Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאריך 17/04/16 נכנס ברכבי מאחור נהג משאית של חברה בזמן נסיעה בפקק.

צילמתי את המשאית (שאיכשהו לא ניראה שנגרם לה נזק כלשהו לפני התמונות), את רישיון הנהיגה של הנהג ואת תעודת הביטוח. זו התאונה הראשונה שאני עובר ברכב שהוא שלי, ומהלחץ והעצבים לא שמתי לב שתעודת הביטוח שהביא לי כלל לא תואמת למספר הרישוי המופיע על המשאית ולצערי רק לאחר מכן (ממה שהבנתי מסוכנות הביטוח שלי) התברר שאין למשאית ביטוח כלל או שלא היה ביטוח לנהג הפוגע.

לבינתיים תבעתי את חברת הביטוח שלי וקיבלתי מהם את הסכום ששילמתי לפחח ולשמאי, אבל הפרמייה שלי תתייקר בכ-35% יותר לשלוש השנים הבאות וכמו כן ירידת הערך של הרכב.

מהנהג לא תבוא הישועה והוא בטח לא ישלם את התייקרות הפרמיה, ואת בעל המשאית/חברה לא מצליחים להשיג.

מה עלי לעשות כרגע? לפנות לתחנת המשטרה, לדווח ולקבל את פרטי בעל המשאית/חברה דרכם, להתקשר אליו בבקשה שישלם את התייקרות הפרמיה לפני תביעה משפטית? לפנות לעורך דין?

תודה מראש.

פורסם

סוכן הביטוח שלך יוכל לסייע לך לאתר את הפרטים. יתכן שיהיה עליך לפנות גם למשטרה.

לצערנו שיטת הרמיה על ידי הצגת מסמכים שאינם של הרכב הפוגע די נפוצה במקומותינו - נתקלתי בה עם מונית שפגעה בי מאחור, והיו בפורום עוד כמה סיפורים כאלה לאחרונה. מסבה זו במקרה פגיעה הדבר הראשון שאני מצלם הוא לוחית הרישוי של הרכב הפוגע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמרת שצילמת את המשאית, האם יש בתמונה מספר רכב?

אם כן הייתי ניגש לתחנת המשטרה ומבקש פרטים של בעל הרכב, ולאחר מכן תובע אותו בתביעות קטנות על אבדן הפרמיה וירידת הערך.

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

פשוט תובע בתביעות קטנות גם את החברה וגם את הנהג על הכול כולל הפרמייה שעלתה

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

פורסם

למה חברת הביטוח לא תובעת את הנזק מהנהג ומבעל המשאית/חברה את הנזק?

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

הפרטים שחברת/סוכנות הביטוח שלי הצליחה להשיג לי הם רק שם הנהג העובד בחברה ומספר הפלאפון שלו (ואת זה כבר יש לי).

כן, צילמתי את המשאית ויש לי את מספר הרישוי שלה אבל אין לה ביטוח. לולא הייתי שם לב לאי ההתאמה בין תעודת הביטוח למספר הרישוי של המשאית, היה משהו אחר שהייתי אמור לעשות במקרה כזה? לעקב את הנהג ולהזעיק משטרה? או שבכלל הייתי אמור לתבוע את ההוצאות מתעודת הביטוח שהוצגה לי? הבנתי שיש נהגים שמחזיקים כמה רכבים במשפחה בלי ביטוח (או משהו כזה), ובמקרה של תאונה יש תעודת ביטוח אחת בה הם משתמשים לשלם לרכב/נהג הנפגע.

לצערי המשאית המדוברת שייכת לחברה כלשהי באחד הכפרים של בני דודינו ולהשיג אותם לא יהיה קל, אתם חושבים שיש טעם לנסות לתבוע בכלל? או שלאכול את הצפרדע וזהו?

פורסם

אפשר להגיש תלונה במשטרה על זה שהנהג הציג ביטוח שלא שייך למשאית. תאמין לי, תקבל את הפרטים ובעל המשאית יוזמן לחקירה - מניסיון עם מקרה דומה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...