Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מדובר בפיגו 206 שנת 2007

בימים האחרונים התחילה לי בעיה כאשר אני מניע והרדיו דיסק נדלק אני שומע מעין פיצוץ ברמקולים ואז רק אם אני מגביר לעוצמה ממש גבוה אני שומע את המוזיקה חלש עם רעשים של פצפוצים ברמקולים

מדובר ברדיו דיסק KENWOOD, מגבר JBL ו-4 רמקולים

עד עכשיו מה שניסיתי לבדוק:

1) חיברתי את הטלפון ישירות למגבר ושומעים תקין אז שללתי את הבעיה במגבר.

2) ניסיתי לחבר את המערכת לפלוס קבוע וגם לא שינה.

3) בדקתי בשתי חיבורי ה-RCA במערכת וזה לא שינה

4) בדיקת מתחים בצמה של הרדיו מראה 12V עם מנוע כבוי ו-14V עם מנוע מונע (מעבר לזה בדקתי כאשר הוא מונע בפלוס שאחרי הסוויצ המתח היה מעט נמוך מהמתח בפלוס הקבוע)

משהו שחשוב לדעת, החלפתי לפני כשבועיים מצבר ואלטרנטור משופץ (אך במשך שבוע+ הכל היה בסדר)

דבר נוסף מוזר ששמתי לב כאשר הרכב מונע והרדיו דולק אני סוגר את החלונות ומשאיר את הלחצנים של החלונות לחוצים כאשר הם נסגרים לגמריי הווליום במערכת מסתדר עד שאני עוזב את הכפתורים)

כרגע אני בדילמה אם מדובר באלטנטור פגום או ברדיו דיסק

יש לכם רעיונות מה עוד ניתן לבדוק?

תודה מראש

פורסם

המינוס בסדר, ואני יוצא מנקודת הנחה שהרדיו עשה את שלו

אשמח לקבל המלצה על רדיו דיסק במקומו:

מה שאני מחפש:

1) שיהיה USB קידמי

2) עדיפות לקנווד - ועדיפות לתאורה כחולה עדינה ולא מסנוורת

3) תקציב עד 500 גג

4) והדבר האחרון שאני מתלבט לגביו זה האם לקחת אחד עם דיבורית מובנית BT ולבטל את הדיבורית הקיימת שיש לי באוטו (דיבורית "בורי" ישנה)

5) לא קריטי שלא יהיה CD

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...