Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוד מתלבט.

מישהו עשה זאת והוא ממליץ על כך?

אם יש למישהו המלצה על מעצבת טובה באיזור הדרום, אני אשמח לפרטים פה או בהודעה פרטית...

פורסם

תלוי מאד בתקציב שלך.

לפני 4 שנים, כמסגרת הליך בדיקה של רכישת דירה מקבלן, אחד התנאים שנתן הקבלן היה שעה או שעתיים של עבודת מעצבת.

לדעתי ברכישה בשווי של מיליון ש"ח יש מקום להשיקע משהו בייעוץ, במיוחד לגבי כלמיני דברי פרקטיים כגון מיקום נקודות חשמל ותקשורת. כמובן אם אתה על הקשקש תאלץ לוותר על השקעה זו שמגיעה לאלפי ש"ח בודדים.

בכל מקרה תזקק למעצבת בתכנון המטבח, וכדאי לעשות זאת בשלב מוקדם על מנת לתת לקבלן הוראות לגבי מיקום נקודות המים, החשמל, הביוב וכו'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בדירה הראשונה לא השתמשנו.

האישה השתתפה בהגרלה בפייסבוק וזכתה בפגישת ייעוץ בחינם.

הבאנו אותה לדירה שתתן חוות דעת מומחה (לפני שנכנסו ואחרי השלב שניתן לבצע שינויים).

היא מצאה לא מעט פאקים.

לבית הבא כבר לקחנו מעצבת.

קח בחשבון שזה לא זול ולרוב היא לוקחת אותך לפתרונות הכי יקרים כי הם לרוב הכי יפים.

בסופו של יום אני ואשתי מאוד מרוצים, בעיקר מהרעיונות המקוריים שהיא מציעה לנו. למרות שלא על הכל אנחנו זורמים.אתה (בעיקר עקב מגבלות תקציב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תלוי מאד בתקציב שלך.

לפני 4 שנים, כמסגרת הליך בדיקה של רכישת דירה מקבלן, אחד התנאים שנתן הקבלן היה שעה או שעתיים של עבודת מעצבת.

לדעתי ברכישה בשווי של מיליון ש"ח יש מקום להשיקע משהו בייעוץ, במיוחד לגבי כלמיני דברי פרקטיים כגון מיקום נקודות חשמל ותקשורת. כמובן אם אתה על הקשקש תאלץ לוותר על השקעה זו שמגיעה לאלפי ש"ח בודדים.

בכל מקרה תזקק למעצבת בתכנון המטבח, וכדאי לעשות זאת בשלב מוקדם על מנת לתת לקבלן הוראות לגבי מיקום נקודות המים, החשמל, הביוב וכו'.

אין בעיה מיוחדת של תקציב. זה אפשרי מהבחינה הזו.

ספציפית לגבי המטבח, האם אני לא מקבל את השירות הזה ממילא מספק המטבחים?

בדירה הראשונה לא השתמשנו.

האישה השתתפה בהגרלה בפייסבוק וזכתה בפגישת ייעוץ בחינם.

הבאנו אותה לדירה שתתן חוות דעת מומחה (לפני שנכנסו ואחרי השלב שניתן לבצע שינויים).

היא מצאה לא מעט פאקים.

לבית הבא כבר לקחנו מעצבת.

קח בחשבון שזה לא זול ולרוב היא לוקחת אותך לפתרונות הכי יקרים כי הם לרוב הכי יפים.

בסופו של יום אני ואשתי מאוד מרוצים, בעיקר מהרעיונות המקוריים שהיא מציעה לנו. למרות שלא על הכל אנחנו זורמים.אתה (בעיקר עקב מגבלות תקציב).

או קיי. הייתה לי נטייה ללכת על מעצבת והצלחתם לחזק אותה. יש המלצות באיזור הדרום?

פורסם

זה תלוי מאד במעצבת.

הדירה הוכחית שלי נרכשה מיד שניה, במצב די חורבתי. שכרתי שירותי אדריכלית\מעצבת שתכננה את כל הדירה, אבל בעצם עיקר עבודתה היה תכנון חלוקת הפנים, עד כמה שהיה צריך ואפשר לשנות. כמוכן תכננה את המטבח (אחרי שעשינו סינתזה של איזה 8 או 10 הצעות של מעצבות בחברות המטבחים, קנינו בנגריה פרטית), סייעה לבחור את הצבעים, החיפויים והכלים הסניטריים, ביקרה אתנו בחנות התאורה ועברה אתנו ועם הקבלן כאשר סימנו את מיקומי נקודות החשמל והתקשורת בבית (כאן היה לנו מזל כיון ששילמנו גלובלית, ולקבלן לא היה אכפת אם נתקין 50 או 150 נקודות. בסופו של דבר הוא ספר 170 נקודות חשמל, אם כי לא ברור לי כיצד מתבצעת הספירה).

המעצבת לא היתה מעורבת כהוא זה בבחירת רהיטים, מה גם שמרבית הרהיטים הועברו מהדירה הקודמת.

לסיוע של מעצבת יש כמה יתרונות:

1. היכרות עם הטכנולוגיה המודרנית והאופנה העכשוית.

2. היכרות עם ספקי ציוד וחומרים.

3. אולי החשוב ביותר - היכרות עם תקנים. איך לודא שיש מספיק מקום בתא השירותים ואיזה קרמיקה מתאימה לרצפה של המקלחת או המרפסת.

הבעיה עם מעצבת עלולה להיות בנושא העלויות (המלצה על חומרים ורהיטים יקרים ולעתים גם מיותרים) וכן עניין של טעם - לא כל מעצבת תקלע לטעם שלך ושל זוגתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברת המטבחים אכן מספקת את השירות.

במקרה שלנו בדירה הראשונה מתאמת השינויים הייתה מאוד נחמדה ומקצועית. היאועזרה לנו עם שינויים של מתגים, נקודות חשמל, מים וכו'.

אבל אל תקח את המקרה שלי כמייצג, לטענת הקבלן של הדירה השנייה שרכשתי הקבלן הראשון הוא בדיה שלי מסיפור אגדות כי הוא נתן לי לבצע שינויים ללא עלות (קניתי על הנייר).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

אצלנו זה היה שונה מכיוון שרכשנו נחלה וותיקה במושב.

הבית היה יחסית ותיק אבל עם הרבה "נשמה".

מעצבת הפנים "גילחה" את כל הביפנוכו של הבית ולמעשה בנינו אותו חדש מבפנים.

צור קשר עם מעצבת הפנים הבאה. היא מאוד נחמדה וגם מוכשרת.

לא יצא לי לעבוד איתה, אך יצא לי לראות לא מעט פרויקטים מרשימים שעברו תחת ידיה, ולשמוע חוות דעת מעולות עליה.

אני משער שהיא עובדת גם בדרום. אם לא, היא תפנה אותך.

http://www.mayahdesign.co.il/gallery.html

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
  • תוכן חדש...