Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, רציתי לשאול לדעתכם.

יום שני האחרון ב8:30 הגעתי למוסך סוזוקי בגרירה עם נורת טעינה דולקת בגימני חדשה

איבחנו אלטרנטור, הזמינו חדש. למחרת,שיחה בארבע בצהריים - לא הגיע, אין בחברה,אם אתה רוצה רכב חלופי בוא מחר לקחת (יום רביעי) ,אבל בחמישי הרכב יהיה מוכן ככה שלא בטוח שכדאי. לקחתי בכל מקרה. אני מתחת לגיל 24 ולכן חברת ההשכרה דרשה ממני 45 שקלים לכל יום.

כפי שאתם בטח מבינים, הרכב גם היום לא מוכן, לא הגיע החלק, ואולי יהיה מוכן ביום ראשון. על כן אני אצטרך לשלם 180 שקל במידה ויהיה מוכן בכלל ביום ראשון.

אחרי הרבה עצבים עם המוסך אמר שעושה לי טובה ויתחלק איתי חצי חצי, ואקבל את החצי כהנחה בטיפול הבא.

מה אתם חושבים? אני אמור לשלם את זה? העניין כאן הוא לא ב100 או 200 ש"ח. לא מספיק הרכב עומד שבוע בגלל תקלה פשוטה, לא שמעתי סליחה, לא שמעתי נפצה אותך, וגם אחרי עשרים שיחות זה כן בוא נעשה חצי חצי על מה שאתה משלם.

פתחתי פניה באתר של סוזוקי והתקשרתי ואמרו שיחזרו.

מה אתם אומרים?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

אם החברה מכרה לך את הרכב, [והרכב על שמך בעקבות כך], הרי שהם הסכימו למכור לך את הרכב ולא התנו איזה התניות בעקבות כך, וכעת עת תקלה הם הסכימו לתת לך רכב חליפי, אז שיתנו רכב חליפי על חשבונם באופן מלא גם אם זה עולה להם כמה שקלים יותר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום דני, הרכב על שם אבי מטעמים כאלה ואחרים. שוב אני מדגיש, יש על הגימני ביטוח נהג צעיר בתוקף מיום הרכישה. לא הנפצתי דרישות הזויות. תודה

פורסם

באותה דעה - אם החברה מעמידה לשירותך רכב חלופי היא נדרשת להעמיד רכב חלופי שעומד בתנאי הפוליסה של הרכב המקורי - אם הרכב המקורי מבוטח לנהג צעיר גם הרכב החלופי אמור להיות ע"ח היבואן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ההיגיון מתבהר אם נפרוס את התיקון לזמן ארוך יותר. לצורך העניין שבועיים. אשלם מכיסי 700 ש"ח (לא כולל ביטוח שעומד על הגימני בדיוק כמו שהוא נוסע)? לא נשמע לי הגיוני בכלל.

מעבר לכך, מוסך שמעל 4.5 ימי עבודה לא משחרר רכב בגלל אלטרנטור זה בכלל מופרך. כשהייתי מזמין חלקים הזויים לסמוראי למחרת הם כבר היו בעסק. חבל שככה מוסך מתנהג ללקוחות שלו, ואם כבר קרתה טעות, לא מתנהג כאשר אלה כצודק, ואני הבעיה

• תוכן חדש...