Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,צריך עזרה בנוגע לטיפול 60K לפולו שלי,שנת 2012 מנוע 1.4 ידני עם 55 אלף ק"מ.

הרכב עבר טיפול לפני שנה ובלוח שעונים הוא מתריע לי על טיפול כי נגמר הזמן אבל מבחינת ק"מ נשאר לי עוד 3500 ק"מ,אני מעדיף כבר לבצע את הטיפול עכשיו עקב זמן פנוי שיש לי ולא יהיה עוד החל מעוד שבוע, ועכשיו לעזרה:

לגבי הטיפול אני עושה לבד כמו לכל הרכבים שברשותי, אני רוצה להחליף שמן ופילטר שמן,פילטר אוויר ופלגים שדעתי צריך להחליף כל 60K תקנו אותי אם אני טועה.

מישהו יכול לעזור לי לגבי סוג השמן שאני צריך וסוג הפלגים שצריך?

לגבי הפילטר שמן יש לי אחד חדש מקורי ולכן אני רוצה גם פלגים תואמים, הבחור עם החלק חילוף שאני עובד איתו עובד עם שמן קסטרול אבל אני לא בטוח בצמיגות ולכן צריך את עזרתכם.

מעבר לזה יש את עיניין ה"טיימינג" לרכב ימלאו 5 שנים באפריל 2017,יש לו כרגע 55K ק"מ מישהו יכול לתת לי תשובה חד משמעית לגבי הטיימינג? 5שנים,90K ק"מ? מעבר לכך הבנתי שבמנוע הזה יש שתי רצועות בכלל,בקיצור כל עזרה תועיל לי חברים, תודה רבה מראש לעוזרים.

פורסם

הדגם בעל 2 רצועות התיזמון הוא יחסית פשוט לביצוע אם אתה מבצע זאת בעצמך...אפילו את רמת המתיחה יש על המותחנים אז אין לך שום בעיה בקטע הזה...ש 2 רצועות לא יפחידו אותך!

פורסם

חברים עזרה?? מישהו?? עזרה בנוגע לסוג השמן וסוג הפלגים שאני צריך?? ובנוגע לטיימינג לא נראה לי שאעשה לבד אבל השאלה היא מתי אני צריך לעשות..

בבקשה עזרה חברים אני רוצה ללכת מחר מחרתיים לקנות חלקים.

פורסם

שמן מנוע - צמיגות 5W40 בתקן VW.502.00 [אישית אני ממליץ על קסטרול EDGE, אם יקר לך יש גם את ה MAGNATEC שהוא מעולה]

לגבי כל שאר החלפים, ציין דגם מנוע שאוכל לבדוק לך.

פורסם

ההפרש בין המגנטק לאדג׳ הוא 10 שקלים, ממש אין פה קשר למחיר אלא תכונות מיוחדות שהבחור מעדיף בשמן...

אני הייתי ממליץ על המגנטק

SEAT ATECA Style Plus

פורסם
שמן מנוע - צמיגות 5W40 בתקן VW.502.00 [אישית אני ממליץ על קסטרול EDGE, אם יקר לך יש גם את ה MAGNATEC שהוא מעולה]

לגבי כל שאר החלפים, ציין דגם מנוע שאוכל לבדוק לך.

לגבי דגם המנוע רשום ברשיונות CGG אם זה אכן מה שהיתכוונת מקווה שזה יעזור למציאת הפלג המתאים, לגבי השמן מה ההבדל בין הMAGNATEC לבין הEDGE אם זה באמת בפרש של עשרה שקלים אני לא באמת אחסוך.

מעבר לזה מישהו יכול לעזור לי במידע בנוגע לטיימינג מתי צריך לבצע?

פורסם
ואיפה אתה קונה את החלקים? יש לך מאיפה להשיג בזול? כי אם לא אז אתה מוזמן להגיע לאיזור שלי אפנה אותך למקום שאני מכיר במחירים מאוד זולים !
לגבי החלקים אני מאזור חיפה ויש חנות חלפים שאני עובד איתה קבוע בשנים האחרונות אבל יש לך מקום באזור הצפון זול אשמח להכיר...
פורסם
אני אישית עובד מול חנות חלפים בעיר שלי בחדרה גם כבר מספר שנים לא מועט ואת החלפים אני מקבל מהם בעלויות זולות יותר ממוסך.

הבנתי, האמת שקצת רחוק לי והמחירים שלי הם גם ממש זולים לעומת המוסך וזה לא קשה כשמדובר בצ'מפיון.. חברים אם אפשר עזרה בנוגע לשאלתי על השמן ולגבי סוג הפלאג. תודה מראש..

פורסם

Edge - מצוין לרכבים בעלי ביצועים גבוהים, סל״ד גבוה, מאמץ

Magnatec - מעולה בנסיעה יומיומית, הנעות מרובות, נסיעה עירונית, עמידה בפקקים

SEAT ATECA Style Plus

פורסם
לגבי דגם המנוע רשום ברשיונות CGG אם זה אכן מה שהיתכוונת מקווה שזה יעזור למציאת הפלג המתאים, לגבי השמן מה ההבדל בין הMAGNATEC לבין הEDGE אם זה באמת בפרש של עשרה שקלים אני לא באמת אחסוך.

מעבר לזה מישהו יכול לעזור לי במידע בנוגע לטיימינג מתי צריך לבצע?

פלאגים של NGK - ZFR5P-G

פילטר אויר - 036 129 620 H

פילטר שמן - 030 115 561 AN

פילטר דלק - 6Q0 201 051 J

MAGNATEC - נועד יותר לרכב שמבצע נסיעות קצרות שרובן בתוך העיר.

EDGE - בדיוק ההפך, בנוסף הוא גם נועד לרכבים שנוסעים בסל"ד גבוה, לא בטוח שזה מדבר אליך.

פורסם
פלאגים של NGK - ZFR5P-G

פילטר אויר - 036 129 620 H

פילטר שמן - 030 115 561 AN

פילטר דלק - 6Q0 201 051 J

MAGNATEC - נועד יותר לרכב שמבצע נסיעות קצרות שרובן בתוך העיר.

EDGE - בדיוק ההפך, בנוסף הוא גם נועד לרכבים שנוסעים בסל"ד גבוה, לא בטוח שזה מדבר אליך.

תודה רבה על העזרה ואתייעץ על עוד דבר קטן בנוגע לשמן, הנסיעות שלי מתחלקות ל40% עירוני ו60% בין עירוני שגם הנסיעה בבינעירוני נעשית בסל"ד נמוך יחסית של 2500סל"ד אולי קצת יותר ומעבר לזה הנסיעה הקצרה ביותר היא 20 דקות ומעלה עד לשעה שעה וחצי אבל בסל"ד נמוך יחסית,אז מומלץ יותר ה

EDGE או הMAGNATEC?

פורסם

ההמלצה היחידה שאני יכול לתת לך זה לקרוא על שתי השמנים ולהחליט בעצמך מה מתאים לך, שתיהם מתאימים לך ושתיהם יעשו את העבודה בצורה מעולה.

MAGNATEC

EDGE

אישית אני שם את ה EDGE ברכבים שלי, זה לא הופך את ה MAGNATEC לפחות מתאים.

בהצלחה.

• תוכן חדש...