Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למערכת target i3003, חיברתי מודם של alcatel דגם x220 hspa

התקנתי במערכת את התוכנית ppp widget 2 והגדרתי את הגדרות ה apn, מופיע בתוכנה connect, כך שכביכול נראה שיש התחברות וגם במודם נדלקת הנורה הכחולה שמראה על קישוריות.

אך כשאני מנסה לגלוש באינטרנט הוא לא מצליח וכשאני גולל את מסך ההגדרות למטה רואים בחלק של ה ppp widget הודעה no interne.

יש לציין שניסתי עם שני כרטיסי סים של חברות שונות: סלקום והוט מובייל, כמובן שלכל אחת הגדרתי את הגדרות ה apn שלה, בשתי החברות אני רואה שיש התחברות רואים גם העברה של כמה עשרות K בודדים, אך אין חיבור באינטרנט.

האם הבעיה היא בהגדרות שחסרות לי במערכת, או שאולי הנטסטיק ישן וכבר לא תומך?

פורסם (נערך)

למערכת יש השראות ROOT?

איך אתה מחבר פיזית את הנטסטיק למערכת עם כבל OTG?

בתוך ה PPP לך ל configure

הגדרות אינטרנט:

Name: Cellcom 3G

APN: internetg

APN type: default

או

Name: Cellcom internet

APN: sphone

APN type: internet

ל HOT

Name: Net HOT mobile

APN: net.hotm

425 :MMC

07 :MNC

APN type: default

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

כן, עם כבל Otg.

הגדרות כפי שציינת חוץ מ

APN type שמשום מה ב ppp widget אין הגדרה עבורו, אך גם בסרטונים במרשתת ראיתי שלא מגדירים ומצליחים להתחבר לאנטרנט.

איך בודקים הגדרות root ?

פורסם (נערך)

לדעתי אין לך הרשאות ROOT על המערכת, לא אכנס איתך כרגע להגדרות של ROM, קרנלים וכו'

תוריד את האפליקציה הבאה מהחנות ובדוק-

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck

תחזור עם תשובה ממתין.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם (נערך)

ממצא: אין הרשאות root (או לא הרשאות מלאות).

עריכה: ברכב אני הוספתי מצלמת רוורס, האם מצלמת רוורס לא דורשת הרשאות root ?

או שהדרישה היא להגדרות root שונות, זאת אומרת שיהיה הרשאות למצלמת רוורס אך לא למודם סוללרי.

דרך אגב היבואן של המצלמה מוכר דגם כנ"ל עם מודם סוללרי, האם הוא פותח הרשאות רק למי שטנה מודם דרכן ומשאיר אותם סגורות כברירת מחדל?

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

המערכת\מערכת ההפעלה לא "יודעת" לעבוד עם כבל OTG בגלל זה אין לך חיבור.

תעלה את מסך האודות של המכשיר נמצא לך רוט למכשיר.

פורסם

כשאני אהיה על יד הרכב אני ארשום את הפרטים, לגבי הכבל יש לציין שהוא מחובר ליציאה/כניסה שמוגדרת כמחבר עבור מודם סלולרי.

תודה.

• תוכן חדש...