Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SETUP ל- ZX6 99

jonathan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו עם ניסיון ב- ZX6 99 או 98 HELP אני צריך המלצה ל- SETUP משקל רוכב 74 .

פרטים:

אני מתקשה למצוא SETUP שירגיש בטוח בפרונט של ZX6 שנת 99 הבעיה היא בעיקר ב- SWEEPER-ים מהירים כמו בבית גוברין בכל נושא הזריזות האופנוע פשוט מדהים לדוגמא בליאון פניית S. ניסיתי להעלות ה- PRELOAD מקדימה כדי למתן הגיאומטריה וזה רק הרגיש כשינוי גאומטרירע. הצמיגים הם D208 לחץ אוויר 34/36 א/ק וניסיתי גם לשחק עם זה. העלאת עומס קפיץ מאחורה לא ניסיתי אבל בעומס קפיץ מקורי (3 קווים) האופנוע צולל חזק מדי בבלימות (שגם ככה לא מציאה ב- ZX ) הגברת עומס קפיץ מקדימה והאופנוע בולם טוב אבל פונה .... . ההכירות שלי איתו לא רעה (ביחד כבר שנתיים) אבל פניות מהירות תמיד בהרגשה של האם נגמור הסיבוב או נגמור האופנוע והחיים.

הערה:

צמיגים קודמים D204 גם דנלופ והרגישו טובים באותה מידה אם לא יותר אבל נגמרו בצד אחרי אחרי 5K (וגם זה היה המתת חסד) למרותששם הלכתי על לחץ נמוך בהרבה 32/34 ונתנתי לצמיגים לשכך חלק מהמכות. אגב מצב המתלים לא רע 33,000KM אז כמה כבר גרוע המצב ?

Machines need love too - Terminator I

• תוכן חדש...