Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוצה לעשות פוליש לרכב עם פולישר Dual Action.

זאת תהיה פעם ראשונה שאני מתעסק בזה אז אני צריך חומרים לא אגרסיביים במיוחד

אין יותר מידי סווירלים על הרכב.

אשמח אם תמליצו לי על:

- פדים טובים לפולישר

- חומר טוב

- ... מה עוד צריך ?

בנוסף, האם זה בסדר לשים פד קטן יותר שלא מכסה את כל הצלחת כדי לעשות פוליש נקודתי ?

פורסם

מאוד תלוי מה מצב הרכב אז הנה המלצתי בגדול לפי מה שכתבת,

אני אישית משתמש בפולישים של Scholl או Menzerna,

לגבי פדים אני משתמש בכמה חברות: Scholl, Chemical Guys והפדים שהגיעו עם הפולישר (Rupes)

אצלי שאין הרבה סוורלים ואני רוצה לחתוך מעט ולהבריק משתמש באחת משתי קומבינציות:

קומבינציה ראשונה:

פוליש עדין - Scholl S30 - שהוא רמת חיתוך 2 מתוך 6 ורמת ברק 6 מתוך 6

פד כתום - Scholl Spider - פד החיתוך הכי פחות אגרסיבי שלהם

קומבינציה שנייה:

פוליש עדין - Menzerna 3500 - למרות שהוא חותך ממש מעט (אפשר להתחיל עם menzerna 2400 אם לא מתקבל מספיק חיתוך)

פד לבן - Chemical Guys

ממש לא מומלץ שתחבר פד קטן יותר מהפלטה - יכול לגרום נזק רציני אם הפלטה תגע בטעות באוטו, תבדוק אם אתה יכול להתקין פלטה קטנה יותר עבור מקומות צרים.

נ״ב - החומרים והפדים הנ״ל נחשבים דיי יקרים, חושב שהם מעולים ושווים את ההשקעה (לא שעם חומרים זולים יותר אי אפשר לקבל תוצאות מצוינות)

SEAT ATECA Style Plus

פורסם (נערך)

אני רוצה קומבינציה שמצד אחד תתן לי תוצאה טובה, ומצד שני לא תהיה אגרסיבית כי אני "מתחיל" ובנוסף, שתהיה בטווח מחירים סביר.

כמו שאמרת המוצרים שאתה משתמש בהם לא זולים, ואם אני אראה שאני מסתדר עם זה בפעם הבאה אנסה אותם, אבל כרגע אני מעדיף לא להגזים.

אני רוצה פוליש במחיר של כ-100 ₪

ופד במחיר של כ-90 ₪ (+-)

באוטוסטור המליצו לי על פדים של Lake Country CSS ו- Chemical Guys Hex שגם אתה המלצת עליהם.

אשמח לקבל חוות דעת על ההמלצה הראשונה

חוץ מזה יש עוד משהו שצריך בשביל הפוליש או אחריו ? אוטם? ווקס ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי 125Live
פורסם

מוזמן לבקר אצלנו וניתן לך כמה אופציות

פדים: יש מלאי גדול של פדים בכל רמות חיתוך החל מ50ש-100ש (חדשים)

יש גם פדים (משומשים) במצב טוב בכל רמת חיתוך מ20ש-30ש

כל מידות

תביא מכונה שלך אתך

כמו כן חומרי פולש בכל כמות ובכל רמת חיתוך ובכל תקציב

0544257236

תודה יעקב אלטר

פורסם

הפולישים של מנזרנה לא בטירוף יקרים, יש לך בקבוקים קטנים של 250ml ב-100 שקל (מה שכתבת שהתקציב שלך).

הפוליש של שול עולה 130 לבקבוק קטן.

כמות כזאת מחזיקה לא מעט ובמיוחד עדיף אם אתה מתחיל ורוצה לראות איך זה הולך.

מה שכתבתי הם יחסית פולישים עדינים, ממש לא אגרסיבים.

נתתי ספציפית מחירים באוטוסטור, יש כמובן גם במקומות אחרים.

