוכים והמנוע האטמוספרי הוחלף במנוע מוגדש טורבו בנפח 1.5 ועכשיו הפוקוס נחשבת לאחת המכוניות המשפחתיות ששווה לקנות לצד אוקטביה/3/קורולה וכדומה

עריכה אחרונה על ידי sfargol

פורסם

בסה"כ בהכל אשם הגיר, לא מעבר לכך.

פורסם

נפילה חזקה בפוקוס 2011-2015 עלייה עם הדגם החדש מ2016 ;)

• תוכן חדש...