Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים. רכשתי גלקסי s6 מאמאזון - והוא נעול לסים קארד אירופאי.

שיחה של 5 דקות עם סים קארד אירופאי תבטל את הנעילה האיזורית.

במידה ויש מישהו עם סים קארד אירופאי פעיל שמוכן להשאיל אותו ל5 דקות מאיזור המרכז - השיחה יכולה להתבצע גם למוקד השירות של הספק האירופאי ודפדוף בין תפריטים, אשמח מאוד אם יעזור לי.

במידה ויש צורך לשלם עבור עלות השיחה וכו׳ - אין בעיה.

תודב!

פורסם

שימו לב שדרוש סים אירופי עם עוד שתי דרישות:

1. פתוח לנדידה - ברירת המחדל של רוב הכרטיסים היא חסימה לנדידה.

2. קרדיט מספק לביצוע השיחה - 5 דקות זה בין 5-10 אירו ואף יותר. צריך לבדוק בדף השירות של התוכנית המותקנת על אותו כרטיס. יותר מזה - נדיר שאפשר לטעון את הסים עם כרטיס אשראי ישראלי, בדרך כלל נדרש כרטיס של מדינת האם.

אישית כנראה שיש לי לפחות 3-4 כרטיסי סים אירופים חיים, אבל כנראה שאף אחד מהם לא מקיים את תנאי הנדידה והקרדיט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם יש לך קצת זמן להמתין, המלצתי היא להזמין סים של LEBARA לארץ

(ניתן למצוא באיביי תמורת כמה יורו כולל דמי משלוח)

להטעין בסכום קטן או לקנות כרטיס שמגיע מראש עם קרדיט (ניתן דרך פייפאל גם)

לLEBARA יש עלויות שיחות זולות

ואפשרות ROAMING נרחבות כולל בארץ (רוכבים על גבי סלקום)

פורסם

יש לי סים של וודפון אני מכפר סבא.

אבל הסים הוא דאטה בלבד,אם עוזר לך דבר איתי.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

~

יש לי סים בריטי פעיל, אשר מגבלותיו היחידות הן הגודל (מיקרו, לא ננו) ומחיר השיחה בנדידה (5 שקלים לדקה).

אם זה יכול להתאים למכשיר - קפוץ לנתניה וטלפן כאוות נפשך. סופ"ש הבא יתכן שאגיע לראשל"צ, אם זה עוזר.

פורסם

דריש אשמח גם להצטרף (כמובן שאשלם על השיחה), אני מראשלצ ויכול להגיע גם לנתניה, אני מניח שאם עד יום שלישי אני לא אקבל תשובה מסמסונג אני אשמח להשתמש בסים שלך !

• תוכן חדש...