Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אז אני מתאמן כבר תקופה ואוכל בריא

אני מחפש משהו שייתן לי בוסט בעלייה במסה

לקחתי קריאטין ולקחתי גיינר אבל אני מחפש משהו אחר, אני לא רזה, אני בריא מאוד ואני מחפש לגדול מעבר למה שהתוספים האלה נותנים

יש משהו מומלץ?

תודה

Seat Ibiza - שרשור התקנה ~ Hu: Pioneer Avh-x5850

Comp: Rainbow GL-C6.2 4Ch: GroundZero gzua 4.150SQ

Sub: JBL W12GTI MKII @ Sealed box Mono: Rockford1001BD

פורסם

ברמה החוקית (בלי לערב כימיה), קראתי אז מחקר בLBS שHMB כן תורם במינון של 3+ גרם ליום.

הבעיה היא הוא יקר יחסית, אתה יכול לרכוש אותו באבקה דרך MY PROTEIN, אחת לכמה ימים הם יוצאים למבצעים יפים.

רק קח בחשבון, יש לזה טעם מזעזע

פורסם

גובה 1.75

משקל 80

שומן 12-15℅

הבעיה עם הגיינר והקריאטין שהם מביאים אותך לגובה מסויים ואז אתה נתקע,

לגבי הHMB שמעתי עליו, אני אקרא, תודה

פורסם

אני עובד עם תוכנית חזקה ועם משקלים גבוהים, אני לא מתאמן חדש, כבר כמה שנים, רציתי לקחת שמשהו שידחוף אותי קצת מעבר, יד אחורית אני עושה 72 ק''ג גב אני כבר שם את כל הפלטות, דאמבלים 35 ק''ג כל צד

פורסם

נתקעת תאכל יותר. ותשנה תוכנית. למי אכפת כמה אתה עושה יד אחורית. בנצ' ? סקוואט? דדליפט?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

מה שאתה מחפש זה אין חיה כזו, וגם הגיינר לא נותן בוסט למאסת שריר, על הקריאטין אפשר עוד להתווכח.

מה שגורם לעליה במאסה זה ליצר מספיק עצימות, לאכול מספיק קלוריות וחלבון ולתת זמן התאוששות ראוי

"מתאמן חדש" "מתאמן מתחיל" זה לא משהו שאנשים אוהבים לקטלג את עצמם אך למעשה גם מי שמתאמן שנים באופן לא נכון מבחינת התקדמות נקרא מתאמן מתחיל.

אם אתה לוקח עכשיו תכנית כח ואתה מצליח להעלות משקלי עבודה כל אימון/שבוע/חודש, אתה מתאמן מתחיל ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

טוב חוץ מעבודה נכונה ועצימות גבוהה שאני עושה באופן קבוע

אני גם אוכל בהתאם וחיפשתי משהו שיוכל לשדרג אותי

נקנה קריאטין של אופטימום

פרה וורקאאוט

- הפצצה!

וגיינר SUPER MASS

נקווה לשיפור באימונים

עריכה אחרונה על ידי 106turbo

פורסם

אני עם Serious Mass של ON ורואה תוצאות טובות. אני מתאמן כבר כמה שנים, ולפני 4 חודשים חזרתי מטיול אחרי צבא שבמהלכו אבדתי לא מעט מסת שריר. טסתי כשהייתי 75 ק"ג, על בערך 11-12 אחוז שומן, עם מסת שריר מכובדת.

חזרתי לארץ ב-69 ק"ג (רוב המסת שריר הלכה) והתחלתי להשתמש ב-Serious Mass. כ-4 חודשים לאחר מכן, אני היום עומד על 77 ק"ג, כ-11-12 אחוז שומן, ומנופח מאוד. אין לי ספק שהגיינר הזה עזר לי מאוד. אני כמובן משלים חלבון עם מוצרי חלב, טונה, ביצים ואיך לא - חזה עוף.

ממליץ להשתמש ב-MyFitnessPal. לפי מה שרשום שם, אם אני ממשיך בתפריט שלי כמו היום, עוד 5 שבועות אני על 80 ק"ג.

:twisted:

אגב, כשאתה אומר דאמבלים - למה אתה מתכוון? לחיצת חזה או יד קדמית?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אתם אומרים שסיריוס מאס עוזרת ולהדיוט זה נראה כאילו זו אבקת קסמים, למען הסר ספק הקלוריות מהאבקת גיינר עוזרות, ואתם פשוט צורכים אבקת סוכר (מלטו דקסטרין) בכמויות עצומות כדי להשלים קלוריות. תאכלו כמו שצריך ותחוסו על הלבלב שלכם קצת.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מה שהבחור מעל אמר.

אבקות הן לא קסם (אפילו לא תחליף, בקושי תוסף). ביצים/חזה עוף/טונה/בשר בקר וכו' עדיפים על האבקות האלו.

במקום להכניס לגוף סוכר (גיינר) אפשר לצרוך מזונות עתירי פחמימה.

מה גם, שאישית לא נתקלתי בבעיה באכילת 200 גר' חלבון ביום ממזון מוצק, ואני מניח שאפשר עם קצת מאמץ להכניס יותר :lol:

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...