SEAT ATECA Style Plus

פורסם
מאוד תלוי מה מצב הרכב אז הנה המלצתי בגדול לפי מה שכתבת,

אני אישית משתמש בפולישים של Scholl או Menzerna,

לגבי פדים אני משתמש בכמה חברות: Scholl, Chemical Guys והפדים שהגיעו עם הפולישר (Rupes)

אצלי שאין הרבה סוורלים ואני רוצה לחתוך מעט ולהבריק משתמש באחת משתי קומבינציות:

קומבינציה ראשונה:

פוליש עדין - Scholl S30 - שהוא רמת חיתוך 2 מתוך 6 ורמת ברק 6 מתוך 6

פד כתום - Scholl Spider - פד החיתוך הכי פחות אגרסיבי שלהם

קומבינציה שנייה:

פוליש עדין - Menzerna 3500 - למרות שהוא חותך ממש מעט (אפשר להתחיל עם menzerna 2400 אם לא מתקבל מספיק חיתוך)

פד לבן - Chemical Guys

ממש לא מומלץ שתחבר פד קטן יותר מהפלטה - יכול לגרום נזק רציני אם הפלטה תגע בטעות באוטו, תבדוק אם אתה יכול להתקין פלטה קטנה יותר עבור מקומות צרים.

נ״ב - החומרים והפדים הנ״ל נחשבים דיי יקרים, חושב שהם מעולים ושווים את ההשקעה (לא שעם חומרים זולים יותר אי אפשר לקבל תוצאות מצוינות)

אם אפשר לתת לך קצת יותר דיוק לגבי SCHOLL CONCEPTS גם חומרים וגם פדים,למרות שלא רשתה אצלנו,

פד כתום אבל אכן כתום ולא כתום צהבהב לא ספיידר,יותר מתאים לS40 ולS30 פיניש יצא טוב יותר

לS30אפשר גם פרווה של SCHOLL גם פיניש יצא טוב,

תבקר אצלנו,אנו לא רק מוכרים חומרים כמו אחרים,אנו גם יכולים לעשות הדגמות ולתת לרוכשים לעשות זאת אצלנו

ואצלנו הדרכה ח י נ ם.

סליחה על עצה,יעקב אלטר

אצלנו מבחר פדים RUPES/ANGELWAX/POLISHANGEL/SWISSWAX/SCHOLL/NANOLEX/NANOSKIN/ועוד הרבה חברות אחרות...10916350_1584421168442458_6112403512473284461_o.jpg12011258_1665344570350117_9211360042012934581_n.jpg12002402_1666035300281044_7381738429375445607_o.jpg

פורסם

יעקב,

צודק, לא רכשתי ממך ולא עברתי הדרכה אצלך, דיברתי רק מנסיון אישי שלי מביצוע הקובינציות הנ״ל על 5 מכוניות של המשפחה וחברים וקיבלתי תוצאות מצוינות (כנ״ל עם פוליש של מנזרנה).

אני לא מתיימר להיות מומחה או אפילו דיטיילר, סה״כ אוהב ולומד את התחום, ולכן כתבתי למעלה ״לפי דעתי״,

אני חושב שלא הבנת אותי אבל כמו שאמרת, גם אני כתבתי להשתמש בפד צהוב ספיידר יחד עם S30 לטובת Swirl and hologram remover, זה גם מה ששול ממליצים בעצמם בקטלוג שלהם. כיוונתי את הבחור לשם כי הוא אמר שאין לו הרבה סוורלים והוא לא רוצה חיתוך אגרסיבי.

כתבתי לו פד ספיידר צהוב מכיוון שאצלי לפחות התקבלו תוצאות טובות יותר מאשר עם הפד הכתום (לא ספיידר).

אשמח לביקורת אם המלצתי משהו לא נכון.

Screen Shot 2016-09-02 at 2.27.04.jpgScreen Shot 2016-09-02 at 2.26.48.jpg

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

הכל בסדר,זאת לא בקורת,זה לטובת פיניש טוב יותר

נכון שבקטלוג יש אבל לפי ניסיון לא ספיידר כתום שלהם נותן

תוצאה טובה יותר וגם פרווה שלהם אם מי שרוצה שיהי עוד

חיתוך

אני ניסיתי הכל ואז לך המלצתי שתבקר בפעם הבא אצלנו

הכל בסדר

פורסם

אני אישית ממליץ על S+17 אני אוהב פיניש שלו יותר מS30

ולפי ניסיון אפשרויות עם S+17 גדולות יותר עם פדים שונים,תלוי

במצב הרכב ואיזה חלקים ולאיזה רמת גימור אתה רוצה להגיע,מכווה שאנשים

מבינים את כוונתי

תודה,יעקב אלטר

לנו יש כל כמות מכל חומר החל מ50ש

10269199_1584421428442432_4634927196950453679_o.jpg

פורסם

ממליץ לך לעבוד עם הפוליש+פדים של שול,יש לי נסיון של שנים איתם לאחר שניסיתי הרבה חברות של יצרני פוליש.

S20 BLACK גם יעשה לך עבודה טובה מאד,תלוי כמובן במצב הצבע ורמת הקשיחות שלו.

• תוכן חדש...