Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך נעלי ספורט כלשהן לעבודה, לצערי ההבנה שלי בתחום שואפת ל0 מלמטה

אני עם ניו באלאנס 990 כבר כמעט שני עשורים, מחליף בחדש כשהקודם מתבלה,

אבל לעבודה הייתי מעדיף משהו קצת-הרבה יותר זול לקניה

היום כל הילדים מדברים על אסיקס\סקוני\סלומון (לאן נעלמו ריבוק\אדידס\פילה\פומה וכו'?) ואני אבוד, לא מבין בזה כלום

מה טוב? מה פחות? איפה קונים?

תודה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קודם כל - מה איזור המגורים ? אולי מישהו יכול להמליץ על חנות באזורך.

מעבר לכך - בארץ מגזימים עם מחירי נעליים. תבדוק אם יש באמאזון משהו שמתאים לך (עכשיו נזכרת ? אחרי שנגמר בלאק פריידיי ?)

פורסם

אשריך גייבר. אפשר לשאול במה כבודו מתעסק שצריך נעלי ספורט לעבודה?

לעניינו - תקנה נעלי הליכה, לא ספורט ולא ריצה. כאלה לכל היום ולא לפעילות ספציפית כמו הרמת משקולות וזריקת דיסק.

פורסם

איפה צומת בילו ואיפה אני..

קודם כל - מה איזור המגורים ? אולי מישהו יכול להמליץ על חנות באזורך.

מעבר לכך - בארץ מגזימים עם מחירי נעליים. תבדוק אם יש באמאזון משהו שמתאים לך (עכשיו נזכרת ? אחרי שנגמר בלאק פריידיי ?)

איפה גר רשום מתחת לתמונה בצד ימין

לגבי אמאזון נראה לי קצת מוזר להזמין נעליים מחו"ל בלי למדוד קודם, מה גם שהמידות שלהם מאוד מוזרות, הסתבכתי בניסיון להבין מי נגד מי

לעניינו - תקנה נעלי הליכה, לא ספורט ולא ריצה. כאלה לכל היום ולא לפעילות ספציפית כמו הרמת משקולות וזריקת דיסק.

יכול להיות שטעיתי עם המושג "נעלי ספורט", מבחינתי כל דבר שנראה פחות או יותר ככה:

m990gl4_nb_14_i.jpg

זה "נעל ספורט". לא מבדיל בין running/hiking/crossfit/walking וכל שאר המושגים מהמילניום החדש.

יש "נעל הרים" ויש "נעל ספורט", מעבר לזה לא מבין.

אם יש לך המלצה לנעל שיותר מתאימה לעבודה\הליכה\כללי - אשמח. תודה.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

אתה צריך נעלי הליכה נוחות.

לי יש את ניו באלאנס 624, והן סבבה. הולך איתן כבר חמישה חודשים, כשהן החליפו את 990, שהתגלו כלא נוחות בעליל, כשאותן 990 בזמנם החליפו 1645 מוצלחות ביותר, שהיום בצער רב זרקתי כי הן התבלו אחרי חמש שנים (ולא מייצרים את הדגם יותר :bigcry: ).

6LO0576E2D_6.jpg

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצטרף להמלצה על אותן ניו בלאנס בדיוק. הן גם עמידות למדי בנוסף להיותן נוחות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם העבודה לא דורשת עמידה ממושכת ו\או הליכה למרחקים, למה לנעול משהו כ"כ "יפה"? יש גם geox, ecco ועוד מלא חברות שמייצרות נעליים נוחות מבלי להראות כמו נעליים של סבא שיצא החוצה לסיבוב עם הליכון

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

כל מיני אנשים שמבלים הרבה זמן על הרגליים, אבל לא עובדים בבניין/תעשיה/ביוב/עבודה מלוכלכת אחרת, ומצד שני אין להם קוד לבוש בעבודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ממליץ מאוד על merrell, יש להם טוחח רחב של סוגים מנעליים ליומיום ועד נעלי הליכה רציניות.

ספציפית ממליץ על סדרת Moc:

http://www.merrell.com/US/en/jungle-moc-nubuck-waterproof/16954M.html?review=active#reviews

אני רכשתי בתור נעליים ליומיום והן אכן נוחות מאוד. בנסיעה האחרונה לברלין נסעתי רק איתן ושכחתי את נעלי ההליכה שלי בבית. בסוף יצא שחרשתי איתן את ברלין (הלכתי המון, באמת), והן היו ממש ממש נוחות, כפות הרגליים הודו לי בסוף הנסיעה.

פורסם
חשוב להבין שלא קיימת חייה כזו נעלי נחות/עבודה/טובות, ב 250 ש"ח.

יש,יש.

קונה סאקוני פג תוקף ב-RUNY ב-250 ש"ח.

בשביל עמידה, הליכה זה טוב דיו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות, בודק את כל האופציות

אפרופו סאקוני פג תוקף

יש ניו באלאנס 775 ב200₪ עד הדלת

https://www.amazon.co.uk/dp/B01HY4US6A/ref=cm_sw_r_cp_awdb_3P-oyb5HJFQAH

שווה?

פורסם
יש,יש.

קונה סאקוני פג תוקף ב-RUNY ב-250 ש"ח.

בשביל עמידה, הליכה זה טוב דיו.

זה בא עם שרוכים או בלי...בכל אופן הצבעים האלו גורמים לי גירודים בכל הגוף.

מוותר על החוויה. יש הרבה נעליים מעניינות שאני מעדיף. (נכון,לא זולות)

• תוכן חדש...